עבור לתוכן

התגייסות התקשורת הצבועה למען העובדים הזרים

Featured Replies

פורסם

אבל לשמאל הקיצוני, זה ששולט באמצעי התקשורת, לא אכפת. הם לא יגורו עם הזרים, ילדיהם לא ילמדו יחד עם ילדים זרים. מבחינתם רק לצאת הומאנים ואוהבי זכויות אדם. שלא תבינו לא נכון לא יהיה גירוש כי לאף אחד בממשלה אין ביצים לבצע מהלך שכזה. התקשורת תצלוב אותו כמו שעושים לאלי ישי. מבחינתי מדובר בעוד מסמר בארון הקבורה של מדינת ישראל.

דמגוג

גלעד סהר הוא שמאל קיצוני?

מיכאל איתן הוא שמאל קיצוני?

ישראל כץ הוא שמאל קיצוני?

יוסי פלד הוא שמאל קיצוני?

הבעיה היא לא "השמאל הקיצוני", היא הימין הסהרורי שאיבד כל טיפת אנושיות.

מגיע הליצן אלי ישי שמפחד על עתידה היהודי של ישראל (אבל לא מפחד מעתידה התרבותי/חינוכי)

עם עלילות דם מופרכות (בשלב הבא יספרו שהם עושים לחם מדם של ילדים יהודיים?)

ובגלל שהקואליציה תלויה בש"ס הביצים של ביבי רועדות והוא לא מסוגל לקבל החלטה.

• תגובות 40
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עם כל הבעיות בחוקי ההגירה של ישראל יש סעיף אחד מפורש שכל עובד זר חותם עליו לפני בואו לארץ - אסור ללדת ילדים בתקופת העבודה בארץ.

קודם תביא אסמכתא ואחרי זה אני אגיב.

פורסם

ליהודים יש את יצר השינאה העצמית וזה מה שאתם מראים כאן .

אני חושב שקצת מגיע ליהודים כל החרא שהם אוכלים מהעולם ,

העולם יהיה תמיד נגד היהודים כי היהודים תמיד נגד עצמם !

זה פחות או יותר מה שיש לי להגיד , אם אתם לא מכבדים את החוק שאתם קובעים , למה אחרים יכבדו אותו , אם אתם לא אוהבים את עצמכם , למה שאחרים יאהבו אתכם , זה עד כדי כך פשוט , אבל אתם מתבוססים בסחי שיכלכם ומדמנת מחשבות האגו שלכם על כמה אתם חכמים - חחח כאשר צריך לחשוב אתם מרגישים וכאשר צריך להרגיש אתם חושבים -פפפחחח , המקום של היהודים כפי שהם מוכיחים את זה הוא בגולה , אתם לא יודעים לשמור על הארץ שלכם , אני לא חושב שמגיע ארץ למי שלא יודע לשמור עליה , אני לא חושב שמגיע חוקים למי שלא יודע לשמור עליהם , לא ראיתי אפילו הפגנה אחת למען איזה מהגר לא חוקי אחד בארה"ב , החוק הוא פשוט , לגנוב מותר , להתפס אסור ואתם כאן מנסים לעוות את החוקים , תראו אני יודע שיש מקום ליהודים בעולם ואני לא שונא יהודים או כל עם אחר בכלל ובאמת היכולת של היהודים ל"רבע" את המעגל ולעוות את החוקים יש לזה יתרון עצום כאשר הם "מהולים" בין עמי העולם , אם תשאיר אותם לבד , הם יאכלו אחד את השני , לצערי אני מבין את השינאה של העולם כלפי היהודים , התרד הזה הוא דוגמה , אתם קובעים חוק ואתם שוברים אותו , לאחר מכן אתם ברוב חוצפתכם עוד מתלוננים למה אתם לא יכולים ללכת בטיילת , מהסיבה הפשוטה , לא מגיע לכם , ולא מגיע לכם כי אתם לא שומרים על מה שיש לכם , זה מתחיל ונגמר בהכל במדינה הזו , התחילו כאן את הבניה של המדינה בתור יהודים וקיבוץ גלויות , רק היגיעו למעמד ה"אשכנזים" כבר התחילו להשפיל ולגנוב את ה"מזרחים " האחים שלהם , לאחר מכן שניהם ביחד במקום לשמור על מי שגר איתם כאן קרי הערבים שהם האחים שלהם זה ברור הפלו גם אותם ועכשיו גם את החוקים של המדינה הזו אתם לא רוצים לשמור , פפפחחח כבר אמר את זה אליהו הנביא מלפני אלפיים שנה " עד מתי אתם פוסחים על שני הסעיפים ?!" גם קבעתם חוק לא טוב וגם לא שומרים אותו ?

אני לא ממש רואה עתיד לעם היהודי בארץ ישראל זה האמת .

במעשים האלו שלכם של לא להחזיר את משפחות מהגרי העבודה אתם חושבים שאתם נאורים אבל האמת אתם שפלים , כי כל בן אדם נאור יודע שחוק שקבעת אתה צריך לשמור כי החוק הזה שומר עלייך , רוצים להשאיר אותם ? אין שום בעיה , אנחנו לא גיזענים ואנחנו אוהבים כושים ומלוכסנים אבל תעשו זאת בצורה חוקית ומסודרת ולא כמו ערב רב ואספסוף ששולט על ההמולה ועל התקשורת , אתם אונסים את החוק שנועד לשמור עליכם .

ושוב תזכרו , העולם שונא את היהודים כי היהודים שונאים את עצמם !

הזמן שהעולם אהב אותנו הכי הרבה זה היה אחרי מלחמת ששת הימים וזה היה בדיוק אחרי שבעטנו בכמה עכוזים אחד כמו הנקניק או יובב יהיה צריך להגן על עצמו - פפפחחחח עם גישה כזו הוא לא יצליח יש זמן שצריך לפעול ויש זמן שצריך לחשוב , צריך לחשוב לפני שקובעים חוק ואחריו לפעול , אין שום מצב אנושי כאן , אתה לא זורק אותם לשממה או למדבר , אפילו לא כמו אברהם אביכם שזרק את הבן שלו למדבר את ישמעל , יש חוק ? החוק ישמור עליהם , אין לי פלא שהשואה התחילה בגרמניה שידועים בשמירת החוקים ובקפדנות יתר שלה .

לא חשוב , ימים יגידו .

פורסם

מילא אתה חופר, אבל למה אתה מדגיש? תאמין לי שאף אחד לא יעריך את הגבריות שלך פחות אם תוותר על הפונט העצקני שצורח "אני פאקצה שחייבת שישמעו אותה גם אם אף אחד לא מעוניין".

פורסם

דמגוג

גלעד סהר הוא שמאל קיצוני?

מיכאל איתן הוא שמאל קיצוני?

ישראל כץ הוא שמאל קיצוני?

יוסי פלד הוא שמאל קיצוני?

הבעיה היא לא "השמאל הקיצוני", היא הימין הסהרורי שאיבד כל טיפת אנושיות.

מגיע הליצן אלי ישי שמפחד על עתידה היהודי של ישראל (אבל לא מפחד מעתידה התרבותי/חינוכי)

עומרי, זה שאלי ישי הוא ליצן ואדיוט לא מונע ממנו להיות צודק פעם בכמה זמן. עובדתית, הזרים מסודן וממקומות דומים לא יתרמו שום דבר לתרבות או לחינוך - אם כבר הם יזדקקו לתרומות בעניין. גם קשה להתעלם מהעובדה שמה לעשות, אבל יש לא מעט מחלות שאכן נפוצות בסודן הרבה יותר מאשר כאן. זה שזה לא נשמע יפה לא מונע מזה להיות עובדה סטטיסטית.

לגבי הסכנה לעתיד המדינה - אני מסכים שה2000 ומשהו הילדים הללו לא מסכנים את המדינה לכשעצמם. מה שאתה שוכח הוא, שברגע שהזרים הבלתי חוקיים ידעו שהולדת ילדים בישראל תחסן אותם מגרוש בחזרה לארצם, יהיו לנו לא 2,000 אלא 200,000 ילדים תוך כמה שנים - וזו כבר תמונה שונה לחלוטין...

פורסם

לא טענתי שצריך להשאיר את המצב כמו שהוא

יש צורך בחקיקה לעתיד, יש צורך בפעולות אקטיביות למניעת כניסה של מהגרים לא חוקיים

זה לא צריך להשפיע על גורל אותם ילדים כרגע, שישראל היא המדינה היחידה שהם מכירים, עברית השפה היחידה שהם מדברים

ולצורך העניין, יש כאלה שגם אין להם לאן לחזור.

ניסחו את זה טוב מקודם, מדינת ישראל עשתה טעות, היא צריכה לכפר עליה ולדאוג שהיא לא תישנה בעתיד.

בקשר ל"עובדה הסטטיסטית", אני אשמח לראות נתונים סטטיסטיים על ילדי זרים בארץ שיש להם איידס/צהבת/שחפת

אני מבטיח לך שהמספרים בטלים בשישים.

בקשר לתרבות/חינוך שהזכרתי, אתה לא הבנת את הכוונה שלי,

לא טענתי שהם יתרמו לתרבות (למרות שעיריית ת"א חושבת אחרת ודואגת להם במטרה להפוך לעיר קוסמופוליטית יותר אבל זה כבר סיפור אחר) או לחינוך

טענתי שהשר הליצן מודאג רק ממה שמעניין אותו ואת הראשון לציון (ההוא עם השמלה) ולא עתידה של מדינת ישראל (כי חינוך ותרבות להבדיל מיהדות זה העתיד)

פורסם

אם מדברים כבר על העתיד אז מה עם הבקשה לאיחוד משפחות בעוד כ 15 שנה ?

אני חושב שאם היו לנו עוד כמה כמו אלי ישיי אז היינו במצב קצת יותר טוב והכוונה היא בלבד שהוא ממלא את רצון הבוחר שלו ( ונכון רצון הבוחר שלו מעוות לדעתי ) וזה אין לנו בכנסת , מה שיש לנו זה מצד אחד זיגזוגים תקשורתיים ומצד שני מכירה של ערכים , לפחות חכי"ם כמו אלי ישיי לא מזגזגים ( הם תמיד על הפנים ) ובטח אין לו מכירה של ערכים ( הם תמיד בעד כסף ובעד השילטון של הדת ) , אני לשם שינוי כן אסמוך עליו כאשר הוא מיצג את האינטרסים של העם היהודי , הם היצליחו לחרבן את העם הזה במשך 2000 שנה אני חושב שהם יצליחו לעשות זאת עוד 2000 שנה , אולי לא במדינה הזו , אבל הם יכולים , מעניין מה יהיה הסיפור שהם ימכרו ליהודים על הניסיון הכושל של לבנות בית לעם היהודי בארץ ישראל שנת 2000 - חחחח בטח הם ימציאו "משיח " חדש מסוג הייטקי - חחח .

חוק צריך לשמור עליו כדי שישמור עליך .

פורסם

הנה ככה:

זוג הורים מארץ X עובר לגור בארץ Y כדי לעבוד ולהרוויח יותר מאשר יכולים בארץ המקור שלהם. או באתו ענין גבר מארץ X עושה זאת ושם בארץ Y פוגש אשה שגם באה מארצו, ארץ X, מאותה סיבה. הם הגיעו בויזה של עובד מארץ אחרת ונכנסו לארץ Y כחוק. הגבר מארץ X הסתדר בארץ Y בעבודה טובה ומכניסה והאשה לא כל כך ויש לה מעביד שמנצל אותה באופן לא מוסרי. אבל בסך הכל הם משתכרים באופן שמאפשר להם גם לשלוח כמה מאות דולרים כל חודש למשפחה שנשארה בארץ המוצא שלהם. הם עובדים כמה שנים קשה וביושר ברשות וברשיון על פי המותר בויזה שלהם. לאחר 4 שנים נולד להם ילד. הילד הזה מתחיל אפילו ללמוד בבית ספר באותו מקום בו הם גרים. כמובן שהוא יודע הכי טוב את שפת המקום, בה הוא מדבר עם החברים שלו בגן ובבית הספר, אבל גם את שפת ארץ המוצא שלו בה מקפידים ההורים לדבר איתו. כמובן שהם באשרה של עובדים זרים ואין להם כל בסיס לדרוש קבלת אזרחות על בסיס שהותם במקום.

לאחר 10 שנים נגמר תוקף הויזה שלהם או העסק בו אחד מהם עובד פשוט נסגר, ולמעשה אובד התוקף ואובדת הסיבה וההנמקה החוקית להמשך שהיתם שם. הם יודעים כי באם לא יסדירו מעמדם החוקי הם יאסרו, יגורשו ויאסר עליהם להכנס בעתיד לאותה מדינה.

או:

לאחר 10 שנים הם מחליטים כי הרוויחו מספיק כדי לבנות לעצמם עתיד סביר בארץ מוצאם, ארץ אזרחותם.

אז הם חוזרים לארץ X, היא ארצם המקורית. הילד שלהם חוזר איתם כמובן, מתחיל להכיר חברים חדשים, להשתפר בשפת אותה ארץ שפה בה הוריו דיברו איתו כל השנים הללו. הוא גם לומד באופן מעשי את הסביבה התרבותית ואת דרכי ההתנהלות והחיים באותו מקום, כמו כל ילד חדש במקום חדש. כמובן שהילד הוא אזרח אותה ארץ X כמי שנולד להורים אזרחי אותה ארץ וחזר איתם לשם כשהוא עדיין קטין.

מה הבעיה? זה קורה כל שנה לכמה וכמה עשרות זוגות של ישראלים שחוזרים לארץ אחרי נסיון כזה או אחר בארה"ב.

מה בדיוק הבעיה כשזה קורה לכמה מאות עובדים מארצות המזרח הרחוק שעובדים בישראל?

לא מדובר בפליטים שהגיעו לכאן ומוכרים כפליטים שסכנת מוות מרחפת עליהם בארץ מוצאם בגלל דתם או מוצאם השבטי (יש כאלו, כמה מאות פליטים מסודן). מדובר באנשים שהגיעו מארץ בה העוני והחיים קשים במידה רבה מאד, ולכן עבדו כמה וכמה שנים כאן כדי לחסוך ולסייע למשפחתם.

מהיבט זה לא נראית לי כל בעיה.

אלא שלא שכחנו את הקשר בין תנועת ש"ס לבין ריבוי עובדים זרים, והכדאיות של הקבלנים סוחרי האדם המודרניים בתחלופה של עובדים זרים. אילו היתה המדינה קובעת כללים ותקנות ומבטלת הצורך בחברות עבדים (שבאופן מוזר רוב בעליהן מקושרים למפלגות כמו ש"ס או הליכוד), הרי שניתן היה לנהוג כמו בארה"ב ובארצות אחרות לשם מגיעים עובדים זרים לתקופות קצובות כל הזמן.

למה בדיוק נכנס בניזרי לכלא ומי בדיוק קיבל שוחד ובשביל מה? שכחתם כבר?

אז שלא יעבדו עליכם. אין כל קשר בין תנועת ש"ס לדאגה לעם היהודי או למדינת ישראל. האינטרס בתנועת עובדים ברור, וכדי ליצור תנועה יש לגרש את הנוכחים כאן.

פורסם

חתול זקן הרי בסוף אתה תשלוף מולי ציפורניים אז עד אז אני אגיד שאני מסכים בכל ליבי לריישא של דברייך ואפילו לסייפא למעט זה שערבת את אלי ישי ובן ניזרי על מישור העובדים הזרים , להבדיל מימך אני חושב שהם שניהם לא לטעמי כלל ועיקר אבל אלי ישיי ועובדים זרים לא הולכים ביחד , במקרה של בן ניזרי , הוא עבד מטעמים אישיים וחוץ מפלגתיים , יכול להיות בהחלט שהשסניקי"ם הרויחו מהנושא בהחלט יתכן , אבל אם הם היו יכולים להרוויח בצורה אחרת אז הם כן , מה שאני מנסה להגיד שאלי ישיי היה מעדיף בלי עובדים זרים , אבל ההנחה הזו שלי מבוססת מעט על מיידע וקצת יותר על "תחושת בטן " כך שכל אחד יעשה את השיקולים שלו , לסיכום תארת יפה את המצב לאשורו ( עד לשלב זה בלבד , לך תדע מה תפתיע , מיאוווווו ) :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

ראיון עם אלי ישי בפגוש את העיתונות נמשך 25 דקות. במהלך אותו ראיון נצלב ישי ע"י דנה וייס והמראיין השני. הוא נשאל פעם אחר פעם שאלות מלכודת קשות ביותר שבלתי ניתן לענות עליהן כמו שצריך בלחץ הראיון. למרות זאת הוא ענה בצורה עניינית. בסופו של דבר הפילו אותו במלכודת, ישי התפוצץ וזרק את היציאה הדבילית שלו. התקשורת לקחה את אותו קטע באורך 30 שניות, והציגה אותו במהדורת החדשות מהבוקר עד הערב. עכשיו זו לא מניפולציה של התקשורת?

פורסם

אין דבר כזה "אסור לגדל ילדים", החוק פשוט קובע שזה שהם יגדלו כאן ילדים לא יקנה להם אזרחות. אתה לא יכול לקחת את כל העובדים הזרים ולקשור להם חגורת צניעות.

בהסכמי העבודה ובתנאי רשיון העבודה נאמר - בהנחיה ובכפיה של משרד הפנים - כי באם יולידו ילדים יצטרכו לחזור לארץ המקור חצי שנה לאחר הולדת הילד.

אין איסור על הולדת ילדים . יש רק חובה, שהעובד חתם על ידיעתו אותה, כי בהולדת ילדים יחזור לארץ המוצא ויפקע תוקף רשיון העבודה.

[br]פורסם בתאריך: 3.11.2009 בשעה 13:47:23

חתול זקן הרי בסוף אתה תשלוף מולי ציפורניים אז עד אז אני אגיד שאני מסכים בכל ליבי לריישא של דברייך ואפילו לסייפא למעט זה שערבת את אלי ישי ובן ניזרי על מישור העובדים הזרים , להבדיל מימך אני חושב שהם שניהם לא לטעמי כלל ועיקר אבל אלי ישיי ועובדים זרים לא הולכים ביחד , במקרה של בן ניזרי , הוא עבד מטעמים אישיים וחוץ מפלגתיים , יכול להיות בהחלט שהשסניקי"ם הרויחו מהנושא בהחלט יתכן , אבל אם הם היו יכולים להרוויח בצורה אחרת אז הם כן , מה שאני מנסה להגיד שאלי ישיי היה מעדיף בלי עובדים זרים , אבל ההנחה הזו שלי מבוססת מעט על מיידע וקצת יותר על "תחושת בטן " כך שכל אחד יעשה את השיקולים שלו , לסיכום תארת יפה את המצב לאשורו ( עד לשלב זה בלבד , לך תדע מה תפתיע , מיאוווווו ) :xyxthumbs:

לא בן ניזרי אלא בניזרי. למרות שהוא רמאי וגנב מורשע יש לשמור על כבוד שמו ולצטט נכון, במיוחד בהקשר של היחותו גנב מורשע כדי שלא יטעו תמימים בזהותו. הקטע של בניזרי והטעמים שלו לא רק אישיים אלא גם מפלגתיים. חלק מטיעוניו שלו עצמו היה שזה לא סתם שוחד לכיס האישיי (מה שהוכח שהיה בפועל) אלא לקח כסף כדי להעביר לש"ס למען הגדלת הישיבות ותלמודי התורה של מפלגת הגנבים והרמאים הזאת.

לא לשכוח : את השוחד קיבל מסוחר עבדים מודרני, כלומר מי שהביא עובדים זרים וקיבל אישורים מפליגים ומידע מקדים כדי לאפשר הרווחים האלו שלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים