עבור לתוכן

אמ"ן: חמאס ניסה רקטה שמגיעה לת"א ונתב"ג

Featured Replies

פורסם

ראש אמ"ן ילדין אמר בדיון ועדת חו"ב כי למרות שהיה זה הקיץ השקט זה עשרות שנים, חמאס ממשיך להתעצם ולהבריח נשק לרצועה. במסגרת זאת, בוצע ניסוי ברקטה לטווח 60 ק"מ. לדבריו, נשק איראני ממשיך לזרום לאזור, בין היתר דרך טורקיה

חמאס ביצע ניסוי מוצלח בשיגור רקטה לטווח של 60 ק"מ מרצועת עזה - כך אמר הבוקר (יום ג') ראש אמ"ן, האלוף עמוס ידלין, בדיון ועדת החוץ והביטחון של הכנסת. לדבריו, ככל הנראה מדובר ברקטה מתוצרת איראן. נקודה מעניינת נוספת שעלתה בדבריו, היא היותה של טורקיה תחנה בנתיב ההברחה של נשק מאיראן לחיזבאללה בלבנון.

aza_1.jpg_hh.jpg

במהלך מבצע "עופרת יצוקה" ירו חוליות ברצועת עזה טילים שהגיעו גם לבאר-שבע, ליבנה ולפאתי רחובות - עד לטווח של כ-40-45 ק"מ מהרצועה. טווח של 60 ק"מ מצפון הרצועה "מכסה" גם את נמל התעופה בן גוריון, חלקים מתל-אביב ואת הערים בית שמש, ראשון-לציון ומודיעין.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3799504,00.html

בקרוב מלחמה... :-\

פורסם

עופרת יצוקה 2

וועדת גולשטיין 2(לא זוכר איך קוראים לשופט הזה)

פורסם

אהה

אני כבר בחרתי לי את האזור המוגן שלי - חחח

כיפת ברזל מישהו ?

אני חושב שירי על תל אביב יאלץ את ישראל למחוק כמה שכונות בעזה וכך יבוא שלום של אבלים וערך הנדל"ן בת"א ירד ולאחר מכן יעלה בבום ( בום - חח ) חזרה .

כיפק למשקיעי הנדל"ן בחסות החמאס .

פורסם

עוד שנה הם יוכלו לירות על כול ישראל ..... :s07:

פורסם

משהו שלא הבנתי - ניסוי ירי של 60 ק"מ הם יכולים לבצע רק לכיוון הים. יש סגר ימי על עזה. איך לכל הרוחות הם (הפלשתינים) יכלו לדעת איפה הטיל נופל?

פורסם

יש שני הסברים - או שהניסוי כשל או שהוא לא היה בעזה (בהחלט אפשרי, באיראן למשל). בעצם,יש אפשרות שלישית - שהמכמים הישראלים פספסו אותו וספינות חיל הים לא ראו אותו, אבל קשה לי להאמין.

פורסם

או שהם משקרים..?

פורסם

אם בישראל יודעים על השיגור כנראה שלא פיספסו אותו... ::)

בכל מקרה אי-אפשר למנוע שיגור כזה מתוך עזה.

פורסם

נקודות איכון

בדיקה של זווית הפגיעה במיים משני כיוונים וחישוב הקודקוד של המשולש .

טריגו בסיסי ( כיתה ט )

פורסם

אם בישראל יודעים על השיגור כנראה שלא פיספסו אותו... ::)

בגלל זה אמרתי שהאפשרות לא סבירה. חוץ מזה, בטח שאפשר לדעת גם בלי איתור של השיגור ו/או הנפילה.

פורסם

שלום גם לך מר יואב היקר, או בשמך האחר מר "תעזבו את החמאס\חיזבאלה בשקט, תבליגו, לא רוצים מלחמה". באמת נחמד מצדך להגיב בדיון הזה, שמראה בדיוק למה מובילה המדיניות של "להגיב במידתיות" או לחילופין לצאת מבלי לסיים את העבודה.

פורסם

עוד אפשרות - הניסוי היה ברקטה שיכולה להגיע עד 60 ק"מ, אך לא בוצע ירי לטווח של 60 ק"מ...

אתם יודעים, בשביל לבחון משהו לא צריך לבדוק אם הוא ממש את כל הפוטנציאל שבו - אפשר פשוט לבדוק אותו גם לטווח של 20 ק"מ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים