עבור לתוכן

שאלה לגבי windows 7 בחיבורי רשת

Featured Replies

פורסם

בחיבורי רשת איך אני מסמן לראות שהמחשב והכרטיס רשת מחובר ( שני המחשבים הקטנים ) בשולחן המשימות

תודה מראש

אלון

פורסם

בWindows XP/Vista זה שני מחשבים קטנים בחיבור כבל רשת אבל בWindows 7 זה ככה

/\

אם אתה על חיבור שהוא לא אלחוטי[-כבל רשת] זה יראה ככה כשאתה מחובר/לא מחובר

jdnxgzmojnrq.jpgmjykjmjjmyj5.jpg

אם אתה על חיבור כרטיס רשת אלחוטי זה יראה ככה

jimjny21zy5l.jpg

ואם אתה רוצה לראות עוד פרטים(ואתה גם עם כרטיס רשת אלחוטי בנוסף לכרטיס רשת הרגיל) אתה פשוט נכנס ל=>מרכז הרשת והשיתוף> שנה הגדרות מתאם ושם תוכל להחליט על מה להיות מחובר על הכבל רשת או על הרשת האלחוטית

zyyqwy04ij2m.jpg

פורסם

האמת שעם מדברים על חיבורים, אפשר שניה להידחף?

במחשב הקודם שלי שהיה בו ווינדוס XP, כרטיס רשת PCI וכרטיס רשת אל-חוטי USB. בUSB השתמשתי כדי להתחבר לרשת האל-חוטית ובכרטיס רשת PCI חיברתי את האקס בוקס 360 שלי ואז בהגדרות הגדרתי שיהיה שיתוף בין הכרטיסים. כלומר הUSB יישתף את הPCI באינטרנט שהוא ייקבל ואז האקס בוקס יוכל להתחבר לרשת.

במחשב הנוכחי שלי עם ויסטה, יש לי כרטיס רשת מובנה על הלוח אם וכרטיס רשת אל-חוטי PCI (שמתי גם את הכרטיס רשת PCI מהמחשב הקודם), וכשאני מחבר את האקס בוקס לכרטיס רשת של המחשב - המחשב מזהה שיש חיבור אבל השיתוף לא עובד! ואותו הדבר בכרטיס PCI.

(נבהיר קודם שאקס בוקס 360 מותאם לויסטה ולא לXP) אני מנסה לשתף את הכרטיס PCI לכרטיס שעל הלוח אם בעזרת שיתוף, אבל ברגע שאני עושה זאת כל ההגדרות אינטרנט נמחקות כליל ואני מוכרח לעשות שחזור מערכת כדי להשיב את האינטרנט או שאין לי אינטרנט כלל. גם כשהאקס בוקס לא מחובר.

איך זה ייתכן שבXP הצלחתי להגדיר שיתוף בין 2 הכרטיסים והיה לי שיתוף מלא בין המחשב לאקס בוקס? אפילו סרטים יכולתי להעביר ובויסטה איני מסוגל להעביר כלל סרטים!

בגלל זה אני מתלבט בין ווינדוס 7 פרימיום לאולטימייט. איני צריך את מה שהאולטימייט מציע מלבד הXP MODE שאולי יוכל סוף סוף לסדר לי את עניין השיתוף. זה מביך אותי שיש לי בחדר מחשב בשווי 6 אלף ש"ח ומחשב בשווי 500 ש"ח (בזמנו היה שווה 3000) והישן מצליח לעשות שיתוף והחדש עושה מעצמו צחוק.

אז מה אתם אומרים, יש לכם מושג איך אני מגדיר את השיתוף או שלא? כבר פתחתי בעבר נושא על זה בפורום קונסולות, רשתות ווינדוס ואף אחד מהפורומים לא עזר לי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים