עבור לתוכן

האם זה נכון שה 280M GTX SLI שווה בעצם ל 8800 GS SLI ??!

Featured Replies

פורסם

אהלן חברה, רציתי לקנות מ SAGER את הNP9850 אבל אחרי שעשיתי בדיקה מקיפה מסתבר שהכרטיס מסך "חלש".

האם זה נכון להשוות אותו ל 8800 GS SLI והכי חשוב האם אני אריץ את CRYSIS על ההגדרות הכי גבוהות (ולא אני לא ז**ת גרפיקה :) אלא פשוט רוצה להבטיח שהמחשב יריץ את המשחקים הכי דורשים מבחינת גרפיקה ל 3 השנים הבאים בלפחות על הגדרות בינוניות שזה עד יציאת הקונסולות דור הבא ב 2012) ולכמה זמן יחזיק מעמד המחשב

הנה קישור שטוען שה 280M GTX בעצם יותר איטי מגרסת הנייח ב 40%! : http://optimitza.cat/news/2009/07/07/laptop-vs-desktop-geforce-gtx-280m-vs-gtx-280-toms-hardware/

והנה קישור : http://www.tomshardware.com/reviews/geforce-gtx-280m,2353.html שטוען שהכרטיס הנל מבוסס בעצם על ה8800 רק בטכנולוגיה של פחות ננומטרים ובתוספת ה CUDA. והתגובות בקשר לשווי הכרטיס הנייד לנייח סותרות

מה אתם אומרים??

דרך אגב, הלואי שמישהו יסדר איזו שהיא טבלה בה כל כרטיס נייד למה הוא שווה לנייח וזה כולל את AMD וסדרת 4XXX

אני כבר שאלתי בפורום כרטיסי מסך אבל לא ידעו לענות לי אז אני שואל פה

תודה

פורסם

אני חושב שיש טבלה שמשווה ביצועי כרטיסי מסך ניידים לנייחים.

מה שכן, מה שקראת זה נכון.. הליבות הגרפיות של נוידיה במחשבים ניידים בסדרת ה-GTX2XX מבוססות על G92 הישנה יחסית בשדרוג טכנולוגיה היצור (בקיצור זה אומר שזה כמו 250GT)

יש אתר שמשווה את כל הכרטיסים הגרפיים וגם מראה ביצועים שלהם במשחקים, אולי זה יעזור לך:

http://www.notebookcheck.net/Computer-Games-on-Laptop-Graphic-Cards.13849.0.html

פורסם

המיתוג והמספור שיצרני הכרטיסים משתמשים בו הוא כזה, שכרטיס למחשב נייד תמיד יהיה חלש משמעותית מכרטיס למחשב נייח בעל אותו שם. לפעמים ב-50% ואף יותר.

פורסם

בדיוק כמו מעבדים, אגב. אם לאינטל יש 8600 שולחני ו8600 נייד, תהיה בטוח שהנייד חלש בהרבה מהנייח.

פורסם
  • מחבר

יפה ACCESS, איזה אתר מרשים ישר הוספתי אותו למועדפים. וכנראה שהלפטופ הזה (אני האמת בספק אם לקנות אותו עכשיו) יספיק מקסימום לשנה + - על ההגדרות הכי גבוהות

פורסם

בדיוק כמו מעבדים, אגב. אם לאינטל יש 8600 שולחני ו8600 נייד, תהיה בטוח שהנייד חלש בהרבה מהנייח.

זה לא מדוייק.. שיב לב שהשימוש הוא לא באותו שם כמו בכרטיסי המסך.

הקשר בין P8600 ו-E8600 הוא מקרי בהחלט..

הם לא עובדים באותו תדר וגם לא בעלי אותה ליבה אפילו (אחת וולפלד והשנייה פנרין)

פורסם

גם כרטיסי המסך נבדלים באות אחת בדיוק בשם (M שמופיעה רק בדגם הנייד) ובזה שמדובר על ליבה שונה ותדרים נמוכים משמעותית. איך זה שונה בדיוק? ::)

פורסם

לא ממש קיים E9600 למחשב נייח, נכון? אבל P9600 קיים..

אין קשר בין סדרת ה-E שבה המעבד החזק ביותר הוא E8600 לסדרת ה-P או ה-T שבה המעבד החזק ביותר הוא T9600

לא אמרתי שזה לגמרי לא נכון, פשוט אינטל עושה הפרדה ברורה ברוב המעבדים ככה שלא ממש ניתן להשוות

חברות כרטיסי המסך משתמשות באותו שם מוצר עם שינוי סיומת

פורסם

גם לNVIDIA יש די והותר דגמים של כרטיסי מסך שקיימים רק בניידים נכון להיום לפחות. כל כרטיסי ה10X, 1X0 וה 220,240 שלהם לא בדיוק קיימים למחשבים שולחניים.

פורסם

עם הבדל קטן.. אתה משווה CPU בינוני בסדרה לניידים, ל-CPU הכי חזק בסדרה של הנייחים

במעבד הגרפי אתה משווה את שני הכרטיסים עם אותו שם שמיועדים לאותו פלח שוק

פורסם

באמת טוב לדעת שP8600 הוא מעבד "בינוני" בזמן שהE8600 הוא "הכי חזק". :screwy:

פורסם

באמת טוב לדעת שP8600 הוא מעבד "בינוני" בזמן שהE8600 הוא "הכי חזק". :screwy:

טמבל :facepalm:

תקרא מה כתבתי! אין מעבד חזק מה-E8600 בסדרת ה-E של אינטל! אין E8700 או E9000 וכו'..

אמרתי שה-E8600 הוא הכי חזק בסדרה שלו. לא התייחסתי לכלל המעבדים של אינטל

לאומת זאת ה-P8600 ממש לא הכי חזק בסדרה שלו.

פורסם

די לריב.

אני חושב שהשאלה של פותח הדיון נענתה ומרגיש שהדיון די מיצה את עצמו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים