עבור לתוכן

כמה שאלות על W7

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ושבת שלום :)

אני הולך לקבל דיסק שידרוג של W7 בקרוב ורציתי לשאול:

1) אם קורה שגיאה בשידרוג איך אני יכול לשחזר את ויסטה? (אין לי דיסק של ויסט לא קיבלתי עם הלפטופ שלי)

2) אני יכול לקחת ממישהו דיסק התקנה של 7 ולשים בוא את הסריאל של הדיסק שידרוג. זה יפעל לדעתכם??

תודה לעונים ושבת שלום :)

פורסם
  • מחבר

יש לי הכל מגובה על הדיסק קשיח שלי זה מספיק?

באיזה דרך אני יוכל לשחזר את ויסטה במקרה של שגיאה?

פורסם

תעשה אימג' עם GHOST או אקוניס או כל תוכנה שתעשה לך אימג'.

פורסם
  • מחבר

סליחה על הבורות אבל מה זה זאת אומרת אימג' ואיך משתמשים בזה?

אפשר מדריך?

פורסם

http://www.youtube.com/watch?v=zsZR35sFvr4&feature=related

יש פה סרטון על GHOST אבל זה נורא פשוט כל מה שאתה עושה ניכנס local > disk/partition ואז אתה בוחר to image בשביל ליצור תצלום של מחיצה שלמה או דיסק שלם לקובץ עם סיומת GHO. את הקובץ שהוא יותר אתה שם בצד, ואם יקרה משהו בהתקנה או שתיקרוס לך המערכת, כל מה שאתה צריך לעשות זה את אותו הדבר אבל במקום לבחור to image תיבחר from image ואחרי ש"תיפרוש" את האימג' המערכת תחזור בדיוק לאותו המצב שעשיתה את האומג'.

חשוב שתדע כאשר אתה "פורש" את האימג' אתה דורס את כל הנתונים שנימצאים במחיצה או בדיסק שאתה "פורש" עליו את האימג'.

אם אתה קצת חושש ורוצה לנסות בלי לעשות נזק תמיד אפשר להשתמש ב VIRTUAL PC.

פורסם
  • מחבר

תודה :)

אבל אם תהיה שגיאה בשידרוג אני יוכל בכלל להשתמש במחשב שלי?

אם כן אפשר להפעיל את זה מהביוס או משהו?

פורסם

אם השידרוג יכשל אתה מפעיל עוד פעם את ה GHOST משתמש באפשרות FROM IMAGE בוחר את האימג' שבנית ואחרי שהוא יסיים תפעיל את המחשב מחדש ואתה שוב בויסטה.

פורסם
  • מחבר

התכוונתי איך אני מפעיל את GHOST? דרך הWIN או ביוס או משהו אחר במקרה שיש שגיאה בשידרוג או שתיקרוס לי המערכת?

פורסם

אתה צריך להוריד אותו לצרוב על דיסק ולהגדיר בביוס שיעשה BOOT מדיסק.

אתה יכול להוריד את החבילה של HIRENS ובפנים יש לך GHOST.

פורסם
  • מחבר

אההה עכשיו הבנתי!

אפשר הורדה של HIRENS או GHOST לויסטה? אם אפשר שתתמוך גם בW7

פורסם

GHOST לא חשוב איזה גירסה תומך בהכל. זאת תוכנה טיפשה שמצלמת את המצב הנוכחי של הדיסק שלך ולא אכפת לה איזה מערכת הפעלה יש שם. אפשר לעשות אפילו אימג' למחיצה שאין בה מערכת הפעלה.

תירשום בגוגל אתה תימצא מהר הגירסה הכי חדשה של HIRENS זה 10 אבל יכול להיות שאני לא הכי מעודכן ויצא עוד....

פורסם
  • מחבר

הבנתי...

זה משנה עם זה GHOST או HIRENS?

מה ההדל בשימוש בינהם?

אם הכול הולך טוב ויפה ויש לי אימיג' על הHD נייד שלי ואני מגדיר מהביוס לעשות הפעלה ממנו אז הוא מוצא את האימיג' לבד ומפעיל את הGHOST לבד?

פורסם

בוא נעשה קצת סדר בעניינים.... HIRENS זאת לא ממש תוכנה.

זה מקבץ של תוכנות בחבילה אחת. אתה יכול לצרוב את ה HIRENS בדיסק ואז לעשות בוט מהדיסק.

כשאתה תעשה בוט יהיה לך רשימה של קטגוריות ובתוכם תימצא מלא תוכנות ביינהם יש לך את ה GHOST.

דבר שני אין לך אפשרות להגדיר בביוס שהוא יעשה איזה סוג הפעלה מהאימג', בשביל להשתמש באימג' לצורך שיחזור אתה צריך לעשות זאת מה GHOST.

את האימג' תישמור בצד למקרה שאתה תיצטרך אותו (מומלץ בדיסק אחר) אך לא חובה אפשרי גם במחיצה אחת.

פורסם
  • מחבר

הבנתי :)

תודה רבה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים