עבור לתוכן

שאלה לגבי canon a70

Featured Replies

פורסם

קניתי לפני יומיים מצלמה של canon דגם a70.... הייתי רוצה לדעת:

א. האם היא זוללת סוללות וכדאי לקנות נטענות במקום? ואם כן אז GP 2000 נחשבות לטובות?

ב. כשהמצלמה מחוברת למחשב (USB) ואני מוריד ממנה תמונות למחשב ובמקביל עובד עם תוכנות עריכה... כל זמן שהיא מחוברת למחשב

הסוללות מתרוקנות או שהחיבור למחשב מפצה על זה?

ג. אפשר להגיד שזה המשך של ב'... האם כדאי לקנות קורא כרטיסי זיכרון למחשב??

פורסם

The batteries don't get recharged by the USB. Buying rechargeable batteries is a must with digital cameras, will save you a lot of money on the long run. 2000 mAh batteries will last nicely.

There's no point buying a card adapter when you can just use the USB

פורסם

א) יש לי הרגשה שהרבה קוראים כאן לא הבינו את רמת צריכת הסוללות של מצלמות דיגיטליות ואת המושג זוללת סוללות. אז ככה - כל מצלמה דיגיטלית טוחנת סוללות בטירוף יחסית לשאר המכשירים הקיימים, אם סוללה במצלמה רגילה תחזיק אפילו שנה , סוללות בדיגיטליות יחזיקו במקרה הטוב כמה ימים, בצילום אינטנסיבי יום צילומים ידרוש יותר מסט אחד של סוללות. המושג "זולל סוללות" בא לתאר מצב אפילו יותר גרוע מזה שזה כבר ממש מועקה (למשל סיפורים ששמעתי על 20 דקות של צילום וכבר צריך להחליף סוללות).

אז שיהיה ברור:

סוללות נטענות במצלמה דיגיטלית זה חובה !! וגם סט נוסף זה דיי חובה לדעתי האישית , תלוי באופי הצילום של אותו יום.

חברת סוללות נטענות מומלצת מאוד לדיגיטליות היא GP הזמינה בכל חור בארצנו , לא לקנות פחות מ 1800 לדיגיטלית , מומלץ 2000 או 2100, אישית היתי גם ממליץ על מטען מהיר (הרגיל 18 שעות) שקריטי בעיקר לטיולים אבל זה רק למי שמוכן להשקיע את הכסף הרב בו.

ב)הסוללות אכן מתרוקנות כשאתה מחובר עם המצלמה למחשב ולא דרך ספק למצלמה , אבל בקצב שונה משאר השימושים שלה, בכל מקרה לא עובדים עם תמונות על הזכרון של המצלמה , אין בזה הרבה הגיון , קודם מורידים את התמונות לדיסק ואז מנתקים את המצלמה , זה הכל.

ג) לדעתי לא כדאי לקנות קורא כרטיסים אלא אם כן יש לך בבית הרבה מכשירים עם כרטיסים. כבר שמעתי על כל מיני המלצות מוזרות בגלל בלאגן עם כבלים וכל מיני סיבות אמריקאיות לא הגיוניות להוציא עוד כסף. אצלי הכבל של המצלמה מחובר קבוע בחיבור הUSB האחורי של המחשב , עובר מאחורי השולחן ומונח בצד ליד המסך , כשאני מוריד תמונות אני מחבר אליו את המצלמה , בלי שום בלאגן ובשיא הנוחות.

פורסם

וכל אלה שיש להם מטען בתוך המצלמה, אל תטעינו במצלמה.. באמת שחבל.

קנו מטען חיצוני. בטריות זה משהו שהפעולה שלהם יכולה להשתבש דיי בקלות ואז הלכה מצלמה של 200$ (במקרה הטוב)

במקום שילך מטען ב30$.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים