עבור לתוכן

pre-HTPC part 1 - חיבורי האודיו, 8 תמונות --->

Featured Replies

פורסם

ערב טוב !

כחלק מפרוייקט ה-HTPC שלי ההולך ומתקרב על כל חלקיו השונים, אני גאה להציג לראשונה את הבסיס לפרוייקט, והחלקים המרכזיים בו מבחינה תפקודית.

היום קבלתי בדואר את הזמנת הרכיבים מצרפת, ובהודעה זו אציג לכם אותם מורכבים על משטח פרספקס המשמש להמחשת מיקום הרכיבים בפרספקס, כנראה החומר ממנו יהיה עשוי המארז הסופי למערכת ה-HTPC כולה.

בין הרכיבים - חיבורי 3.5 סטראו נקבות, נגמ"שים לשליטה על עוצמת הקול (נגמ"ש = נגד משתנה), וחיבורים "חופשיים" לחיווט רמקולים אפשריים.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

אשמח לתגובות

פורסם

כל הכבוד...

באמת בהצלחה בפרוייקט.

רק כמה דברים "מדאיגים/מענינים" אותי :

-) מה בדיוק תפקיד הרכיבים הנ"ל במחשב הHTPC ? (לא יודע , אבל בד"כ מאוד מומלץ לקנות כרטיס קול "קיים" ).

-) מה בדיוק עושים חיבורים לרמקולים במחשב הזה ? אם רוצים להנות מהHT שבמושג כדאי מאוד שיהיה רסיבר כלשהו שאליו יהיו מחוברים הרמקולים.

-) למה שילמת לצרפתים על זה, יש פה מספיק חנויות אלקטרוניקה.. (וגם ככה הם מקבלים הרבה כסף מעסקים עם גורמים מסוימים בעולם שבשיל זה שווה להם להתעלם למשל מכמה קבוצות טרור באיזור..).

הקיצר , אני חושב שכדאי שלפני הכל תציג את הפרוייקט , מטרותייך , ולמה בדיוק אתה מצפה , זה יהיה יותר נחמד לנו ככה להבין את העיניין 8)

שוב, בהצלחה בפרוייקט....

פורסם

מה אתה מנסה לעשות לבנות טיל?

נראה לי שהמשלוח + המחיר של החלקים עלה לך יותר מאשר לקנות את זה בארץ ועוד חיכיתה בטח מלאה זמן .

כמה זה 4 חיבורי עוזניות נקבה כל 1 גג 3 ש"ח חיבור רמקולים 1 וחצי אין פה יותר מ 20 30 ש"ח הוצאות.

טוב לא משנה תסביר מה אתה הולך לעשות עם החלקים האלו .

נ.ב : אחלה פרויקט זה עם המסך LCD ובהצלחה מצפה לראות תמונות נוספות

פורסם
  • מחבר

תודה

החיבורים עלו לי כל אחד 60 אגורות, והמשלוח עלה לא יותר מ 2 יורו.

איך יראה המארז מהפרספקס גם אני עדיין לר יודע, כ פנדה צריכים להחליף לי את ה 7VKML, ואני לא יודע למה הם יחליפו.....

המטרה בערך היא מחשב שניתן יהיה לחבר רמקולים שונים, מן שרת MP3 כזה, וגם סרטים בטלויזיה כשצריך..... אבל לא קבוע בטלויזיה....

שוב תודה

פורסם

לא צריך מגבר בשביל כך היציאות סאונד האלה?

כי אי אפשר לחבר סתם רמקולים לחיבורים צריך הגברה...

פורסם
  • מחבר

יש מגבר, אני בונה.... אולי בחלק השני או השלישי...

פורסם

בהצלחה לך בפרוייקט ;)

אבל אתה מתחיל מהמקום הלא נכון , קודם תבנה לך מארז ורק אז תתחיל למקם את היציאות השונות שלך.

וגם החיתוך שלך דיי עקום ::) .

תשקיע טיפה יותר זמן בתיכנון וחיתוך , ובכל אופן בהצלחה. !!!!

פורסם
  • מחבר

קצת, קצת קצת, אבל רק קצת יותר לקרוא - וזה היה מונע את התגובה הטיפשית הזו....

אני בטוח.

אם אני מצרף הודעה לפני התמונות, זה כדי שמי שרואה את התמונות יקרא את ההודעה, ולחילופין.

[glow=red,2,300]כתבתי במפורש - אין כל קשר בין החתיכת פרספקס בתמונות למארז ולפרוייקט כולו[/glow]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים