פורסם 2003 בספטמבר 1622 שנים מה המקום הכי משתלם לקנות בו iPod, והאם כדאי לחכות להוזלת מחירים בעקבות השקת הנגנים החדשים?
פורסם 2003 בספטמבר 1622 שנים ארה"בוהדגמים החדשים כבר שווקו כלומר אין יותר 15 חדשים למכירה אלא רק 20 (כנ"ל 30-40)
פורסם 2003 בספטמבר 1622 שנים מחבר האם תוכל לפרט יותר? האם אתה מתכוון שקיימת אפשרות להזמין לארץ iPod מארה"ב? אם כן, מאילו אתרים ומהו טווח המחירים המקובל?אני מתאר לעצמי שכבר טחנו את הנושא הזה, אז אם קיים אתר או מקור מידע כלשהו שתוכל להפנות אותי אליו זה יהיה מצוין (במקום להטריד אותכם).בעיקרון אני לא ממש צריך יותר מ-4 ג'יגה על ה-iPod.. ו, אה... הייתי מעדיף לקנות בארץ - אלא אם כן קיימת אחריות על PODs שהוזמנו מחו"ל.תודה רבה.
פורסם 2003 בספטמבר 1822 שנים בארץ רק מ"ידע"אם אתה רוצה אתה יכול לנסות להביא ביבוא אישי מאתר בחול,אבל לא בטוח שתהיה לך אחריות"ידע" דיי מניאקים
פורסם 2003 בספטמבר 1822 שנים אם כבר אז כבר, איפה אפשר להשיג אותו הכי זול באירופה (עם משלוח לדנמרק) או חנות בדנמרק
פורסם 2003 בספטמבר 1922 שנים לא, יצא דגם של 20 גיגה ב400 דולר אז למה 15??ובכל מקרה אני לא חושב שאמזון שולחים את זה לארץ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.