פורסם 2009 בנובמבר 216 שנים יש לי מסך 32" מחובר למחשב עם כרטיס מסך מובנה התקנתי משחק {Age Of Empires } ומסנה להעלות אותו הוא נכנס אבל המסך לא מריץ אותו כשחיברתי למסך 17" הוא עלה ושיחקתי הרזולוציה שאני עובד עליה כרגע 1024/ 768 וברזולציה גבוהה מזו המסך לא מצליח לעבוד על המחשב אני לא יודע איזה כרטיס מסך יש פה אם תוכלו להגידלי איך לבדוק אני חושב שזה יועיל..מה לעשות?! תודה רבהעריכה:במחשבה שניה זה יותר קשור לפורום כרטיסי מסך אז אם תוכלו להעביר..
פורסם 2009 בנובמבר 216 שנים מחבר זאת הרזולוציה העכשיוית של המסך.. אבל כשאני נכנס למשחק הוא אומר NO SUPPORT {ככה?}ואני שומע את הצלילים של המשחק אבל המסך לא מציג כלום..
פורסם 2009 בנובמבר 516 שנים מחבר כשאני מעלה את הרזולציה ליותר מזה המסך לא עובד. כאילו לא מגיב לא רואים תמונה בכללאז כנראה שזאת הרזולוציה שלו.. אלא אם כן זה לא קשור....מה ניתן לעשות!?
פורסם 2009 בנובמבר 616 שנים RTFM אפרש את זה R-ead T-he F-ucking M-anual שאלתי קודם ניסית לשים את רזולוצית המסך ל768*1024 (ב32") ואז לשחק?
פורסם 2009 בנובמבר 616 שנים בדוק את קצב הרענון... יכול להיות שהוא על 75/85/100 והמסך 32 לא תומך. נסה להנמיך ל60
פורסם 2009 בנובמבר 816 שנים מחבר אני אבדוק ואחזיר תשובה אני לא ליד המסך...התמונה שלך יותר מפחידה ממה שכתבתתודה רבה על כל מצב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.