עבור לתוכן

התלבטות בין E6300 לבין Q6700 מבחינת שימושיות נטו

Featured Replies

פורסם

הגיע הזמן לקנות מחשב חדש, אני מוגבל מבחינה תקציבית, כרטיס מסך כבר יש: 9500GT שאמור לספק אותי, הכרטיס קול שלי גם יעבור למחשב החדש.

ההתלבטות העיקרית שלי היא בין מעבד כפול ליבה E6300 מהירות 2.8 לעומת מעבד מרובע ליבה Q6700.

אני יודע שאין מה להשוות והמרובע ליבה חזק יותר ברוב התחומים אך בשנים האחרונות השימוש שלי הוא יחסית מועט: אינטרנט, מוזיקה, סרטי HD ומשחקים קטנים פה ושם, קידוד וידאו פעם ב....

מה עדיף? בסופו של דבר אני לא משדרג מחשב כל שנה אלא מחזיק אותו ליותר מ-3 שנים.

בלי להתייחס לעלות של המחשב לשימושים שלי הבסיסיים מה המלצתכם?

פורסם
  • מחבר

אני קונה מחשב חדש לחלוטין, מעבר לחלקים שהם כרטיס מסך, כרטיס קול וצורב DVD אני קונה מחשב חדש לחלוטין, ההתלבטות שלי צוינה כבר, כרגע התקציב הוא חשוב אך... בדיון הזה אני מתכוון להתעלם ממנו מסיבותי שלי.

אם כבר הלוח אם יהיה לוח בסיסי של ג'יגהבייט מבוסס G31 , 2 ג'יגה זיכרון, 500 ג"ב דיסק קשיח, ההתלבטות שנותרה היא בין המעבדים בלבד לשימושים שצוינו לעיל.

פורסם

אז קח E6300 או A2X2 240.

לשימושים שלך אתה לא צריך יותר מזה.

פורסם
  • מחבר

הזמנתי לבסוף מחשב עם מעבד E6300.

אני מאמין שיספק אותי.

פורסם

חבל, עם AM2+/AM3 יכלו להיות לך אפשרויות שדרוג עדיפות.

תתחדש.

פורסם
  • מחבר

הייתי עד עכשיו כמה שנים עם AMD ורוב המחשבים שלי בבית הם של AMD, החלטתי לשנות קצת.

בכל מקרה כשיגיע זמן השדרוג וזה יהיה עוד הרבה זמן המחשב יעבור לאשתי ואני אקנה חדש.

אני בטוח שכשאקבל את המחשב אני ארגיש שיפור גדול במהירות לעומת ה אתלון 64 ביט 3800+ הנוכחי, עם הפנטיום D945 של אשתי הרגשתי קפיצה גדולה לעומתו, אז אני בטוח שהמחשב החדש יספק אותי.

אני אחבר לו 9500GT ואת הכרטיס קול XFI הנפלא שלי וזהו.

אין לי הרבה זמן כמו בעבר לבלות מול המחשב, וככל שהזמן עובר הדרישות מתמעטות - אני ממעט מאוד לשחק לכן הכרטיס מסך יספק אותי, אני יותר משתשמש לשמיעת מוזיקה וצפיה בסרטי HD. ולכן פה היה חשוב לי כרטיס קול איכותי ו-ה XFI מבחינתי מעולה למטרה זו והכרטיס מסך תומך HD.

פורסם
  • מחבר

לאחר כמה ימים עם המחשב החדש אני חייב לציין שההבדל הוא משמעותי: הכל רץ טוב יותר, חלונות 7 עובדת חלק יותר, סרטי HD רצים טוב ולא מקרטעים, הכרטיס מסך החדש מריץ משחקים יותר טוב מהקודם (לא קשור אבל הייתי חייב לציין).

האם יש איזשהוא חיסרון בגשר הדרומי של הלוח שלי שהוא ICH7 לעומת גשרים מתקדמים יותר כגון ICH8 או ICH10 מבחינת ביצועים ויכולת?

פורסם

לא נראה לעין.

תתחדש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים