פורסם 2003 בספטמבר 1722 שנים חיקוי ממש אני לא מאמין שיש...אבל יש להזהר מלקנות מעבדים שעברו אוברקלוקינגובעצם לשלם יותר על מעבד ממוהר....
פורסם 2003 בספטמבר 1722 שנים ואיך אפשר לברר אם המעבד מומהר או לא?המהירות המקורית של המעבד אמורה להופיע בכל תוכנה ניטור חומרה. יש אפילו תוכנה של אינטל שמראה מה המהירות האורגינלית והנוכחית.
פורסם 2003 בספטמבר 1722 שנים http://support.intel.com/support/processors/tools/frequencyid/download.htm
פורסם 2003 בספטמבר 1822 שנים שמעתי על מספר לקוחות שהיללננו שהמעבד שלהם הוא בעצם 1.8 ולא 2.4 כמו שציפו וכמו ששלמו... :-\
פורסם 2003 בספטמבר 1822 שנים הכוונה היא שזה לא סלרון.אינטל בטוח לא מתכוונים לזה, כשהם אומרים intel inside זה כולל סלרון.
פורסם 2003 בספטמבר 1822 שנים אינטל בטוח לא מתכוונים לזה, כשהם אומרים intel inside זה כולל סלרון.אני משוכנע שהבחור שפתח את הדיון התכוון להצהרות שרואים בעיתונים,בערוץ הנוכלים, בחוברות ויזה/ישראכרט, פלאיירים על שימשת המכונית ועוד כיוצא באלה...
פורסם 2003 בספטמבר 1922 שנים מחבר אני משוכנע שהבחור שפתח את הדיון התכוון להצהרות שרואים בעיתונים,בערוץ הנוכלים, בחוברות ויזה/ישראכרט, פלאיירים על שימשת המכונית ועוד כיוצא באלה...אממ גם בעיתונים ובמיוחד מה שאינטל אומרים (להיזהר מחיקויים) ..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.