עבור לתוכן

שאלה בנוגע ל GTX 260

Featured Replies

פורסם

שלום, אני בדיוק בתכנון לקנות כרטיס מסך ולפוצץ את המחשב שלי בתהליך (חחח...)

אז יש לי שאלה

אם למשל אני קונה את הכרטיס GTX 260 896MB...

ויש לי את המעבד הבא, Intel Core 2 Duo E6750 @ 2.66ghz

אז האם יש סיכוי שיהיה לי צוואר בקבוק?

פורסם

שלום, אני בדיוק בתכנון לקנות כרטיס מסך ולפוצץ את המחשב שלי בתהליך (חחח...)

Generic Power Supply of 450W

;D

פורסם
  • מחבר

;D

אוקי, הבנתי ת'רמז. xD

אני חושב שאני אדבק בחזרה ל GTS 250, יהיה מה שיהיה... חחח.

פשוט אמא שלי התפשרה אמרה שאולי היא מוכנה להוסיף לי איזה 100-150 ש"ח... אמרתי אולי נלך על ה GTX 260.

פורסם

למה אתה צריך שאמא שלך תוסיף לך? אתה חייל?

פורסם
  • מחבר

למה אתה צריך שאמא שלך תוסיף לך? אתה חייל?

חח קפצנו פתאום לצבא? :lol:

פשוט אני עכשיו בי"ג, לא עובד....... צריך לשלם על הי"ג הרבה... ובגלל זה יש לי תקציב

מוגבל שאני מוציא מעצמי.

פורסם

אוקי

אבל הבעיה היא שכל עוד יש לך ספק ג'נרי, אתה נכנס למצב מסוכן כשאתה מפעיל משהו חזק כמו הכרטיס הנ"ל וזאת אומרת שרכישה של כרטיס בלבד לא תעזור פה כל כך אם הספק לא יספק לכרטיס מסך ולשאר המחשב בו זמנית את הדרישות שלהם בלי להפגע בשיא

אולי תנסה לחכות עוד קצת שתצא הסדרה החדשה של NVIDIA ואז המחיר של ה260GTX ירד ואולי תוכל לקמבן את הכרטיס וגם את הספק באותו סכום

פורסם
  • מחבר

אוקי

אבל הבעיה היא שכל עוד יש לך ספק ג'נרי, אתה נכנס למצב מסוכן כשאתה מפעיל משהו חזק כמו הכרטיס הנ"ל וזאת אומרת שרכישה של כרטיס בלבד לא תעזור פה כל כך אם הספק לא יספק לכרטיס מסך ולשאר המחשב בו זמנית את הדרישות שלהם בלי להפגע בשיא

אולי תנסה לחכות עוד קצת שתצא הסדרה החדשה של NVIDIA ואז המחיר של ה260GTX ירד ואולי תוכל לקמבן את הכרטיס וגם את הספק באותו סכום

פיי עד אז... עד אז יהיה לי כסף לקנות מחשב פצצה חח.

תראה, אני אלך על ה GTS 250, שגם צורך הרבה פחות חשמל מהשאר,

כי בשבילי זו גם השקעה חד פעמית בלבד עד שיגיע הזמן ואקנה מחשב חדש לחלוטין

שזה בטח יקרה עוד שנה או יותר.

כי בתכלס אני לא כזה גיימר, אבל למשל עם הכרטיס הזה אוכל לפחות לשחק ב COD:MW2 ו AC2 על ההגדרות הרצויות.

וגם אם בעתיד יתחילו לצאת משחקים שיעבדו לי פתאום על בינוני אז האמן לי אני רגיל לזה, או אפילו גרוע מכך ><

פורסם

ההפרש בין GTS 250 ל - GTX 260 הוא יותר מ 100-150 ש"ח (והפרש הביצועים גדול גם כן).

אם אתה רוצה להמשיך את הדיון תחזור לקודם שפתחת, לא היתה סיבה לא להמשיך משם.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=437832.0

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים