עבור לתוכן

מצלמות מהירות

Featured Replies

פורסם

היה לי פעם אתר עם "איך לזהות מצלמת מהירות"

יענו היא דמה או אמיתית

בקיצור היום שם תמונות לכאלו

תעזרו לי

פורסם

המצלמות הכתומות: אתה מסתכל על המצלמה יש את הנרתיק השחור של המנעול אם יש לידו קו כזה שרואים שזה דלת זאת אמיתי אחת עם נרתיק מנעול שחור אבל ללא קו דלת...דמה

פורסם

מצלמות מהירות הן לבנות, העניין הוא שמפוזרות הרבה מאוד מצלמות כאלה שאינן פעילות, למשל בכביש מס' 4... בין מחלף גן רווה למחלף יבנה.

המצלמות האלה זקוקות לארון הזנת מתח שיהיה מותקן במרחק של מס' מטרים, כל מצלמה שלא נראה לידה ארון שכזה (כמו ארון תקשורת של בזק בבלוק שכונתי), אינה פעילה.

פורסם
  • מחבר

אני רוצה תמונותתתתתתת

פורסם
  • מחבר

תודה.

פורסם

מצלמות מהירות הן לבנות, העניין הוא שמפוזרות הרבה מאוד מצלמות כאלה שאינן פעילות, למשל בכביש מס' 4... בין מחלף גן רווה למחלף יבנה.

המצלמות האלה זקוקות לארון הזנת מתח שיהיה מותקן במרחק של מס' מטרים, כל מצלמה שלא נראה לידה ארון שכזה (כמו ארון תקשורת של בזק בבלוק שכונתי), אינה פעילה.

אז מה זה הכתומות?

פורסם

המצלמות הכתומות נועדו לתפוס מי שעובר באור אדום

עוד משהו לגבי זיהוי מצלמות מהירות - לאמיתיות יש פתחי איוורור בחלק האחורי,לכל מי שאין זה סתם דחליל

פורסם

אם מישהו שם לב אז יש בכניסה לחיפה מכיוון יוקנעם ליד צומת העמקים 2 מצלמות מענינות על עמוד גבוה

הם מופעלות על ידי פסי דריכה על הכביש

לדעתי הם בודקות מרחק בין מכוניות או מהירות, לא ברור לי בדיוק.

פורסם

אל תשכחו שצריך להחליף כל הזמן את ה"פילים" (לא החייה עם האף הארוך) , מה שמשטרת ישראל לא עושה הכי טוב ,לא מזמן היתה כתבה בטלוויזיה שנגמרו בכלל הפילים למצלמות לכן יש מחסור של כמה חודשים (אבל אל תתפסו אותי במילה)

פורסם

אל תשכחו שצריך להחליף כל הזמן את ה"פילים" (לא החייה עם האף הארוך) , מה שמשטרת ישראל לא עושה הכי טוב ,לא מזמן היתה כתבה בטלוויזיה שנגמרו בכלל הפילים למצלמות לכן יש מחסור של כמה חודשים (אבל אל תתפסו אותי במילה)

זה רק במצלמות לחציה באדום

פורסם

נכון

במצלמות מהירות אין שינוי

דיי קל לזהות אותן, וברגע שאתה נוסע שם כמה פעמים אתה כבר יודע ממה להזהר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים