פורסם 2009 בנובמבר 716 שנים הייאני עומד לקנות מחשב חדש ודי מתלבט לגבי המסך.הייתי רוצה לקנות את המסך של DELL שכולם ממליצים עליו (כרגע עולה 1250ש"ח)אבל עכשיו ראיתי מסכי T220 מתצוגה ב750ש"ח - יש התחייבות ללא יותר מ3 פיקסלים שרופים ואחראיות לשנה (מצאתי דרך zap).לפי מה שאני יודע T220 גם נחשב למסך טוב מאוד500ש"ח הבדל זה ממש הרבה כסף בשבילי כרגע ולכן אשמח מאוד לשמוע דעה של כמה אנשים עם נסיוןתודה רבה מראש
פורסם 2009 בנובמבר 716 שנים הייאני עומד לקנות מחשב חדש ודי מתלבט לגבי המסך.הייתי רוצה לקנות את המסך של DELL שכולם ממליצים עליו (כרגע עולה 1250ש"ח)אבל עכשיו ראיתי מסכי T220 מתצוגה ב750ש"ח - יש התחייבות ללא יותר מ3 פיקסלים שרופים ואחראיות לשנה (מצאתי דרך zap).לפי מה שאני יודע T220 גם נחשב למסך טוב מאוד500ש"ח הבדל זה ממש הרבה כסף בשבילי כרגע ולכן אשמח מאוד לשמוע דעה של כמה אנשים עם נסיוןתודה רבה מראשבאופן אישי, מסך מתצוגה שאני לא יכולה לראות אותו, אם הוא תקין, להדליק אותו לראות אם הוא מגיב או פיקסלים או גם אם יש צריבה של תמונה וכו' - לא הייתי קונהוהמחיר לא נראה לי בכלל...תחסוך עוד קצת ותקנה מסך חדש, לא חייב להיות ה-DELL אלא משהו אחר...
פורסם 2009 בנובמבר 716 שנים בוא נאמר שגם אם כבר רוצים לחסוך מסיבה כזו או אחרת, ולא להשקיע ב-2209WA, ההצעה הספציפית הזו נראית לי לא אטרקטיבית בכלל, כשאפשר בסביבות 800 שקלים כבר למצוא מסכים של חברות סולידיות כמו Chimei/Philips/Acer, חדשים ועם אחריות מלאה לשלוש שנים.http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=C-Monitor&DB4147=4153&orderby=price
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.