פורסם 2009 בנובמבר 716 שנים זו ההודעה שאני מקבל כאשר אני מנסה לעלות המערכת, מה שקרה הוא שניסיתי להתקין מערכת נוספת על הארד דיסק השני שליאך כאשר הוא שאל אותי היכן אני רוצה להתקין הוא נתן לי 2 אפשרויות כאשר אחד הראה לי דיסק בגודל 465 או משהו כזה והשני בגודל 100 עם 78 ג׳יגה פנויאך מכיוון שזה לא הספיק להתקנה נתתי הוראה לפירמוט של הדיסק הקטן כביכולומאז לא עולה לי המערכת מה אפשר לעשות ?
פורסם 2009 בנובמבר 716 שנים מחבר מערכת הפעלה win 7 הצלחתי לעלות את המערכת בעזרת הדיסק, האם זה הסתדר ? האם אפשר לכבות את המחשב ?
פורסם 2009 בנובמבר 716 שנים תעלה את המחשב מהדיסק וב recoveru console תריץ פקודות לבנייה מחדש של הBCD.bootrec /rebuilbcdhttp://www.vista123.net/content/use-bootrecexe-tool-repair-startup-issues-vistaזה בדיוק אותו עיקרון כמו בויסטה.
פורסם 2009 בנובמבר 1216 שנים מחבר הצלחתי לעלות בסופו של דברבהתקנת הוינדוס לא היתה לי אופציה לבחור הארדדיסק אחר מדוע ?
פורסם 2009 בנובמבר 1216 שנים מחבר הם מזוהים עכשיו?כשאני מנסה להתקין אני מזהה 2 אפשרויות"1. זה ההארד דיסק שעליו מותקנת המערכת 2. והשני זה זה כנראה מחיצה בגודל 100 GB שעליו נמצא הבוטלא ראיתי הארד דיסק בגודל 250
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.