פורסם 2009 בנובמבר 216 שנים שלום התקנתי לא מזמן וידוס ויסטה אלטימיט ואני לא יודע למה אני לא מצליח להיכנס למצב שינה המחשב כותב באחד מתוך האפשרויות של המחשב שלי שהתקן מסוים מפריע למחשב להיכנס למצב שינה ביררתי מה ההתקן והוא כרטיס הרשת אז מחקתי את הדריור ניסתי להיכנס למצב שינה לא הצלחתי התקנתי אותו חז\חזרה ועדין לא חייב עזרה מה לעשותתודה מראש
פורסם 2009 בנובמבר 316 שנים מחבר תודה רבה על התגובההתקנתי את הדריורים שבאים עם הלוח יש בדיסק התקנה שמתקינה הכול ביחד מסך קול וכו' אם זה עוזר לך הלוח שלי הואp5kpl-cmושוב תודה רבה רבה רבה!!!!!!!!!11
פורסם 2009 בנובמבר 316 שנים מי מתקין דרייברים מדיסק? במקרה הטוב מדובר על משהו שיצא לפני שנה וחצי.תיכנס לאתר היצרן של הלוח אם ותעדכן משם.
פורסם 2009 בנובמבר 416 שנים מחבר תודה על התגובות אבל כשאני מעדכן אני יכול להתקין על הקיים הוא למחוק את הישן ואז להתקין
פורסם 2009 בנובמבר 416 שנים מומלץ למחוק את מה שהתקנתה לפני. בהסרת תוכניות!חשוב רק לבטל את הWINDOWS UPDATA לפני כי ברגע שתמחוק ואז תעלה את המחשב הוא יורד את הדריבר עוד לפני שתתקין.כמובן שאחרי ההתקנה תחזיר את הWINDOED UPDATA.
פורסם 2009 בנובמבר 616 שנים מחבר שלוםהתקנתי עדכון של הציפ ואת הכרטיס רשת הגירסא החדשה ועדין לא הולך מה לעשותתודה מראש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.