פורסם 2003 בספטמבר 1622 שנים הייחבר שלי קנה לאחרונה מחשב שכלל כרטיס מסך ATI R9600P, אבל יש פה משהו מוזר.הוא אומר שכתוב על הכרטיס GC-R9600 rev. 1.2, זה מהצד הקדמי של המדבקה, מהצד האחורי כתוב GC-R9600 (Pro) - C3.על המאוורר של הכרטיס כתוב ATI. המאוורר הוא כסוף עם מאוורר שקוף (קירור של ATI).האם הכרטיס הוא לייט או פרו?האם הכרטיס הוא ATI או Gigacube?תודה רבה מראש, העניין די דחוף.
פורסם 2003 בספטמבר 1622 שנים גם אצלי זה ככה זו גרסת הפרו...שיבדוק בעזרת תוכנה את המהירות שלו ואז אני אגיד לך בבירור.
פורסם 2003 בספטמבר 1622 שנים כמעט בטוח שזה GIGACUBE (גם לג'יגה יש מאוורר שקוף). GC - GigaCube ואל תשכח שבצד האחורי כתוב C3 - משהו שקיים רק אצל GIGACUBE, זה אומר שיש לכרטיס 128MB זיכרון... נ.ב. זה OEM או RETAIL??? אם זה RETAIL, אז אין לך בעיה לבדוק של מי הכרטיס...
פורסם 2003 בספטמבר 1622 שנים יש לי RETAIL אבל פחות חשוב לי החברה יותר חשוב אם זה לייט או פרו....ד"א אני יכול לבדוק את מהירות השעון של הכרטיס מסך עם התוכנה AIDA32??
פורסם 2003 בספטמבר 1622 שנים מחבר DarkTemplar, רק תוכנות אוברקלוקינג מאפשרות לדעת בוודאות את מהירות השעון של הכרטיס. בדוק בתוכנה RivaTuner (אני אעזור לך. דבר איתי באייסיקיו)...ומה שלא הבנתי ומחשיד אותי פה, זה ה-C3... כי ה-Pro הרגיל הוא C1, לא??
פורסם 2003 בספטמבר 1622 שנים איך אני בודק בדיוק את מהירות השעון בתוכנה RIVATUNER בדקתי את הערכים של הMEMCLK והCORECLK ואין שם ערכים בכלל...איפה אני בדיוק אמור לבדוק את זה...תודה על העזרה...
פורסם 2003 בספטמבר 1622 שנים אתה אמור לאפשר אוברקלוק בתיבה למעלהאחרי שתסמן אותה אז יופיעו לך מהירויות השעון של הליבה ושל הזכרונות
פורסם 2003 בספטמבר 1722 שנים נסה גם להשתמש בRAGE3D. וכמובן אל תביא אלינו את התוצאות כדי שנגיד לך מה המקור, בשביל זה יש FAQ
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.