עבור לתוכן

האם זה נכון שה 280M GTX SLI שווה בעצם ל 8800 GS SLI ??!

Featured Replies

פורסם

אהלן חברה, רציתי לקנות מ SAGER את הNP9850 אבל אחרי שעשיתי בדיקה מקיפה מסתבר שהכרטיס מסך "חלש".

האם זה נכון להשוות אותו ל 8800 GS SLI והכי חשוב האם אני אריץ את CRYSIS על ההגדרות הכי גבוהות (ולא אני לא ז**ת גרפיקה אלא פשוט רוצה להבטיח שהמחשב יריץ את המשחקים הכי דורשים מבחינת גרפיקה ל 3 השנים הבאים בלפחות על הגדרות בינוניות שזה עד יציאת הקונסולות דור הבא ב 2012) ולכמה זמן יחזיק מעמד המחשב

הנה קישור שטוען שה 280M GTX בעצם יותר איטי מגרסת הנייח ב 40%! : http://optimitza.cat/news/2009/07/07/laptop-vs-desktop-geforce-gtx-280m-vs-gtx-280-toms-hardware/

והנה קישור : http://www.tomshardware.com/reviews/geforce-gtx-280m,2353.html שטוען שהכרטיס הנל מבוסס בעצם על ה8800 רק בטכנולוגיה של פחות ננומטרים ובתוספת ה CUDA. והתגובות בקשר לשווי הכרטיס הנייד לנייח סותרות

מה אתם אומרים??

נ.ב הלואי שמישהו יסדר איזו שהיא טבלה בה כל כרטיס נייד למה הוא שווה לנייח וזה כולל את AMD וסדרת 4XXX

תודה

פורסם

לא תראה טבלה כזאת, (רק השוואת של 3D MARK, אולי).

וכן, הגירסא הניידת של כרטיסי מסך, בעיקר HIGH-END חלשה משעותית.

בדר"כ הסקירות האלו די מדייקות.

אתר כמו TH הוא בעל מוניטין רב, אני בספק אם ירשמו משהו שלא בטוח ב-100%.

פורסם
  • מחבר

טוב אז בוא נרד מהנושא של הטבלה, רק השאלה שאני רוצה תשובה עליה היא האם ה 280M GTX SLI "יסחוב" משחקים כבדים במשך 3 שנים? המעבד הוא 4 ליבות אם זה יעזור לנותן התשובה

THX :)

פורסם

יש שתי אפשרויות:

1. שאלת על עמידות הכרטיס (אם הכרטיס יחזיק מעמד 3 שנים ולא יתקלקל)

או

2. שאלת אם הכרטיס יתאים לדרישות של עוד 3 שנים.

תסביר את השאלה..

פורסם

יש שתי אפשרויות:

או

תסביר את השאלה..

נו מה אתה רציני או סתם ציני?

דיי ברור שהוא שאל האם הכרטיס יסחוב משחקים בעוד 3 שנים

מה שככל הנראה לא יקרה.

פורסם

יש שתי אפשרויות:

או

תסביר את השאלה..

מה אתה מסטול? ה-1 שלך כל כך טיפשי שזה מביך.

פורסם

תקשיב ... לא מכיר כרטיס מסך שמחזיק 3 שנים ( זאת אומרת על הגדרות גבוהות-בינוניות )

השוק היום מטורף ומתחלף כל חודש חודשיים ... הכי חכם זה במקום לקנות SLI ולהשקיע ב GTX280 זה לקנות כרטיס מסך שיתאים לדרישות שלך עכשיו ( בחצי מחיר כמעט ) ובעוד שנה ++ שהכרטיס לא יסחוב כמו שתרצה לקנות בכסף ששמרת כרטיס טוב יותר שאני בטוח יהיה יותר חזק מהכרטיס שלך ( כמובן ) ומSLI של GTX280 ... דעתי האישית בלבד ...

גיא

פורסם

בכספים כאלו קנה את ה W90 של אסוס עם CF4870 שחזק משמעותית מSLI של GTX280M

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים