עבור לתוכן

ייעוץ לגבי התקנת מערכת הפעלה

Featured Replies

פורסם

שלום

אני רוצה להתקין את מערכת ההפעלה החדשה, windows 7.

למרות שקראתי הרבה ושיננתי את הרשת עדיין אני לא יודע איזו גירסת מערכת הפעלה להתקין, 32 bit או 64 bit.

מדובר על מחשב חזק המיועד בעיקר למשחקים ולתכונות עריכה.

המפרט:

מעבד E8400

זיכרון G.Skill 4 GB 800

כרטיס NVIDIA GTX 275

הבנתי שמערכת 64 bit צורכת יותר משאבים מכל תהליך ולכן יותר כבדה, אבל מנצלת את החומרה בצורה אופטימלית.

משום שיש לי מעבד מדגם חדש יחסית ו4 GB של זיכרון עלה ברוחי להתקין דווקא את גירסת 64 bit.

כרגע הדעה שלי היא להתקין 64 bit ואני מתכוון להתקינה בימים הקרובים.

האם באמת עלי להתקין 64 bit במחשב שלי?

האם זה יהווה שיפור בביצועי המחשב מאשר 32 bit?

ועוד נושא חשוב שהכרחי להעלות על הפרק, האם יהיה לי בעיה עם תמיכה בתוכנות דריברים מסוימים?

כלומר אם נגיד אני יתקין תוכנת עריכה 32 bit במערכת 64 bit, האם יוקצה לה יותר מ 2 גיגה זיכרון או שבגלל שהיא 32 bit יש לה מגבלה ל 2 גיגה זיכרון למרות שהמערכת עצמה 64 bit...

אשמח לדעת זאת, ואשמח לקבלת עצה מקצועית.

תודה רבה

פורסם
  • מחבר

עכשיו עוד שאלה.

יש לי את חבילת האנטי וירוס של NOD 4, האם אפשר להתקין אותה על מערכת 64 bit ב windows 7?

פורסם
  • מחבר

למה אתה אומר "התקנת 64 ביט עם 4 ג'יגה ", כלומר 4 גיגה זה גם מעט ולא מספיק בכדי לנצל את ה 64 bit?

האם עדיף להתקין 64 bit ולשדרג את המחשב בעוד 2 גיגה זיכרון, כאשר בסה"כ יהיה לי 6 גיגה.?

פורסם

אם אתה רואה את עצמך מגדיל את הזכרון מ4 גיגה, לפני שאתה קונה מערכת הפעלה נוספת, אז ה32 ביט יגביל אותך.

לגבי תמיכה של תוכנות, אתה צריך לבדוק בעצמך כל תוכנה.

ואגב, ממה שאני יודע, ה64 ביט לוקח כ20% יותר זכרון מה32.

פורסם
  • מחבר

בבקשה, אני צריך תשובה אחונה, אני עומד להתקין את המערכת, איזה להתין 64 או 32.

אני מהסס להתקין 64 מפני שהיא צורכת יותר משאבים בכ 20 אחוז לכל יישום ואני מפחד שהיא תיהיה איטית ולא יעילה.

פורסם

אני עובד עם ויסטה 64 כבר הרבה זמן

והכל עובד בלי שום בעיה, רץ חלק ומהיר

וגם גירסת הניסיון של ווינדוס 7 64 ביט עבדה לי מעולה

ישנם תוכנות מותאמות ל64 ביט , כמו נוד32 שיש לו התקנה של 64 ביט

64 ביט זה העתיד, והיום אפשר לראות יותר ויותר תוכנות וגם קצת משחקים שיוצאים בגירסה ל64 ביט שבהחלט מנצלות את היכולות של המעבד ומע' הפעלה 64 ביט ומציגות שיפור בביצועים

פורסם

לך על התקנה של 64BIT משהו שבתגובות לא אמרו לך שיש לך 4GB זיכרון ש-32BIT ינצל ויראה לך במערכת רק 3GB ולא יותר מזה...

64BIT תומך מעל 4GB ואתה תראה שאחרי שתתקין הוא יראה לך את כל הזיכרון שיש לך...

אם תתקין 32BIT אתה לא תראה את הזיכרון שיש לך כרגע וחבל.

בקשר לתוכנות יש הרבה תוכנות שעשו אותם ל 64BIT ויש כאלה שלא מה שלא זה לא כזה נורא עדיין יעבוד לך התוכנות אבל לא תנצל את המחשב שלך כמו ה-64BIT.

במחשב שלך אתה צריך 64BIT

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים