עבור לתוכן

התגייסות התקשורת הצבועה למען העובדים הזרים

Featured Replies

פורסם

מחר, הראשון לנובמבר, אמור להתחיל גירוש העובדים הזרים וילדיהם בחזרה לארץ המוצא. אלי ישי התראיין "בפגוש את העיתונות" הערב ואני אומר לכם כזה רצח אופי לעיני המצלמות לא ראיתי אף פעם. אני לא אוהב אותו ואת מפלגתו סוחטת הקצבאות, אבל אפילו אני לא הייתי מסוגל לראות את דנה וייס וחברה הכתב מקול ישראל (לא זוכר את שמו) אוכלים אלי ישי בלי מלח. הוציאו אותו כשונא בני אדם אפל גזען ששולח ילדים תמימים (מדהים איך אף פעם לא מזכירים את ההורים) למוות איטי וקשה בבית זונות בנגקוק. עוד רגע היו רצים להגיש נגדו כתב אישום בבית הדין הבינלאומי בגין פשעים נגד האנושות. לא ציפיתי אחרת מתקשורת הנשלטת ע"י כתבים שמאלנים יפי נפש מנותקים מהמציאות. אני בעד גירוש עובדים זרים וילדיהם. לא בגלל שאני אדם רע, אלא בגלל שאני רואה את ההשלכות החמורות שיפגעו בעתיד במדינת ישראל. אותם 1,200 ילדים לא יפגעו במאזן הדמוגרפי. הבעיה שמאות אלפי עובדים זרים ומהגרים לא חוקיים יראו בילודה כתעודת אחריות לקבלת אזרחות ישראלית ועוד מספר שנים נתמודד עם 120,000 ילדים. מה נעשה אז? כיצד נתמודד עם מאות אלפי "אזרחים חדשים" חסרי רכוש, השכלה וכישורים?

• תגובות 40
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בעד... :xyxthumbs:

פורסם

גבולות פתוחים + מדינת רווחה = לשכת סעד עולמית

פורסם
:xyxthumbs:
פורסם

עאלק - ילדי הזרים

נכון יותר משפחות מהגרים שעברו על החוק

סעאמק עם הקופיריטנג .

פעם ראשונה אני שומע על חוצפה מסריחה שכזו , הם וההורים שלהם צריכים לעבור לרשויות ההגירה וברשות ההגירה יחליטו על פי החוק

אתם רוצים לשנות את החוק - יש דרך , ככה ? בגלל שהם רוצים , חמודים ומדברים עברית , אז מה ? גם אני חמוד מדבר אנגלית ורוצה לחיות בארה"ב ( אישית אני יכול רק בתור דוגמה ) אז רשויות ההגירה יתנו לי ויזה ?

חוצפה מהולה ברגשות אשמה יחד עם חזירות קפיטלסטית מעורבת בזחיחות ושימת זין יחד עם טיפשות זה מה שזה .

פורסם

אני לא חושב שצריך לגרש ילדים שגדלו פה, לעומת זאת אני תומך לחלוטין בהחמרת חוקי ההגירה ככה שאף עובד זר לא יוכל להישאר כאן יותר משנתיים ובעקבות זאת גם אם הוא יביא ילד הילד לא יקשר למקום וניתן יהיה לגרש את שניהם.

עם מי שכבר נמצא כאן עשינו טעות שלא גירשנו אותם לפני שהם נקשרו למקום וזו לא אשמתם והם לא צריכים לשלם על הטעות שלנו ועל העבריינות של הוריהם, אבל זה גם לא אומר שאנו צריכים להמשיך את אותה הטעות.

פורסם

אה, וכאשר הורה נכנס לגלא בגלל פשעים והילד מועבר למשפחה אומנת או משהו בסגנון אז מותר "להעניש את הילדים"?

מה לעשות, ילדים תמיד משלמים את מחיר העבריינות של ההורים. במקרה הזה, המחיר שהם ישלמו יהיה חזרה עם הוריהם למולדת המקורית שלהם, זה הכל.

ישראל היא לא פח זבל. הטעות היחידה שלנו היא שהוריהם לא גורשו בו ביום שהגיעו לכאן, וזו טעות שלא מאוחר לתקן.

פורסם

רגע רגע , אז החוק צריך להיות להכניס רק עובדים מסורסים לכאן כי אחרת החוק הזה של ההגירה שווה לתחת , כי אם אי אפשר לגרש אותם אז הוא / היא פשוט צריכים להוליד כאן ילד וזהו ,

מה הקשר לילדים ???

אידיוטים מציירים את זה כמו בפרסומת , חחח ילדה חמודה מלוכסנת עיניים נלקחת בחוזקה על ידי שני גברתנים - פפפפפפפחחחחחחח עליכם

עוד מעט יראו פרסומת שאוזקים אותה בשלשלאות והיא מביטה במבט עצוב של כלבלב בכלוב אוזת בשני ידיים קטנטנות בסורגים כאשר דובי מסמורטט אחוז תפוס תחת בת השחי שלה ושימלת הטוטו הורדרדה עם אניציי קש קש הפזורים באחורי העגלה הנוסעת ולוקחת אותה אל הלילה השחור והקר - פפפפפפחחחחחחח עליכם .

יש לה אבא ויש לה אימא שהולכים איתה בחזרה לארצם ולמלודתם בהם הם יוכלו להביא לידיי ביטוי את התרבות שלהם ולחיות חיים שלמים ומלאים , ארץ בה יש רגלי חזירים כבושים על המדף במכולת , ארץ בה אונס ברחובות הוא דבר שכיח ודבר מקובל להביע רגשות חיבה לבת השכן ועוד כהנה וכהנה .

לא מגרשים - מחזירים !

לא ילדים - משפחות !

וכל מי שאומר אחרת הוא או אידיוט או שקרן או שניהם

פורסם

משפחות מורכבות גם מילדים.

אתה לא יכול להחזיר ילד למדינה שהוא מעולם לא היה בה, בדיוק כפי שאתה לא יכול להחזיר משהו שמעולם לא לקחת.

פורסם

משפחות מורכבות גם מחובות במכולת וגם מכלבים וחתולים

אני מחכה עוד לראות את צער בעלי חיים נרתמים למאבק יחד עם בעלי המכולות נגד גירוש של בעלי הכלבים ותשלום מלא של הלחם וחלב .

כמו שאמרתי , לא מחזירים אותם למדבר או לקוטב הדרומי , מחזירים אותם מאיפה שהם באו , ילדים הולכים עם הורים ואלו ההורים שלהם !

אז מה אתה אומר , שעלינו להעביר את כל קונגו אלינו ? או את כל הפיליפינים ? כי זה עונש לגור שם ?

שיחזרו לשם ויהפכו את המדינה שלהם למקום ראוי לגור בו !

המחשב שלך יותר טוב משלי אז אתה צריך לתת לי להשתמש בו ?

המדינה שלי יותר טובה מהמדינה שלהם , אז אני חייב לתת לגור כאן ?

מה עוד פלסטינים אני צריך ?!

לך לישון !

פורסם

תלמד לקרוא!

אני לא חושב שצריך לגרש ילדים שגדלו פה, לעומת זאת אני תומך לחלוטין בהחמרת חוקי ההגירה ככה שאף עובד זר לא יוכל להישאר כאן יותר משנתיים ובעקבות זאת גם אם הוא יביא ילד הילד לא יקשר למקום וניתן יהיה לגרש את שניהם.

עם מי שכבר נמצא כאן עשינו טעות שלא גירשנו אותם לפני שהם נקשרו למקום וזו לא אשמתם והם לא צריכים לשלם על הטעות שלנו ועל העבריינות של הוריהם, אבל זה גם לא אומר שאנו צריכים להמשיך את אותה הטעות.

(גם אני יכול לכתוב בפונט ענק ומודגש)

פורסם

אתם והתקשורת מתעלמים מהבעיה האמיתית:

המעסיקים הביאו את העובדים הללו בחסות המדינה, והעובדים שילמו כסף לאותם המעסיקים במה שהובטח להם כזמן עבודה

ועכשיו מגרשים אותם

ולדעתי פה הנקודה הבעתית, אומנם מדובר כל עובדים זרים אבל גם הם בני אדם ואת אלו שהביאו בחסות המדינה לא צריך לגרש או לחייב את המעסיקים

או ה"מדינה" להחזיר להם את ההפרש הכסף שהם שילמו

ובכלל לחייב את הממשלה שלא לדחוף ידיים לתוך התחום הזה של הבאת עובדים אלה רק לאכוף את האיסור של כניסת עובדים זרים

פורסם

שמע יש כאן הרבה דברים מסריחים , דברים של גניבה של עובדים זרים וניצול מחפיר , ( אז סעמאק , למה הם רוצים להישאר כאן :s05: ) ועצלנות של האזרחים ועצלנות של הפקידים של המדינה באכיפה ( אז שוב פעם סעאמק , למה הם רוצים להישאר כאן :s05: ) על כל מקרה , להם יש את הקקה שלהם במדינה שלהם שיחזרו לשם .

כמו שאמרתי : האידיוטים *שיעול* שלא יקבלו יחס יותר מימני מתיחסים רק לחלק אחד של האמת וזה בדיוק שקר , לדבר רק על הילד , זה שקר , להשאיר את העברינים שהולידו כאן ילדים משול לתת לרוצח אביו ואימו חנינה כי הוא יתום ! או להצדיק גניבה של שעון יוקרה כי הגנב רוצה לדעת מה השעה ! או לשדוד ילדים מהפלאפון שלהם כי השודד רצה להתקשר הביתה כי הוא דאג לביביסיטר !

מדוע לא מביאים את ההחלטה בית משפט ?

אנחנו מדינת חוק , לא ?

פורסם
  • מחבר

אידיוטים מציירים את זה כמו בפרסומת , חחח ילדה חמודה מלוכסנת עיניים נלקחת בחוזקה על ידי שני גברתנים - פפפפפפפחחחחחחח עליכם

עוד מעט יראו פרסומת שאוזקים אותה בשלשלאות והיא מביטה במבט עצוב של כלבלב בכלוב אוזת בשני ידיים קטנטנות בסורגים כאשר דובי מסמורטט אחוז תפוס תחת בת השחי שלה ושימלת הטוטו הורדרדה עם אניציי קש קש הפזורים באחורי העגלה הנוסעת ולוקחת אותה אל הלילה השחור והקר - פפפפפפחחחחחחח עליכם .

לא מגרשים - מחזירים !

לא ילדים - משפחות !

וכל מי שאומר אחרת הוא או אידיוט או שקרן או שניהם

הפרסומת הזאת בכלל חרפה. טוב שלא הלבישו את השוטרים במדי S.S.

בשורה התחתונה רוב הציבור בארץ בעד הגירוש. הבעיה שקבוצה קטנה ורועשת מכתיבה מדיניות.

פורסם

:hi:

צבועים כולכם.

בלעדיי הע(ו)בדים שעושים בשבילנו את העבודות השחורות-ובלי הערבים שבנו את מדינתנו(ברמת הבניין והחקלאות והסיעוד).

לא היינו ממשיכים להיות פה ו"לשגשג".

עבדים היינו ,היינו. עתה בני-חורין, בני חורין...עבדים היינו..עתה עתה סוחרי -אדם..

איבדנו מזמן את המצפון,השכל החמלה והרגש.

לגרש לשלוח-לא משנה..ילד שנולד פה משתייך אוטומטית לפה.

עצוב :'(

זו הפעם הראשונה שאני מקלל בפורום עם זיכרוני אינו מטה אותי,אז:מתוך הסרט "ניחוח אישה"

אל פאצינו-

Lt. Col. Frank Slade:

And Harry, Jimmy, Trent, wherever you are out there, FUCK YOU TOO!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים