פורסם 2009 בנובמבר 616 שנים שלום, אחרי המון חיפושים גם בפורום וגם באינטרנט ננעלתי על הG550 אבל דיברתי עם הרבה חנויות ואין אותו כרגע במלאי והמחיר שלו צפוי לעלות בגלל ווינדוס 7 (שאין לי צורך בו כי יש לי גרסה חוקית משלי). חיפשתי עוד קצת ומצאתי את ה5738G שגם עליו יש ביקורות לא רעות ויש אותו במלאי. השאלה שלי היא כזו: האם הG550 כל כך טוב ששווה לחכות או שהאייסר ייספק גם כן...ההבדל ביניהם הוא שהמעבד של האייסר יותר חזק אבל הזיכרון שלו הוא DDR2 שלפי מה ששמעתי פחות חסכוני בחשמל. הייתי שמח אם תעזרו לי בבחירה תודה,רן
פורסם 2009 בנובמבר 616 שנים ממה שאני יודע הK3G בא עם T6500 וGeForce G105, בעוד הAcer (המעודכן, היו שני דגמים לדגם ה5738G), בא עם T6600 וRadeon 4570. באייסר המעבד חזק יותר, וכרטיס המסך הרבה הרבה יותר חזק. אם שניהם באותו מחיר, הAcer עדיף, למרות הDDR3 של הLenovo.
פורסם 2009 בנובמבר 616 שנים מחבר תודה על התגובה יש לי שאלה נוספת בקשר לאיכות הבנייה של הACER. דיברתי עם מישהו שעובד בחנות מחשבים די גדולה ושאלתי אותו על שני הדגמים...הוא אמר לי להתרחק מACER כי ואני אצטט "ACER זה לא משו (בלשון המעטה)" שאלתי למה והוא אמר שהם חוסכים במה שהם יכולים מבחינת איכות בנייה וכאלה...יש בזה משהו?
פורסם 2009 בנובמבר 716 שנים אייסר מתמקדת על השוק בנוני - נמוך (יש לה כמה ניידיםשמיועדים לשוק הגבוהה, מודל הפרארי אך הם יקרים מאודוכמעט ולא מגיעים לשוק הישראלי) לכן יצא לה שם שלמחשבים "שכדי להתרחק מהם". אבל אתה מסתכל עלשני מחשבים שמיועדים לשוק בנוני - נמוך לכן האימרה פהאם היא צודקת, היא צודקת לשני הניידים.בשורה התחתונה, שני הניידים יהיו בעלי איכות בניה דיי דומה.
פורסם 2009 בנובמבר 816 שנים מחבר itk98 תודה על התגובה. יש לי שאלה ממש לפני קנייה של האייסר. מישהו יודע משהו טוב או משהו רע על המחשב הזה? לגבי התחממות?זמן סוללה? מצאתי את הדגם הנל עם DDR3 וזה הופך אותו לדי אטרקטיבי. אשמח אם תענו בהקדם. תודההההההההההה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.