פורסם 2003 בספטמבר 1622 שנים פעם היינו מורידים מוזיקיה כמה שרוצים בלי לחשוש היום אנשים כבר מתחילים להיכנס ללחץ, קראתי בעיתון שכבר 216 תביעות נגד אנשים שמורידים בקאזה הוגשו וכו.. בקיצור האם מה שנותר לעשות זה לקנות או להשיג (בדרכים לא חוקיות כמובן)??
פורסם 2003 בספטמבר 1622 שנים ה216 תבעיות האלה חוזרות כל פעם שנוסע המוזיקה עולה , מדברים אליהם כבר חודשיים אני עוד לא שמעתי שמישהו ממש נתבעובכלל מקרה הriaa עובד רק בארה"ב
פורסם 2003 בספטמבר 1622 שנים הם הולכים לפי כמות השירים שאתה משתףהבנאדם האחרון שתפסו זה בגלל שהוא שיתף 3500 שיריםוככה הם בערך תפסו אותו בגלל השיתוף הענקי הזהאבל אין לך מה לדאוג אתה בישראל והחוק הזה לא חל כאן
פורסם 2003 בספטמבר 1622 שנים RIAA - Record Industry Association of Americaהמילה 'אמריקה' מודגשת לא סתם, ה RIAA לא יכול לפעול מחוץ לארה"ב (כלומר, הוא יכול להגיש בקשה למדינה זרה שתעצור אדם שמשתף קבצים, אבל מבצע שכזה (בסגנון Buccaneer) לא צפוי להתרחש בזמן הקרוב או בכלל).
פורסם 2003 בספטמבר 1622 שנים RIAA - Record Industry Association of Americaהמילה 'אמריקה' מודגשת לא סתם, ה RIAA לא יכול לפעול מחוץ לארה"ב (כלומר, הוא יכול להגיש בקשה למדינה זרה שתעצור אדם שמשתף קבצים, אבל מבצע שכזה (בסגנון Buccaneer) לא צפוי להתרחש בזמן הקרוב או בכלל).שו Buccaneer?
פורסם 2003 בספטמבר 1722 שנים מחבר אה יופי כל עוד לא צריך לקנות אני מרוצה ;Dדרך אגב מה עושים למי שנתפס על שיתוף קבצים זורקים אותו לבית סוהר או מה?
פורסם 2003 בספטמבר 1722 שנים למרות שאני מוריד המון, ואני מדבר המון.דיסקים שאוהבים קונים, חשוב לתמוך באומנים.
פורסם 2003 בספטמבר 1722 שנים מחבר למרות שאני מוריד המון, ואני מדבר המון.דיסקים שאוהבים קונים, חשוב לתמוך באומנים.יפה אמרת ותאמין לי גם אני עושה ככה אבל אני מעדיף קודם לראות אם מי יש לי עסק בכלל ואז אני קונה.
פורסם 2003 בספטמבר 1722 שנים למרות שאני מוריד המון, ואני מדבר המון.דיסקים שאוהבים קונים, חשוב לתמוך באומנים.אחי הגדול מת על מטאליקה והוא עושה כמוך, שירים פחות אהובים הוא מוריד אבל בכל הקשור למטאליקה... יש לו 23 דיסקים שלהם
פורסם 2003 בספטמבר 1722 שנים דועכת .. כן.כי כבר לכולם יש את הכל ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dאבל ברצינות.גם אני מוריד - אבל אם הדיסק טוב אני קונה - ולפעמים אני מוריד בגלל החברות הזונות - גודמת הדיסק החדש של רדיוהד שאי אפשר להעביר אותו למיני או ל MP3 - אז מה ? אני לא אשמע במינידיסק ?? או במחשב - אז גם קניתי וגם הורדתי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.