עבור לתוכן

התגייסות התקשורת הצבועה למען העובדים הזרים

Featured Replies

פורסם

עם מי שכבר נמצא כאן עשינו טעות שלא גירשנו אותם לפני שהם נקשרו למקום וזו לא אשמתם והם לא צריכים לשלם על הטעות שלנו ועל העבריינות של הוריהם

כמו שאמרת העבריינות של הוריהם. למה אנחנו צריכים לשלם על זה בדיוק?

• תגובות 40
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מסכים עם Lee, הם כבר כאן וגדלו כאן.

אני לא רוצה לתמוך בגירושם שלהם, צריך ללמוד מזה ולעתיד

לאכוף יותר טוב חוקי הגירה.

אז אנחנו צריכים לשלם על זה??

כן, זה מה שיפה בטעויות שעשית, אתה אמור לשלם עליהן(אני יודע שזה מושג קצת קשה לעיכול

לשוכני ארץ הקודש, אבל כן, למעשים יש הלשכות).

פורסם

אני לא עשיתי שום טעות, פוליטיקאים עשו. למה שאני אשלם על זה?

פורסם

מחר, הראשון לנובמבר, אמור להתחיל גירוש העובדים הזרים וילדיהם בחזרה לארץ המוצא. אלי ישי התראיין "בפגוש את העיתונות" הערב ואני אומר לכם כזה רצח אופי לעיני המצלמות לא ראיתי אף פעם. אני לא אוהב אותו ואת מפלגתו סוחטת הקצבאות, אבל אפילו אני לא הייתי מסוגל לראות את דנה וייס וחברה הכתב מקול ישראל (לא זוכר את שמו) אוכלים אלי ישי בלי מלח. הוציאו אותו כשונא בני אדם אפל גזען ששולח ילדים תמימים (מדהים איך אף פעם לא מזכירים את ההורים) למוות איטי וקשה בבית זונות בנגקוק. עוד רגע היו רצים להגיש נגדו כתב אישום בבית הדין הבינלאומי בגין פשעים נגד האנושות. לא ציפיתי אחרת מתקשורת הנשלטת ע"י כתבים שמאלנים יפי נפש מנותקים מהמציאות. אני בעד גירוש עובדים זרים וילדיהם. לא בגלל שאני אדם רע, אלא בגלל שאני רואה את ההשלכות החמורות שיפגעו בעתיד במדינת ישראל. אותם 1,200 ילדים לא יפגעו במאזן הדמוגרפי. הבעיה שמאות אלפי עובדים זרים ומהגרים לא חוקיים יראו בילודה כתעודת אחריות לקבלת אזרחות ישראלית ועוד מספר שנים נתמודד עם 120,000 ילדים. מה נעשה אז? כיצד נתמודד עם מאות אלפי "אזרחים חדשים" חסרי רכוש, השכלה וכישורים?

מעולם לא שמעתי דעה בתקשורת לפיה על מדינת ישראל לקלוט עובדים זרים נוספים מטעמי סעד כאלו ואחרים.

אם לא תקלוט עובדים זרים יותר ממה שאתה באמת צריך, ותנסח מדיניות הגירה (שאין כיום) שלא תפגע במאזן הדמוגרפי, תגרש עובדים זרים ללא ילדים, ותתן אזרחות רק למשפחות שנכון להיום יש להן ילדים - לא רק ששום מאזן דמוגרפי לא יפגע - קיבלת עוד אזרחים שיעבדו ויעשו צבא בניגוד לאוכלסייה אותה מייצג אלי ישי.

אותם חסרי רכוש, השכלה וכישורים, עובדים כאן בעבודות שישראלים רבים אינם מוכנים לעבוד בהם (ולא בגלל המשכורת).

פורסם

כל תומכיי העבירה על החוק והיריקה על הפרצוף של רשויות ההגירה , אתם שקרנים ואתם אלו הצבועים , אתם אלו שנהנים מהעבדות ומהניצול של העובדים הזרים אתם אלו שהבאתם אותם במקום לשלב ולקדם עובדים ישראלים , אז עכשיו אתם נתקפיים רחמים , פפפחחחח עליכם .

אם גנבתי למישהו משהו , אני זכאי להחזיק בו , כי התרגלתי אליו ?

הילדים האלו נולדו כאן , באותו רגע ההורים שלהם היו צריכים לקחת את עצמם לארצות המוצא שלהם , זה לא משפחות שמצויות כאן 30 שנה , אז מה אם הם נולדו כאן ? מה זה אומר ? וילד פלסטיני שנולד בבית חולים ישראלי ? מה דינו ? ת.ז. כחולה ? ואם נולדתי במטוס שטס מעל למדינה , אני גם זכאי ? אולי נטחן את אישתי ונטוס מעל ארה"ב ? כי קליטה של הזרע כבר מקנה זכות לחיים - לא ? ומה אם טחנתי את אישתי ליד תמונה של האימפייר סטייט , גם אז מגיע לי ויזה ? החוק צריך להיות פשוט , אזרחות היא עיניין של ירושה - נקודה , ההורה שלך אזרח , גם אתה אזרח !

זייני מוח אתם ! יש כאן עיסקה , נכון אני מודה שהישראלים "נהנים" מהצד שלהם בעיסקה אבל גם העובדים הזרים מאוד נהנים מימנה , אני מעריך ביותר את העובדים הזרים מהפיליפינים וחושב שהם אנשים קדושים על העזרה שהם מושיתים לזקנים שלנו ומוכן לדון בכך בניפרד , אבל העובדים הזרים הפרו את ההסכם בכך שהביאו ילדים ללא הודעה על הלידה וביניגוד להסכם ממש כמו אם העובד נפצע ואיננו יכול לעבוד , הוא עובר לחברת הביטוח לפיצוי ולהחזרה .

אל תיתפיפו , אתם גונבים את הציבור הישראלי מלשרת את עצמו ועכשיו אתם רוצים לגנוב את הציבור הישראלי בשם התאווה שלכם לעבדים ? אתם הצבועים והשקרנים - חד וחלק !

(אומרים חלק מהאמת - שקרנים !)

פורסם

נכון שבעתיד יכולה להווצר בעיה עם אוכלוסיה שאיננה מקומית.

אבל היום יש בעיה , יש בעיה עם זה שילד שגדל כאן 16 שנה מגרשים אותו.

לי יש בעיה עם זה כיהודי - זה לא מרגיש לי טוב בבטן ואני מרגיש שאני עושה לו עוול

אני חושב שזה לא נכון לגרש עשרות ומאות ילדי עובדים זרים (כולל משפחותיהם) היום .

צריך לחוקק חוק שימנע ממני את הצורך לגרש ילד שגדל פה ומשפחה שכבר לא מכירה את מדינת האם שלה.

אני לא חושב כמוכם , אני חושב שצריך פיתרון שיגשר בין הדעה שלכם והדעה של "התקשורת השמאלנית יםת הנפש המטומטמת"

אי אפשר לגרש בלי מצפון ונשמה.

פורסם

היחידים שעשו לילדים הללו עוול הם ההורים שלהם, שהביאו אותם לעולם כשאין להם סטטוס חוקי כלשהו במדינה בה הם גרים וציפו שהם ישארו כאן לעד.

פורסם

^ לחלק לא קטן מההורים כן היה סטטוס חוקי, והם שילמו הרבה כסף על מנת לקבלו.

פורסם

סטאטוס חוקי שאוסר עליהם לגדל כאן ילדים , סטאטוס חוקי לעבודה בלבד .

הם צריכים לעוף מפה כי הם שברו את ההסכם , עכשיו זה לא הזמן להתבכיין , הם עברו על החוק ואתם מעודדים עבריינים .

פורסם

אין דבר כזה "אסור לגדל ילדים", החוק פשוט קובע שזה שהם יגדלו כאן ילדים לא יקנה להם אזרחות. אתה לא יכול לקחת את כל העובדים הזרים ולקשור להם חגורת צניעות.

פורסם
אין דבר כזה "אסור לגדל ילדים", החוק פשוט קובע שזה שהם יגדלו כאן ילדים לא יקנה להם אזרחות. אתה לא יכול לקחת את כל העובדים הזרים ולקשור להם חגורת צניעות.

בכל מקרה הם לא צריכים לקבל אזרחות

אבל זה לא אומר שצריך לגרש אותם

מעניין שאף אחד (לא התקשורת ולא המפגינים)מציעה שצריך לטפל באותם עסקנים ופוליטיקאים שגרמו למצב הזה

פורסם

צריך לגרש אותם, אין להם מקום פה.

בדיוק כמו שליהודים לא היה מקום בפולין, אוסטריה וגרמניה.

צריך לעשות בעובדים הזרים פוגרומים, לרכז אותם במחנות פליטים, ואולי בשלב מאוחר יותר גם להרוג את כולם.

היהודים הצבועים האלה.. אח"כ הם לא מבינים למה "כולם נגדם"..

פורסם

זה בלון

הסיפור הזה יחזור על עצמו כמה וכמה פעמים ובסוף הם ישארו פה, ככל שהזמן עובר הסיכוי לגרשם ילך ויקטן.

לא יעזור לאלי ישי הגזען, ראש ממשלה שיאשר דבר כזה יישחט ע"י התקשורת והאופוזיציה עם תמונות שלא ישכחו לו.

אני מסכים שצריך מדיניות לעתיד שתגביל/תמנע מקרים כאלו, במקרים שכבר היו צריך להיות הומניים ולהשאיר אותם.

פורסם

צריך לגרש אותם, אין להם מקום פה.

בדיוק כמו שליהודים לא היה מקום בפולין, אוסטריה וגרמניה.

צריך לעשות בעובדים הזרים פוגרומים, לרכז אותם במחנות פליטים, ואולי בשלב מאוחר יותר גם להרוג את כולם.

היהודים הצבועים האלה.. אח"כ הם לא מבינים למה "כולם נגדם"..

לחילופין, אפשר למצוא יהודים רחמניים כמוך, שישכנו בביתם את העובדים הזרים וידאגו שהללו יגדלו לאזרחים למופת.

לך תדע...אולי אפילו תיהנה לישון כפיות עם פועל מניגריה...

פורסם
  • מחבר

עם כל הבעיות בחוקי ההגירה של ישראל יש סעיף אחד מפורש שכל עובד זר חותם עליו לפני בואו לארץ - אסור ללדת ילדים בתקופת העבודה בארץ. לידה פירושה גירוש המשפחה בחזרה לארץ המוצא. הם ידעו על האיסור, אך עדיין בחרו להפר אותו ועכשיו משתמשים בילדים תמימים כמגן אנושי. תעודת אחריות על רגליים. מדובר בפורעי חוק שחייבים לגרש אותם בגלל שעברו על החוק. אם לא נעשה זאת אנחנו פוגעים בעיקרון שלטון החוק ומצדקים את התדמית של רפובליקה בננות.

אותם 1,200 ילדים לא משפיעים על המאזן הדמוגרפי. הבעיה שבמרכז חיים מאות אלפי עובדים זרים שיפרשו את ההתקפלות כאור ירוק לילודה המונית כי ילד = תעודת אחריות. יקח שנים עד שינסחו חוקי הגירה ועוד מספר שנים עד שיתחילו לאכוף אותם. עד אז נאלץ להתמודד לא עם 1,200 ילדים אלא 120,000 ילדים, שרובם יחייו בעוני מחפיר כי להורים אין כסף ועשו ילד רק כדי להישאר בארץ. מה נעשה אז? נגרש עשרות אלפים? איך נתמודד איתם? מבחינתי מדובר באיום קיומי למדינת ישראל לא פחות חמור מזכות השיבה של מאות אלפי פליטים פלסטינים.

אבל לשמאל הקיצוני, זה ששולט באמצעי התקשורת, לא אכפת. הם לא יגורו עם הזרים, ילדיהם לא ילמדו יחד עם ילדים זרים. מבחינתם רק לצאת הומאנים ואוהבי זכויות אדם. שלא תבינו לא נכון לא יהיה גירוש כי לאף אחד בממשלה אין ביצים לבצע מהלך שכזה. התקשורת תצלוב אותו כמו שעושים לאלי ישי. מבחינתי מדובר בעוד מסמר בארון הקבורה של מדינת ישראל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים