עבור לתוכן

חוות דעת לפני קניה - מפרט ב 1800 ש"ח

Featured Replies

פורסם

היי לכולם,

אני מעוניין לרכוש לאחותי משב שישמש אותה לשימוש ביתי בסיסי , ושימוש בתוכנות עריכה כגון פוטושופ וכו'..

קיבלתי הצעת מחיר על המפרט הנ"ל

אשמח לקבל חוות דעת על המפרט עצמו , ואם אפשר , לקבל גם הצעות חלופיות באותו הסכום.

לוח אם - G41 Gigabyte

מעבד - E 7500 2 duo

זיכרון - 2Giga (שכחתי את שם החברה..)

דיסק קשיח - 500GB Segate

צורב - DVD LG

תודה רבה מראש על התשובות.. :)

פורסם

1. בתבוק שאתה לא מקבל ספק כוח גנרי ומארז גנרי

2. את המעבד אתה יכול להחליף E6300/6500 נותנים ביצועים מאוד דומים

3. בשבהיל פוטושופ (גם עריכה בסיסיס) קח כרטיס מסך חיצוני פשוט כמו G210/9400GT/9500GT , את הלוח אם אתה יכול לרדת ל - מבוסס G31

4. קח 4GB של זיכרון, המחירים זולים ומערכות ההפעלה vista/7 יודעות לנצל ולנהל את ההזיכרון

פורסם
  • מחבר

1. תודה אני אבדוק.

2. מה ההבדל במחירים?

3. הכרטיס המובנה לא מספיק טוב? ומה הטווח מחירים של הכרטיסים?

4.חשבתי ש2 ג'יגה יספיקו , אני יודע שזה תכלס עוד איזה 200 ש"ח פלוס מינוס , אבל השאלה היא , אם אני באמת זקוק לעוד 2 ג'יגה?

פורסם

^^^

1. תבדוק זה חשוב

2. הפרש של 150-200 ש"ח

3. בערך 250-300

4.

1קח 4GB של זיכרון, המחירים זולים ומערכות ההפעלה vista/7 יודעות לנצל ולנהל את ההזיכרון

פורסם
  • מחבר

1. יטופל

2. אני אחליף ל E6300 כנראה..

3. אפשר לקבל בקשה דגם ספציפי? אני ראיתי את ה Asus Geforce 9400GT Silent 512mb DDR2 , מה אתם אומרים?

4. אני מאמין שאני אתקין לאחותי את הווינדוס 7 , ככה ששיכנעתם אותי ואני אקח 4ג'יגה.

ושוב , תודה רבה לכם על העזרה :)

פורסם

הכרטיסים של ASUS טובים אך לרוב מגיעים במחירים מנופחים שלא מצדיקים את עצמם, אפשר למצוא בדרך כלל כרטיס זהה של יצרן אחר בעשרות שקלים פחות.

לפי אוסף הנתונים שעולה מהת'רד הזה, אני מקווה שפירושו של דבר שהוספת סכום נוסף לתקציב, המפרט הסופי צריך לצאת איפשהו בין 2000 ל2100 תלוי בדגמים ספציפיים וחנויות, אם הגעת לסכום קטן מהותית, סביר להניח שאתה מקבל מארז וספק ג'נריים.

פורסם
  • מחבר

תוכל להמליץ לי בבקשה על כרטיס שכזה?

וכן , כנראה שאני אוסיף כמה שקלים , כי אני מוסיף עוד 2ג'יגה לזכרון, ועוד כרטיס מסך..

כשאני אדע איזה מארז וספק אני בדיוק מקבל , אני אחזור להודיע..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים