עבור לתוכן

איזו מדפסת HP יותר מומלצת? 6413 או 6500?

Featured Replies

פורסם

מה יותר מומלץ מבין שתיהן?

פורסם

יש לי את הJ6413 בערך שנה ואתמול קניתי 6500 (רגילה) שהחליפה מדפסת ישנה של Brother.

הצרכים שלי דומים לשלך ובעיקרון השיקולים שלי היו:

המחיר שלהן +/- זהה.

הJ6413 מגיעה עם הדפסה דו צדדית וWiFi וב6500 צריך להוסיף בשביל זה 100 ש"ח נוספים.

הייצור של הJ6413 הופסק וירידת המחיר נועדה לחסל את המלאי.

אם מחשבים לפי מחירי מחסניות הXL המקוריות המחיר של הדיו הוא זהה אבל ה6500 מספיקה לבערך 20% יותר דפים.

בJ6413 יש מחסנית דיו צבעוני בודדת ואילו ב6500 המחסנית הזו מחולקת ל3 מחסניות נפרדת, כך שכאשר נגמר רק צבע אחד בJ6413 צריך להחליף את כל המחסנית והדיו של שני הצבעים הנותרים מתבזבז ואילו ב6500 מחליפים רק את המחסנית של הצבע הספציפי מה שמוביל לחיסכון נוסף בדיו.

את ה4580 וה4680 פסלתי מראש בגלל עלויות הדיו המטורפות.

מה שהכריע את הכף לטובת ה6500 היה החיסכון בדיו והעובדה שהפסיקו לייצר את הJ6413. את עניין הדיו אין צורך להסביר והפסקת הייצור של הJ6413 הפריעה לי כי במקרה ובו אני אזדקק לאחריות התיקון עלול להתארך וכמובן שאין מה לדבר על מציאת חלקי חילוף לאחר תקופת האחריות.

גם אם הייתי זקוק לחיבור אלחוטי והדפסה דו צדדית כדאי לדעתי להוסיף 100 ש"ח עבור ה6500 כי ההשקעה תחזיר את עצמה כבר בפעם הראשונה שאצטרך לרכוש דיו.

עריכה:

לא יודע עד כמה זה רלוונטי, אבל שכחתי לציין שבדגם הרגיל של ה6500 ניתן לבצע רק פעולה אחת בכל פעם. למשל אי אפשר לסרוק ולהדפיס באותו הזמן, לפי החוברת הוראות בדגם האלחוטי ההגבלה הזאת לא קיימת.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה על התשובה אז המלצתך הסופית נוטה לכיוון ה6500 WIRLESS?

אם הקטע של המחסניות שצריכים להחליף את כל 3 המחסניות במקום את הספציפית הוא לא משגע אותך? כאילו הדיו שבתוכן סתם נזרק לפח אחרי ששילמת עליהן לא?

אז 6413 הוא יותר ספציפי במחסנית ולכן יותר מומלץ או מה?

פורסם

ההמלצה שלי היא על ה6500, אם אתה זקוק לאלחוטית אז על הדגם המתקדם יותר.

הדיו ב6500 חסכוני יותר והיא מדפסת חדשה יותר.

בנוגע לשלוש מחסניות צבעוניות לעומת אחת: במדפסת עם מחסנית צבעונית בודדת מתבזבז דיו וחבל, זה לוקח בדיוק חצי דקה להחליף מחסנית ככה שזו לא טרחה להחליף 3 מחסניות במקום אחת.

ה6413 פחות מומלצת דווקא בגלל שיש לה מחסנית דיו צבעונית בודדת ולא 3 נפרדות.

פורסם
  • מחבר

אוקיי ושאלה נוספת אם אפשר ואני לא מטריח אותך,

האם המדפסת עושה רעש בהדפסה, סריקה ו/או פקס?

אם כן עד כמה רועשת? תן דוגמא למשהו שהיא משתווה אליו במידת הרעש בבקשה..

פורסם

כמו כל מדפסת היא עושה רעש כי זה מכשיר עם חלקים מכניים, אני לא יודע למה להשוות את זה.

פורסם

יש לי את ה- j6413 . מדפסת בסדר, לא יותר. לכן לא ממש ממליץ עליה.

פורסם
  • מחבר

טוב תודה, נראה שאלך על ה6500 WIRELESS..

פורסם

חבר ייקר,

בתור אדם שעובד ברשת שמוכרת את המדפסות האלה דבר1 אוכל להגיד לך..

6500 או ווירלס או הרגילה...

פשוט על תחשוב אחרת..

עדיפה על ה6413 בכלכך הרבה פרמטרים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים