פורסם 2003 בספטמבר 1622 שנים מאז שקניתי את הרדיאון הזה ...רק בעיות יש לי..אני על לוח D850MV של אינטל , יכול להיות שזה מקור הבעיה.בכל מקרה..אחרי זמן מסויים - רנדומלי בד"כ...אני מקבל המון הפרעות ..(רק במקרה שאני מריץ יישום 3D) , ואז אפילו כשאני יוצא ל WINDOWSהכל מחורבש...גם כשאני עושה RESTART....יש למישהו רעיון?אגב..זה לא יכול להיות חום..כי יש לי GIANT 2 שהתקנתי עליו..הכרטיס פועל על AGP X4 ..עזרה?דוגמא של "חירבוש" מצורפת
פורסם 2003 בספטמבר 1622 שנים מחבר אגב - שכחתי לצייןאם אני מכבה ומדליק מחדש את המחשב..המצב חוזר לקדמותו
פורסם 2003 בספטמבר 1622 שנים יש לי בדיוק את אותן הבעיות כשהאוברקלוק ב9500 פרו שלי גבוה מדי... משמע הכרטיס לא יציבאם לא עשית אוברקלוק אז אני מציע שתיקח את הכרטיס לחנות ותחילף אותו כי זאת בעיה חמורה מאוד שלא אמורה לקרות אף פעם בשום מצב כשהכרטיס עובד במהירויות המקוריות שלו
פורסם 2003 בספטמבר 1622 שנים מחבר star wars galaxies..ולדעתי זה mother boardשלא מספק חשמל או משהו בסגנון..
פורסם 2003 בספטמבר 1622 שנים אני מניח שלא היו לך בעיות עם הכרטיס מסך הקודם שלך...תנסה אותו או כרטיס אחר ותראה אם זה קורהאני בספק גדול מאוד אם הבעיה היא בלוח בגלל שטשטוש כזה של תמונה נגרם מחוסר יציבות חוסר מתח היה מכבה את המחשב או שלא היית יכול להפעיל אותו בכלל
פורסם 2003 בספטמבר 1622 שנים לי היה D850GBוה radeon 9700 שלי בכלל לא עבד יענו נכנס למשחק התחיל להריץ גרפיקה וקרס המחשב..החלפתי לוח מעבד וזיכרון ועכשיו עובד לי כמו מלך...
פורסם 2003 בספטמבר 1722 שנים זה נראה כמו בעיות של חום או אי איציבותתבדוק שוב עם הGIANT 2 מורכב היטב!והתקנתה את הקאטאליסט 3.7?
פורסם 2003 בספטמבר 1722 שנים זה ספק של 500 ואט..בטח אחד ג'נרי כזה ב -150 - 100 ש"ח, אי אפשר לסמוך עליהם.
פורסם 2003 בספטמבר 1722 שנים מחבר ספק של סרברים..עלה לי יחסית יקר..לא של טרמלטק או משהו מוכר..בכל מקרה עוד כמה תמונות..של טקסטורות מוזרות ומה קורה שאני יוצא לווידוס..
פורסם 2003 בספטמבר 1722 שנים כנראה זה חום או ספק .... אבל גם לא בטוח .אז צריך לבדוק הכל מבחינת תוכנה .קודם תתקין את הדריברים האחרונים של הצ'יפ סט של INTEL , אולי הAGP Driver שם יעזור .וגם אולי בביוס עם יש אפשרות לבטל את AGP FastWrites , זה גורם לחוסר יציבות בחלק מהכרטיסים , או לוחות אם .
פורסם 2003 בספטמבר 1721 שנים מחבר טוב..שמעו..הורדתי את המהירות המקורית של הכ.מסך(de cloackingב10 מגהרץ..בינתיים הכל רץ סבבה..אני עדיין לא יודע כי אמרתי - הבעיה היא רנדומלית (מבחינת זמנים)שיחקתי היום איזה 5 שעות..במשחק ממש כבד..ולא ראיתי כמעט אופציות להתעסק במדר בורד (המטופש הזה של אינטל) עם ה AGPרק לשנות Aperture sizeוהתקנתי גם הכל מחדש..דריביירים כבר מליון פעמים..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.