פורסם 2003 בספטמבר 1722 שנים היה לי פעם אתר עם "איך לזהות מצלמת מהירות"יענו היא דמה או אמיתיתבקיצור היום שם תמונות לכאלותעזרו לי
פורסם 2003 בספטמבר 1722 שנים המצלמות הכתומות: אתה מסתכל על המצלמה יש את הנרתיק השחור של המנעול אם יש לידו קו כזה שרואים שזה דלת זאת אמיתי אחת עם נרתיק מנעול שחור אבל ללא קו דלת...דמה
פורסם 2003 בספטמבר 1722 שנים מצלמות מהירות הן לבנות, העניין הוא שמפוזרות הרבה מאוד מצלמות כאלה שאינן פעילות, למשל בכביש מס' 4... בין מחלף גן רווה למחלף יבנה.המצלמות האלה זקוקות לארון הזנת מתח שיהיה מותקן במרחק של מס' מטרים, כל מצלמה שלא נראה לידה ארון שכזה (כמו ארון תקשורת של בזק בבלוק שכונתי), אינה פעילה.
פורסם 2003 בספטמבר 1822 שנים מצלמות מהירות הן לבנות, העניין הוא שמפוזרות הרבה מאוד מצלמות כאלה שאינן פעילות, למשל בכביש מס' 4... בין מחלף גן רווה למחלף יבנה.המצלמות האלה זקוקות לארון הזנת מתח שיהיה מותקן במרחק של מס' מטרים, כל מצלמה שלא נראה לידה ארון שכזה (כמו ארון תקשורת של בזק בבלוק שכונתי), אינה פעילה.אז מה זה הכתומות?
פורסם 2003 בספטמבר 1822 שנים המצלמות הכתומות נועדו לתפוס מי שעובר באור אדוםעוד משהו לגבי זיהוי מצלמות מהירות - לאמיתיות יש פתחי איוורור בחלק האחורי,לכל מי שאין זה סתם דחליל
פורסם 2003 בספטמבר 1822 שנים אם מישהו שם לב אז יש בכניסה לחיפה מכיוון יוקנעם ליד צומת העמקים 2 מצלמות מענינות על עמוד גבוה הם מופעלות על ידי פסי דריכה על הכבישלדעתי הם בודקות מרחק בין מכוניות או מהירות, לא ברור לי בדיוק.
פורסם 2003 בספטמבר 1822 שנים אל תשכחו שצריך להחליף כל הזמן את ה"פילים" (לא החייה עם האף הארוך) , מה שמשטרת ישראל לא עושה הכי טוב ,לא מזמן היתה כתבה בטלוויזיה שנגמרו בכלל הפילים למצלמות לכן יש מחסור של כמה חודשים (אבל אל תתפסו אותי במילה)
פורסם 2003 בספטמבר 1822 שנים אל תשכחו שצריך להחליף כל הזמן את ה"פילים" (לא החייה עם האף הארוך) , מה שמשטרת ישראל לא עושה הכי טוב ,לא מזמן היתה כתבה בטלוויזיה שנגמרו בכלל הפילים למצלמות לכן יש מחסור של כמה חודשים (אבל אל תתפסו אותי במילה)זה רק במצלמות לחציה באדום
פורסם 2003 בספטמבר 1822 שנים נכוןבמצלמות מהירות אין שינוידיי קל לזהות אותן, וברגע שאתה נוסע שם כמה פעמים אתה כבר יודע ממה להזהר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.