עבור לתוכן

Asus Eee 1005HA - כל מי שיש לו ביקורת -בבקשה לכתוב כאן

Featured Replies

פורסם

נראה לי כמו הנטבוק המושלם ב-2000 ,אבל אני רוצה לשמוע חוויות, אז בבקשה אני אשמח לשמוע כל מה שיש עליו

פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם

ניסת את פונקציית החיפוש?

פורסם

אוקיי, בתור אחד שמשתמש במחשב הזה כבר 3 חודשים...

בגדול, את המחשב קניתי בארה"ב עם XP באנגלית, ושידרגתי עצמאית ל-2 ג'יגה. קניתי אותו בשביל הלימודי משפטים שהתחלתי לפני כחודש.

אני אומר עליו קצת דברים טובים ודברים טובים פחות

היתרון הבולט הוא ללא ספק זמן הסוללה, שמספיק בשימוש חכם למעט יותר מ-9 שעות (לפי יצרן 10 וחצי, אבל זה לא פרקטי להגיע לזמן הזה), וזה משהו שנטבוקים אחרים (רובם הגדול) לא מספקים אפילו בקירוב. בנוסף, יש לו הרבה פיצ'רים, כמו אוברקלוק ואנדרקלוק מובנה, שליטה על הרבה דרגות של בהירות מסך (אלה למעשה בין היתר מה שמאפשרים ניצול מקסימאלי של זמן הסוללה). המקלדת גם מאוד נוחה-92 אחוז מגודל של מקלדת רגילה, ומנסיון-בהרצאות בלימודים אפשר לכתוב בלי בעיה ולהספיק הכל. לי בכלל אין עברית במקלדת, ואני כותב בלי בעיה מהר מאוד. אשר לשאר הדברים-אלה פיצ'רים רגילים שיש בכמעט כל נטבוק, אין צורך להזכיר אותם.

יש לו, עם זאת, מעט חסרונות. ראשית-המשקל שלו מעט כבד יחסית לנטבוק-1.37 ק"ג. לא נוראי בכלל אם משווים ללפטופ רגיל, ובכלל זה לא חסרון רציני, אבל עדיין ביחס לנטבוקים אחרים (בעיקר חדשים) הוא כבד מעט.

שנית-הוא לא סוחב לאורך זמן. אתמול עבדתי איתו 14 שעות (מחובר לחשמל ללא סוללה), והוא אחרי כמה שעות ממש התחיל לגמגם. אפילו במסנג'ר היו לאגים כשכתבתי (כלומר כתבתי והטקסט הופיע בדיליי). כנראה הוא פשוט מתחמם ומתקשה לסחוב לאורך זמן, כי בכל זאת מדובר בנטבוק, הוא לא אמור להיות חזק, אז אם למשל אתה קופץ לאכול אפילו לחצי שעה, כדאי לכבות אותו כדי לתת לו קצת מנוחה.

בשורה התחתונה-אם אתה מסתדר עם מסך 10 אינץ', והשימושים העיקריים שלך הם אופיס ואינטרנט (או בעולם אקדמי כתיבת עבודות, הקלדת הרצאות, וגלישה באינטרנט בשיעורים משעממים), הייתי מציע בחום רב ללכת על המחשב הזה, מה גם שמרוב שהזמן סוללה שלו מדהים, אני לפעמים מטעין אותו פעם ביומיים (בבית אני עובד על חשמל כשהסוללה מנותקת), אז גם בהרצאות לא תצטרך לחפש שקעים (אמנם ברוב הכיתות יש למינימום כל 2-4 כיסאות שקע, אבל בל נשכח שזה רק שוחק את הסוללה ככל שמטעינים יותר).

שוב אני חוזר על מה שהזכרתי-כדאי לבדוק בחנות מחשבים איך אתה מסתדר עם המסך והמקלדת, כי באמת לא כל אחד מסוגל להתמודד עם זה. לי אישית יש ראייה מצוינת בלי עין הרע, ואני מקליד מעולה.

בהצלחה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים