פורסם 2009 בנובמבר 316 שנים נשאר לי 150 מגה פנוי בכונן C ואני כבר לא יודע מה לעשותיש תיקיה שקוראים לה winsxs שלוקחת לי 20 ג'יגה!! סתםם..!שמעתי שהיא שומרת תוכניות שהשתמשתי בהם.. משו כזה.. ניסתי למחוק אותה אבל אני לא יכול רשום לי שאין לי הרשאה לכךמה אני יכול לעשותת בהקשה תעזרי לי!!!!!!
פורסם 2009 בנובמבר 316 שנים בתור התחלה אני אגיד לך מה לא לעשות: לא למחוק תיקיות אקראיות שאין לך מושג וודאי מה תפקידן - בעיקר לא תיקיות מערכת. מה עושים? מוחקים את הזבל על הכונן, כמו הורדות ישנות ומשחקים שאתה לא צריך, או שקונים כונן נוסף. פשוט, לא?
פורסם 2009 בנובמבר 416 שנים מחבר אין לי כלום על הכונן הזה. רק תוכנות כמו אופיס וווינדווסנתתי לכונן C רק 50 ג'יגה כי בעקרון הכונן הזה רק לווינדווס לא ידעתי שתהיה תיקיה כזאתשתאכל לי את כל המקום חוץ ממנו יש לי בכונן D 250 ג'יגה
פורסם 2009 בנובמבר 416 שנים אצלי ה WIN שוקל 5.71יש לי תיקיה של Downloads שוקל 50GB (לא מחקתיו PROGRAM FILES 37.1 GBהדיסק כולו 156GB (+דיסק של מישחקים 141GB)הייתה צריך לתת יותר מקום ל WIN כי הוא גודל לאט לאט .......
פורסם 2009 בנובמבר 416 שנים אם אתה משתמש באפשרות HIBERNATE אתה יכול לבטל אותה וזה יפנה לך כמה גיגות.בשביל לבטל אתה ניכנס ל CMD ואתה מקליד שם POWERCFG -H OFF.
פורסם 2009 בנובמבר 416 שנים אם אתה משתמש באפשרות HIBERNATE אתה יכול לבטל אותה וזה יפנה לך כמה גיגות.בשביל לבטל אתה ניכנס ל CMD ואתה מקליד שם POWERCFG -H OFF.אתה יכול באותה מידה גם להוזיז את קובץ ההחלפה (SWAP ) לכונן \ מחיצה אחרתיתן לך לפחות את גודל הזיכרון שלךניסיתלבצע ניקוי קבצים זמניים (גם מ-IE)?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.