עבור לתוכן

יעוץ | ברצוני לשדרג את מערכת ההפעלה שלי

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

ברצוני לשדרג את מערכת ההפעלה הנוכחית שלי (windows XP sp 3) לווינדוס 7 אך אינני עושה זאת מפני שאני חושש שאם אני אשדרג, כל הדרייברים שלי \ התוכנות שלי (ויש הרבה...) לא יעבדו על ווינדוס 7 ואני אצתרך להוריד \ לעדכן הכל... האם כך המצב? והאם זה שווה את המעבר?

בנוסף הווינדוס שלי במקור הוא באנגלית עם התקנה של עיברית עליו ובידי דיסק ווינדוס 7 בעברית. תיהיה לי בעיה לשדרג נכון? ע"פ מה שאני זוכר צריך באותה שפה לא?

ובנוסף אם באמת תיהיה בעיה אני יוכל להשתמש בדרייבר ג'ינייס לא? (הכוונה לתוכנה שמגבה ומעדכנת דרייברים...)

תודה על העוזרים.

פורסם

מה קורה גיבור?

1. סתם סקרנות, למה אתה רוצה לשדרג?

2. תבדוק אם קיימים דרייברים לכ.מסך, לוח אם וכ.קול שמתאימים לווינדווס הזה באתרים של החברות, אבל אני מאמין שאת רוב (אם לא כל) הדרייברים המערכת כבר תתקין לך לבד.

3. הגיוני שתהיה בעיית תאימות עם השפות, אבל חוצמזה - מיקרוסופט דיווחה על בעיה למי שרוצה לשדרג לווינדווס 7 גרסת סטודנט.

פורסם
  • מחבר

משדרג כי בא לי ןגם כי המערכת נחשבת להכי מהירה מבין כל מערכות ההפעלה כיום.

בנוסף היא נראית טוב יותר וניתן להשתמש ב DIRECTX 10.1 ויש לי HD4870 שתומך בכך אז למה לא?

ועוד דבר שלא כ"כ הבנתי אותי, התכוונתי שע"פ מה שאני יודע אי אפשר לשדרג מערכת הפעלה עם שפה שונה לא ביגלל בעיה בתוכנה עצמה או בשידרוג ספציפית אלה כי פשוט אין סינכרון בשפה... אני פשוט לא בטוח בנוגע לכך ובגלל זה אני שואל.

בנוסף תוכנות שהורדתי יפעלו לי? אני לא מתכוון לפרט כי יש הרבה יחסית אבל מרביתם תוכנות פשוטות...

תוכנות זו הבעיה העיקרית שלי

פורסם

טוב, שיהיה לך בהצלחה בכל אופן :)

הבנתי אותך לגבי השפה, אותה בעיה הייתה גם עם XP ו-VISTA. הגיוני שגם עם 7 תהיה בעיית סנכרון, אבל את זה תוכל לדעת ברגע שתכניס את הדיסק והוא ייתן לך אפשרות של "שדרוג" או "התקנה נקייה".

צפה לבעיות תאימות בין תוכנות ומשחקים שעבדו ב-XP. יש אמנם מערכת התאמה לתוכנות של XP, אבל לא בטוח שהיא תעבוד לך ב-100%.

אולי כדאי לך לחכות עוד קצת עד שיצאו עדכונים נוספים ל-7 וגם התוכנות כבר יספיקו להתאים את עצמם גם לווינדווס החדש, כך שלא תאלץ "להסתדר" עם מה שיש.

פורסם

אי אפשר לשדרג מXP ל7. תצטרך להתקין הכל מחדש.

לגבי שאר השאלות תיעזר ב Windows 7 upgrade advisor.

מועבר לפורום Windows.

פורסם
  • מחבר

איזה קקה... בכל אופן מה זה windows advisor? ולא את הפירוש באנגלית כמובן :D

פורסם
  • מחבר

אני אחכה עם זה... תודה רבה על העזרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים