עבור לתוכן

שאלות לגבי שדרוג ל win 7

Featured Replies

פורסם

שלום

קניתי WIN7 לשדרוג מויסטה 32 ביט מתכוון לשדרג ל 32 ביט .

1.כמה זמן אמור לקחת שדרוג במקרה הטוב וכמה במקרה הרע (שאין תקלות)

2. לא הבנתי מה בדיוק לא אמור להמחק לי ומה כן האם יש צורך בהתקנה של תוכנות שוב (הרוב מותקן בכונן אחר )

3.אני חייב לא לקחת סיכון ולגבות את המיילים שבדואר נכנס איפה התקיה שצירך לגבות נמצאת או מה צריך בכדי לשחזר את המיילים ?

4.האם מחיקה של היונדוס והתקנה חדשה אפשרית בגירסת השידורוג והיא עדיפה על שידרוג ובעצם מה ההבדל בין שידרוג להתקנה מלאה ?

תודה

פורסם

השדרוג אומר שרוב הדברים נישמרים כמו שהם והמערכת רק "מתלבשת " על המערכת הישנה

אבל תבין שעלול להיות בעיות בשדרוג

בכל מקרה מניסיון שלי שדרוג יכול לקחת המון זמן ואני לא ממליץ אליו

אני ממליץ על התקנה נקיה וזהו

בעניין מה שהדיסק שקניתה מאפשר לך אני לא יודע

פורסם
  • מחבר

תודה

התקנתי דרך השדרוג , תוך שעה וחצי היה הכל מותקן בצורה חלקה , לא היה צורך לשחזר שום תוכנית והמחשב היה כמו קודם.

בסה"כ מערכת סבבה לגמרי .

פורסם

שעה וחצי יצאתה בזול

בעיקרון המערכת מחיבת את SP1 מותקן לפני השדרוג ועוד כל מיני דרישות מפגרות

ואחרי זה לקח לי במחשב של אחי כמה שעות טובות עד שהשדרוג הסתיים

לאומת זאת התקנה חדשה לוקחת פחות מחצי שעה

פורסם
  • מחבר

התקנה חדשה לוקחת חצי שעה אבל , התקנה חוזרת של כל מה שהיה מותקן יומיים שלמים ;)

פורסם

^^

אולי,אבל זו גם דרך טובה להפטר מכל מיני תוכנות (או זבל מיותר) שסתם שוכבות על המחשב ולא משתמשים בהן וככה לא מעבירים זבל למערכת החדשה.

כמו שאמרו פה כבר מס' פעמים , התקנה נקייה היא המומלצת ביותר.

פורסם

כשאתה אומר התקנה נקייה אתה יותר מתכוון למחוק את הכל, להתקין את הויסטה\XP מחדש ואז מיידית להתקין את השדרוג?

זה ייקח שנים.

פורסם

מה?? לא.

אני מתכוון לגבות את כל המידע החשוב שיש לך , להכניס את הדיסק למחשב , לתת לפרמט את ההארד דיסק ואז להתקין את הווינדוס.

מי בשם אלוהים , יפרמט , יתקין שוב ויסטה (כי מXP אי אפשר לשדרג , רק לפרמט ולהתקין מחדש) ואז יתקין את 7 ?? :kopfpatsch:

פורסם

אבל זאת הבעיה, דיסק שהוא שדרוג, יכול רק לשדרג, הוא לא מתקין את כל המערכת מחדש.

נכון? :facepalm:

פורסם

אני הבנתי שהוא דורש סיריאלי חוקי של המערכת הישנה (אם היא XP או ויסטה)

פורסם

אם מישהו קנה רק דיסק שידרוג של WIN7 אבל יש לו דיסק התקנה של ויסטה

אני לא חושב שזה בעיה גדולה לעשות התקנה נקיה

פשוט עושים פרמוט מתקינים ויסטה +SP1 (חיב לשדרוג) בלי תוכנות אחרות ובלי שטויות ועל זה עושים שדרוג לWIN7

במצב כזה השדרוג צריך ללכת מהר כי הויסטה נקיה

ולמעשה כל התהליך הזה בטח יקח פחות זמן משדרוג מערכת "מזוהמת"

פורסם

משיטוטים ברשת , גם בגירסת הUPGRADE , יש לך אופציה בהתקנה לבחור שהיא תהיה CUSTOM ואז לעשות FRESH INSTALL , שווה לבדוק את הנושא...

עריכה:

אחרי קריאה יותר מעמיקה , כנראה שזה יותר בעייתי ממה שנראה , הבנתי שיש אנשים שפשוט התקינו כמו שרשמתי למעלה , לא מילאו את המס' הסריאלי , הפעילו מחדש את המחשב עם הDVD בפנים והתקינו שוב , כל זה כביכול שההתקנה תזהה שקיימת מערכת הפעלה כבר ואז המס' הסיריאלי שיש לך בערכת השדרוג יהיה חוקי.

כרגע , מה שקרירין רשם נראה כמו האופציה "הנוחה" מבין השתיים...

עריכה 2:

עוד שמועה שקראתי היא זאת:

Example: You have a clean hard drive and were previously running Win"x" If you boot to the Win 7 upgrade DVD, it will start the process, then prompt you to insert your previous version Windows disc. Once it spins up and verifies it, it will simply ask you to pop out the old disk, and re-insert your Win 7 upgrade disc and continue installing the actual full version.

So in actuallity its a full version on the upgrade, it just makes sure you already had a copy of windows before. And history will prove that upgrading from one OS to another NEVER works flawlessly. I will always do a clean and fresh install.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים