עבור לתוכן

האם יש הבדל כלשהו בין ה-SOLO7 ל-SOLO7C?

Featured Replies

פורסם

אהלן חבר'ה, השאלה בכותרת, כל הבדל שיש מעניין אותי לדעת.. ואם כן מה עדיף מבין שתי הגרסאות?

פורסם

בסולו C יש שלט ובסולו אין

פורסם

אכן זה ההבדל היחידי. לי יש SOLO 6C ואני מאוד מרוצה, הסיבה היחידה שלא קניתי 7 היא הגודל העצום שלהם

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התשובה, מכיוון שיותר נוח לעבוד עם שלט, אני מניח שאני אקח את ה-C

אגב, XTRACT האם שמעת פעם את הסולו 7 במציאות? איך הם לדעתך?

פורסם

וודאי שעם שלט הרבה יותר נוח.

לצערי לא יצא לי לשמוע את ה-SOLO7 במציאות אבל אני יודע שאם ה-6 שלי מעולים בעייני אז ה-7 אפילו טובים עוד יותר. שוב, הסיבה היחידה שלא קניתי 7 היא מאחר ואין לי מספיק מקום בחדר

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

זהו הזמנתי את הרמקולים היום, אני אשתף בתמונות מאוחר יותר :)

פורסם
  • מחבר

אעללה חבר'ה היום קיבלתי את הרמקולים החדשים :)

http://img171.imageshack.us/i/solo7c.jpg/

שמתי כמה שירים לבדיקה והייתי ככה :o

תגידו איך אתם ממליצים לשים אותם? כי שמתי אותם על הרצפה במרחק מטר וחצי שתיים אחד מהשני

פורסם

אני איתן כבר יותר משנה ואני אגיד לך משהו, ההבדל החשוב ביותר שאף אחד לא הזכיר הוא שבדגם עם השלט C, המגבר מוציא 110W ובדגם בלי הוא מוציא 150W. אילו ידעתי זאת לני כן האיתי מוותר על השלט. כמו כן תשמור על השלט כי סידילוג לא מחלקים שלטים ואין אחריות על השלט.

פורסם
  • מחבר

בגלל זה שאלתי מה ההבדל בין השניים, כי גם אני שמעתי על העניין הזה, אבל מה זה משנה.

בכל אופן רמקולים מעולים

פורסם

אני איתן כבר יותר משנה ואני אגיד לך משהו, ההבדל החשוב ביותר שאף אחד לא הזכיר הוא שבדגם עם השלט C, המגבר מוציא 110W ובדגם בלי הוא מוציא 150W. אילו ידעתי זאת לני כן האיתי מוותר על השלט. כמו כן תשמור על השלט כי סידילוג לא מחלקים שלטים ואין אחריות על השלט.

קודם כל אם היתי יודע אולי גם אני היתי מוותר על השלט, אבל בקטנה. בכל מקרה - מה זה לא מחלקים? נראה לך הגיוני שכל בנאדם שיתקשר ויגיד "הלך לי השלט לאיבוד" יגידו לו "אין בעיה מותק כפרה נשמהע שלי..מה הכתובת? נשלח לך שלט הביתה בחינם..אפילו שלושה"

פורסם

לפני שאתה דוחף את הסרקאזם המיותר שלך אתה יכולת להבין בעזרת הגיון פשוט שדיברתי על שלט שהפסיק לעבוד.

אז בפעם הבאה תחשוב עוד דקה או שתיים לפני שאתה לוחץ על "שלח תגובה".

המשך ערב נעים.

פורסם

הבנת הנקרא אני יודע - מחלקים שלטים אומר פחות או יותר שאם איבדת אתה מתקשר והם מחלקים לך אחד חדש. אתה היית אמור לרשום "מחליפים שלטים תקולים" או משהו בסגנון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים