פורסם 2009 בנובמבר 116 שנים טוב יצא לי היום לראות את הסרט וזה סרט ירוד מאוד יש הרבה חלקים דוחים קצת מאוד דברים מצחיקים ובקיצור מהסרטים של סאסה ברון זה הסרט הגרוע ביותר
פורסם 2009 בנובמבר 116 שנים מחבר rroonnii אל תגיד לי שצפיתה בסרט ? זה חילול הקודש ;Dאבל כן גרוע ממש ממש גרוע
פורסם 2009 בנובמבר 116 שנים מחבר יש חלקים ביוטיוב שהוא מגלם את הדמות מחוץ לסרט שהרבה הרבה יותר טובים מהזבל שיש בסרט
פורסם 2009 בנובמבר 116 שנים rroonnii אל תגיד לי שצפיתה בסרט ? זה חילול הקודש ;Dאבל כן גרוע ממש ממש גרוע תאמת ראיתי קצת - לא קשה לראות שמדובר בסרט דפוק.
פורסם 2009 בנובמבר 116 שנים יש חלקים ביוטיוב שהוא מגלם את הדמות מחוץ לסרט שהרבה הרבה יותר טובים מהזבל שיש בסרט תן דוגמא
פורסם 2009 בנובמבר 216 שנים ציפיתי שהוא יהיה גאי עם בדיחות סקס אבל סשה פשוט לקח את זה 10 צעדים קדימה לא הפסקתי לצחוק כל הסרט, זה אחד הסרטים הכי מצחיקים שראיתי.
פורסם 2009 בנובמבר 216 שנים מחבר ציפיתי שהוא יהיה גאי עם בדיחות סקס אבל סשה פשוט לקח את זה 10 צעדים קדימה לא הפסקתי לצחוק כל הסרט, זה אחד הסרטים הכי מצחיקים שראיתי. תן לנחש אתה מעצב שער ...? :
פורסם 2009 בנובמבר 216 שנים היה סרט די הזוי ומצחיק, אבל לא כל סרט מצחיק או הזוי הוא טוב. האמת שהוא היה די מחורבן. מסוג הסרטים שמכבים את המוח לפני שצופים בהם.
פורסם 2009 בנובמבר 216 שנים הוא לא סרט גרוע, הוא פשוט לא ברמה של בוראט.ובקטע של הוולגריות, זה באמת לא מתאים לילדים, לאנשים מבוגרים מידיי, ולמשפחות. אני בעצמי ראיתי לא מעט אנשים יוצאים מהאולם במהלך ההקרנה.Ali G>Borat>brunoali G יותר טוב בתכנית המקורית, אם משווים בין הסרטים שעשו על שניהם- בוראט לוקח בענק.
פורסם 2009 בנובמבר 416 שנים ציפיתי שהוא יהיה גאי עם בדיחות סקס אבל סשה פשוט לקח את זה 10 צעדים קדימה לא הפסקתי לצחוק כל הסרט, זה אחד הסרטים הכי מצחיקים שראיתי. נכון !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.