עבור לתוכן

מחשב רב-שימושי עד 10,000

Featured Replies

פורסם

שלום מומחים,

מחפש מחשב רב-שימושי בתקציב של עד 10,000 ש"ח

מסך 15-17.

תודה מראש,

יובל

פורסם

אתה מודע לעובדה שמחשב חזק בטווח המחיר שלך יהיה כמעט בלתי נייד? ז"א 4+ ק"ג? אני מאוד מקווה שהוא אמור להחליף נייח או מקסימום מיועד לעבור מחדר לחדר בבית ולא יותר.

פורסם
  • מחבר

תודה. האמת שלא הייתי לגמרי מודע לזה.

המחשב אמנם ישמש כמחשב היחיד (במקום נייח), אבל צריך גם להיות כזה שאוכל לשאת אותו איתי.

המחיר יכול גם להיות פחות מ-10,000 ש"ח, אני לא בקיא במחירים ולא רציתי שהמחיר יהווה מגבלה.

מה אתה ממליץ (אתם ממליצים)?

שוב תודה,

יובל

פורסם

אנחנו חייבים עוד פרטים. ב-10K אפשר לקנות מחשב DR (מחליף נייח) חזקים במיוחד. לא ממש נתת לנו שימושים. כעיקרון אם אתה לא מעוניין בשום דבר יוצא דופן מחשב בכ-4K יספיק לך מעל ומעבר, בין אם זה למשחקים קלים, בין אם זה למולטימדיה, סרטים וכו'. למשחקים קצת יותר כבדים אפשר להוסיף 1-2K ולקחת משהו באמת טוב, הכל שאלה של מה אתה בדיוק צריך.

לאן בדיוק אתה מתכנן לשאת אותו? ללכת איתו ללימודים כל יום זה לא רעיון חכם. לקחת אותו ברכב פעם בשבוע לחבר או משהו כזה זה אחלה - שוב, הכל תלוי

פורסם
  • מחבר

השימוש העיקרי הוא לפיתוח. אני עובד בעיקר עם Visual-studio.net. האפליקציות שאני מפתח דורשות לעיתים קרובות משאבים רבים של CPU וזיכרון.

בנוסף עבודה עם Photoshop, עריכת וידאו וצפייה בסרטים.

אולי גם משחקים (למרות שהפעם האחרונה ששיחקתי במחשב pacman היה בשיאו).

אני לא מתכוון לעשות מסעות עם המחשב אבל אני מתכוון לשאת אותו יומיום לעבודה (ובעצם לכל מקום).

פורסם

אוקי, אז ממה שאתה מתאר לא נראה לי שאתה זקוק לכ.גרפי רציני ואמור להספיק לך המובנה, אתה צריך רק מעבד חזק (סידרה P אמורה להספיק לדעתי) ו-4GB זיכרון. בוא נתעכב על עניין הנישאה שלו - זה קריטי אם אתה לוקח אותו באוטבווס בתוך תיק על הגב או ברכב. אם זה הראשון מומלץ שיהיה משהו קל, אם זה האופציה האחרונה זה לא רלוונטי כ"כ..כמו כן האם בעבודה הוא גם יהיה מחובר לחשמל? בהנחה שכן אין טעם לחפש משהו עם סוללה חזקה במיוחד

פורסם
  • מחבר

אני לוקח אותו ברכב. הוא לא חייב להיות קל במיוחד.

נכון שלרוב הוא יהיה מחובר לחשמל אבל לפעמים המעטות שלא - אני מעדיף סוללה חזקה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים