עבור לתוכן

בעיה עם האינטרנט אחרי התקנת windows 7

Featured Replies

פורסם

אנשים יש לי קצת בעיות , אז ככה התקנתי לאחי windows 7 במחשב שלו , עכשיו יש קצת בעיות .. קניתי לו כרטיס רשת (WIRELESS) מסוג TP-Link TL-WN851N , בחנות אמרו שהכרטיס תומך WINDOWS 7 ,קניתי את הכרטיס אך ורק בגלל הwindows אז אני באמת לא רוצה לדעת שקניתי את הכרטיס סתם , כי היה לי אחד לפני שעבד עם XP ולא תמך ב7 . אז ככה ,התקנתי את הכרטיס עם הדרייבר הכי חדש , גם ידני וגם דרך מנהל ההתקנים , עכשיו הוא לא מוצא רשתות הוא מראה רק גרף עם X עליו , הדרייבר של הLAN מותקן כראוי ואני באמת לא יודע מה הבעיה , עכשיו כשניסיתי להעביר את המחשב לחדר עם הראוטר וחיברתי כבל רשת אז עבד האינטרנט , הייתי מאוד שמח עם תעזרו לי לפתור את הבעיה ...אני מקווה שאפשר לפתור את זה עם הווינדאוס 7 , עם אני יעבור לXP אני בטוח שזה יסתדר

(ד"א המחשב של אחי בדירה אחרת ככה שאני לא נגיש , לוח אם שלו : MSI 915P Combo-fr )

תודה לעוזריםם

פורסם

זה לא בעיה אצלך לא ב"אינטרנט" כמו שכתבת בכותרת אלא עם התפעול של המתאם האלחוטי.

האם הוא בכלל לא מזהה רשתות אלחוטיות בסביבה?

פורסם

אולי ה-wireless בווינדוס מכובה או שזיהוי הרשתות מתבצעות ע"י תוכנת צד שלישי (התוכנה של כרטיס הרשת)

פורסם
  • מחבר

הwirelees לא מוצא רשתות בסביבה לא רק את שלי..

והwireless לא יודע עם הוא מכובה או לא ניסיתי את כל האפשרויות ולא נראה לי שאפשר להפעיל אותו (נראה לי שהוא דלוק) וזה דרך האיטרנט של הווינדאוס לא של התוכנה..

אשמח אם תצליחו לעזור לי

פורסם

אני לא יודע איך זה בווינדוס 7 אבל תנסה להיכנס ל- services.msc ותחפש שם wlan auto config ותוודה שהוא מופעל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים