עבור לתוכן

צריכה חוות דעת על Dell Inspiron 1440 T6500 320GB

Featured Replies

פורסם

שלום!

אני רוצה לקנות מחשב נייד

אני סטודנטית ולכן יש לי כמה דרישות: לא מסך קטן, שיהיה זמן סוללה ארוך יחסית, מצלמת אינטרנט מובנית וכונן דיסקים (אם כי לא כזה חשוב)

השימושים העיקריים שלי הם אופיס, אינטרנט, משחקים וסרטים

מצאתי את המחשב הזה

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JHF1540

מה דעתכם?

תודה מראש

שירן

פורסם
  • מחבר

מקפיצה... :jump:

פורסם
  • מחבר

כן... הויסטה באמת חיסרון, אבל כתוב שם "שידרוג חינם ל Windows 7 (בעלות דמי טיפול ומשלוח - פרטים נוספים באתר DELL)"

מה זה אומר?

ויש לך הצעה במחיר יותר נמוך? עד 3000 ש"ח. בכל זאת, סטודנטית... :smile1:

פורסם

האינספירון 1440 עדיף על פני ה 1545. לא רק עצם העובדה ש 14" עדיף ע"פ 15.6" , אלא בכלל הוא מחשב יותר מוצלח, יפה יותר, בנוי טוב יותר, יש לו HDMI, וכמובן קל ונייד יותר. החומרה של שני המחשבים די זהה, אז ברור שבאותו מחיר עדיף 14".

ודרך אגב, ההבדל בין מערכות ההפעלה זה הדבר הכי פחות חשוב. יש שדרוג קל ופשוט לווידוס 7 .... ובחינם !

פורסם
  • מחבר

אוקי דוקי

אז נראה לי שאני הולכת עליו :)

פורסם

האינספירון 1440 עדיף על פני ה 1545. לא רק עצם העובדה ש 14" עדיף ע"פ 15.6" , אלא בכלל הוא מחשב יותר מוצלח, יפה יותר, בנוי טוב יותר, יש לו HDMI, וכמובן קל ונייד יותר. החומרה של שני המחשבים די זהה, אז ברור שבאותו מחיר עדיף 14".

ודרך אגב, ההבדל בין מערכות ההפעלה זה הדבר הכי פחות חשוב. יש שדרוג קל ופשוט לווידוס 7 .... ובחינם !

לא נכון, אין לו HDMI והשדרוג לWIN7 עולה 200 ש"ח שזה גובה המשלוח.

אני רכשתי את המחשב הזה לפני שבוע וחצי מהאתר של וואלהשופס כמתנה לחברה שלי. לצערי הוא הגיע אליי רק היום עקב רשלנות (או סתם זריקת ז*ן) מצד האתר והיבואן (ניופאן) שכן אני רציתי לאסוף אותו בעצמי אחרי יומיים או שלושה (פרק זמן הגיוני) אבל האפשרות הזאת נחסכה ממני כל פעם בתירוץ אחר מצד ניופאן.. עוד בעיה שנותרה בלי תשובה זאת השאלה למה יש אחריות של שנה אחת בלבד לעומת שלוש שנים אחריות במחשבי INSPIRON 1545 , אחריות לשלושה שנים היא דבר כמעט מאסט בקניית מחשב נייד, כאשר שאלתי את נציג המכירות של ניופאן על זה הוא אמר לי שאין אפשרות להרחיב והוא גם לא יודע את התשובה למה אין אפשרות כזאת.

עכשיו אחרי שחפרתי על השירות , כמה מילים על המחשב עצמו (על סמך התרשמות של יום אחד ): סך הכל המחשב נראה די דומה ל INSPIRON 1545 גם בגודל וגם בעיצוב, אם כי לדעתי האישית הוא עשויי ונראה קצת יותר יוקרתי מאחיו הגדול 15.6. משקלו גם לא כבד וסך הכל הוא בהחלט יכול להיות "נייד" לכל דבר. יש לו מקלדת נוחה מאוד והטאצ'פאד שלו מעולה לדעתי, רגיש במידה הנכונה ויש בו אופציות מגניבות כמו "זום" ואפשרות גלילת דף מעלה ומטה.

עוד תכונה שאהבתי בו היא השקט שלו והקרירות היחסית.. (הוא מתחמם קצת בצד שמאל).

מעבר לזה אין לי עוד הרבה תובנות מה גם שה- VISTA מאט אותו בצורה ניכרת ורק אחרי שאני אתקין 7 אני אוכל לראות בוודאאות כמה הוא חזק. בשורה התחתונה אני מרוצה מהמחשב ואני חושב שגם חברה שלי ( בתקווה שהיא לא תרצה לשחק GTA4 ;D) תיהיה מרוצה ממנו.

פורסם

צודק.

::)

ל-inspiron 14 אין HDMI. התבלבלתי עם ה inspiron 14z .

פורסם

אני בכל מקרה "אגן" קצת על ה 1545. מאוד מאוד מרוצה ממנו. קניתי בצבע הלבן, שהוא מגניב שלעצמו.

ובכלל, מחשב מאוד פשוט (בלי יותר מדי לחצנים) לאנשים עם הדרישות הרגילות - אינטרנט, וורד, מוזיקה סרטים. אני יכול להעיד שאני סוחט אותו הרבה מעבר למה שחשבתי שהוא ייסחוב (צפייה ב HD שברקע רצים תוכנות "זוללות" כמו דפדפן, יוטרנט ועוד.....

המקלדת נוחה מאוד, וגם הפאד....המחיר שלו בארהב כל הזמן יורד, אז אם למישהו יש אפשרות להביא אותו משם, מומלץ ביותר... :)

פורסם

השדרוג עולה 200 ש"ח (משלוח) רק אם אתה קונה את הדל 1440 מלנובו, לא אם אתה קונה מדל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים