פורסם 2009 בנובמבר 1216 שנים או קי..הטמפ' מין הסתם הרבה יותר טובות..על כל מקרה תגדיר בביוס PWM ואחת מהאופציות שמתאימה לך VOLTAGE..ותראה אם מתאים לך השינוי בRPM..
פורסם 2009 בנובמבר 1216 שנים מחבר לא איכפת לי להיות על FULL כל הזמן, עכשיו אחרי שהורדתי טמפרטורה, אני יכול להתקדם ל- OC...הסתכלתי במדריך שיש פה לOC אבל זה שונה מאוד מה- BIOS שלי ואני מפחד קצת לא להיות בטוח מה אני עושה, במיוחד ב- OC, מישהו יכול לעזור לי?
פורסם 2009 בנובמבר 1216 שנים אין משהו ספציפי ללוח האם שלך..אם קראת..אז תעבוד על ההגדרות אצלך בביוס..תראה מה הולך שם..ותתחיל לשנות..להרוס יותר מדי אתה לא תצליח זה בטוח..במקרה הגרוע פשוט מאפסים ביוס וזהו..הכל חוזר לקדמותו..
פורסם 2009 בנובמבר 1216 שנים מחבר אלא אם כן אני אשרוף את זה... אם אני מעלה לאט לאט אין סכנה כזאת יותר מידי?
פורסם 2009 בנובמבר 1316 שנים אתה לא תשרוף כלום גם אם תרצה לשרוף ! יש מספיק הגנות על מנת למנוע ממך לשרוף משהו..תהיה בטוח..ובלי שום קשר..OC מבצעים בצעדים קטנים..
פורסם 2009 בנובמבר 1316 שנים מחבר הגעתי מ 2.2GHZ ל- 2.4GHZ בהפרש טמפרטורה של 2 מעלות ובלי להעלות VOLTAGE השתמשתי ב- UTILITY של GIGABYE.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.