עבור לתוכן

איזה מחשב עדיף לשימוש סטודנטיאלי וקצת יותר - lenovo G550 K3G או acer 5738G?

Featured Replies

פורסם

שלום,

אחרי המון חיפושים גם בפורום וגם באינטרנט ננעלתי על הG550 אבל דיברתי עם הרבה חנויות ואין אותו כרגע במלאי והמחיר שלו צפוי לעלות בגלל ווינדוס 7 (שאין לי צורך בו כי יש לי גרסה חוקית משלי). חיפשתי עוד קצת ומצאתי את ה5738G שגם עליו יש ביקורות לא רעות ויש אותו במלאי. השאלה שלי היא כזו: האם הG550 כל כך טוב ששווה לחכות או שהאייסר ייספק גם כן...ההבדל ביניהם הוא שהמעבד של האייסר יותר חזק אבל הזיכרון שלו הוא DDR2 שלפי מה ששמעתי פחות חסכוני בחשמל. הייתי שמח אם תעזרו לי בבחירה :)

תודה,רן

פורסם

ממה שאני יודע הK3G בא עם T6500 וGeForce G105, בעוד הAcer (המעודכן, היו שני דגמים לדגם ה5738G), בא עם T6600 וRadeon 4570. באייסר המעבד חזק יותר, וכרטיס המסך הרבה הרבה יותר חזק. אם שניהם באותו מחיר, הAcer עדיף, למרות הDDR3 של הLenovo.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה :)

יש לי שאלה נוספת בקשר לאיכות הבנייה של הACER. דיברתי עם מישהו שעובד בחנות מחשבים די גדולה ושאלתי אותו על שני הדגמים...הוא אמר לי להתרחק מACER כי ואני אצטט "ACER זה לא משו (בלשון המעטה)" שאלתי למה והוא אמר שהם חוסכים במה שהם יכולים מבחינת איכות בנייה וכאלה...יש בזה משהו?

פורסם
  • מחבר

אפפפפ :hi:

פורסם

אייסר מתמקדת על השוק בנוני - נמוך (יש לה כמה ניידים

שמיועדים לשוק הגבוהה, מודל הפרארי אך הם יקרים מאוד

וכמעט ולא מגיעים לשוק הישראלי) לכן יצא לה שם של

מחשבים "שכדי להתרחק מהם". אבל אתה מסתכל על

שני מחשבים שמיועדים לשוק בנוני - נמוך לכן האימרה פה

אם היא צודקת, היא צודקת לשני הניידים.

בשורה התחתונה, שני הניידים יהיו בעלי איכות בניה דיי דומה.

פורסם
  • מחבר

itk98 תודה על התגובה. יש לי שאלה ממש לפני קנייה של האייסר. מישהו יודע משהו טוב או משהו רע על המחשב הזה? לגבי התחממות?זמן סוללה? מצאתי את הדגם הנל עם DDR3 וזה הופך אותו לדי אטרקטיבי. אשמח אם תענו בהקדם. תודההההההההההה :jump:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים