עבור לתוכן

לא לשכוח: מיום א' חובה להדליק אורות ביום

Featured Replies

פורסם

ובנוסף לזה - הניסיון האישי שלי הוא שכדאי מאוד להדליק אורות במשך כל השנה בכל נסיעה שהיא, גם עירונית. כן או לא מקצר חיי מצבר או כל בלאי אחר שזה גורם, בטיחות מעל הכל - גם ביום קיץ שטוף שמש.

בכל מקרה, סעו בזהירות, במיוחד על הכבישים החלקים והמוצפים :)

פורסם

אחד הדברים הכי עצובים זה לראות טור מכוניות נוסע עם אורות דלוקים בצהרי יום אוגוסט חם ותוך כדי כך המכוניות לא שומרות מרחק אחת

מהשניה. זה רק מוכיח עד כמה משרד התחבורה מתעקש לדחוף שטויות שקל לאכוף מאשר לעודד נהיגה נכונה.

למען הסר ספק - הדלקת אורות ביום מעונן\גשום היא חשובה מאוד. הדלקת אורות ביום בהיר הינה שטות מוחלטת. הדברים נאמרים לגבי רכב

פרטי ולא משאיות\אופנועים.

פורסם

מתי ראית מכוניות עם אורות דלוקים באוגוסט?

פורסם

תסתכל מדי פעם בכביש מהיר על המכוניות בנתיב שמולך, יש הרבה מאוד שמדליקים אורות.

פורסם

אחד הדברים הכי עצובים זה לראות טור מכוניות נוסע עם אורות דלוקים בצהרי יום אוגוסט חם ותוך כדי כך המכוניות לא שומרות מרחק אחת

מהשניה. זה רק מוכיח עד כמה משרד התחבורה מתעקש לדחוף שטויות שקל לאכוף מאשר לעודד נהיגה נכונה.

למען הסר ספק - הדלקת אורות ביום מעונן\גשום היא חשובה מאוד. הדלקת אורות ביום בהיר הינה שטות מוחלטת. הדברים נאמרים לגבי רכב

פרטי ולא משאיות\אופנועים.

אני לא מאשים את משרד התחבורה. אני מאשים את הנהגים שלא מסוגלים להשתמש בהיגיון בסיסי ברמה של ילד בכיתה ב' ואת זה אתה לא תשנה בחיים.

פורסם

מה כואב לכם להדליק אורות, אפילו באמצע אוגוסט?

תשרשו את ההרגל הזה, ואף פעם לא תשכחו להדליק את האורות מתי שצריך.

פורסם

"כואב" לי שבמקום לנהוג נכון, נוהגים לפי שטויות שמשרד התחבורה דוחף. הבאת דוגמא טובה - ביום בהיר בינואר אני אישית אולי

אשכח להדליק אורות ביציאה מהעיר, אבל אין שמץ של סיכוי שאני אנהג עם אורות כבויים באוגוסט באמצע סופת חול (דוגמא למפגע

ראיה ביום בקיץ).

פורסם

מה יגידו האנשים שהתרגלו שהאורות נדלקים אוטומטית בחשכה?

"זה לא אני! זה הרכב שלי דפוק.. הוא אשם!" :silly:

פורסם

אני לא מאשים את משרד התחבורה. אני מאשים את הנהגים שלא מסוגלים להשתמש בהיגיון בסיסי ברמה של ילד בכיתה ב' ואת זה אתה לא תשנה בחיים.

לא קשור להגיון, קשור לפעולות אוטומטיות.

אני עושה 2 דברים כשאני נכנס לרכב, חוגר חגורה ומדליק אורות, לא חושב על זה בכלל, זה מנהג ששירשתי לעצמי לפני שנים רבות, אין שום רע בזה.

פורסם

לא קשור להגיון, קשור לפעולות אוטומטיות.

אני עושה 2 דברים כשאני נכנס לרכב, חוגר חגורה ומדליק אורות, לא חושב על זה בכלל, זה מנהג ששירשתי לעצמי לפני שנים רבות, אין שום רע בזה.

אכן, אני לא מבין את ההגיון שלא להדליק אורות - אנשים מתנהגים כאילו זה עולה להם כסף

פורסם
  • מחבר

במידה מסויימת זה כן עולה כסף. זה מגביר את הצריכה של הדלק, אין לי מושג כמה.

פורסם

אני נוסע היום בכביש 4. כביש רטוב, חלק, רוחות מכיון הים מעיפות את הרכב, אני נוסע על 100 באיזי בימין שומר על מרחק. מנגד נהגים עוקפים אותי בטירוף, טסים על 120- 130. איפה היגיון של הנהגים? לא מבינים שכביש רטוב מגדיל את מרחק עצירה בעשרות מטרים? מדובר באידיוטים שעושים תאונה אחרי הגשם הראשון ואם בן אדם לא מבין דברים כל כך בסיסים גם אם תעשה טסט יום/לילה/חורף/קיץ לא תשנה כלום. [br]פורסם בתאריך: 2.11.2009 בשעה 17:12:04

לא מעלה את הצריכה בגרוש. מקסימום מגדיל טיפה את הבלאי למצבר, אבל ככה גם הרדיו, מזגן, נעילה מרכזית או כל מערכת חשמל אחרת ברכב.

פורסם

אוי באמת, תגובה מיותרת כל כך

פורסם

תיאורתית זה מגביר את צריכת הדלק ברכבים מודרניים (בצורה זניחה לחלוטין, משהו כמו כמה אגורת לחודש), כיוון שהאלטרנטור יעבוד טיפה יותר קשה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים