עבור לתוכן

מגבר אוזניות נייד...

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם...

אני רוצה לבנות מגבר אוזניות נייד אבל משהו ברמה גבוהה ביותר!

יש לי מערכת סטריאו שאני לא צריך,שני זוגות של רמקולים למחשב,ועוד הרבה לוחות מודפסים עם ים חלקים ששמרתי למקרה שאצטרך.יש לי גם סוללות של ניידים וכו'...

ויש לי ידע בסיסי פלוס באלקטרוניקה.

הזמנתי גם את ה fiio e5 וחשבתי לפרק אותו כשיגיע ולבנות כמותו מרכיבים חזקים יותר...

זה יילך?זה פשוט כמו שזה נראה לי?

אשמח לעזרה ולרעיונות מה לעשות עם כל מה שיש לי ושכחתי להדגיש שנורא חשוב לי שיהיה באס מודגש,חזק ועמום מאוד!כמובן שגם פרטים וטרבל חד חשובים לי אבל הבאס זאת משאלת לב...חחח

אם יש שיטות או דרכים לעשות את זה אשמח אם תחלקו איתי אותם!...

תודה רבה ושבוע טוב לכולכם!...

פורסם
  • מחבר

ועכשיו,אחרי 66 "הצצות"..בתרד שלי..עדיין אין לאף אחד רעיון?...קישור למדריך..משהו?..חחח

יום טוב..מחכה לתגובות..

פורסם

בתור בעלים של COWON D2, אוזניות WESTONE ES3X ומגבר/DAC של HEADAMP דגם PICO, אני יכול להמליץ לך לא לבזבז זמן או כסף על מגבר נייד. זה בולשיט אחד גדול, זה לא משפר את הסאונד בעליל, במקרה הטוב זה לא משפיע.

תחשוב בצורה הכי בנאלית שאפשר, הרי האות האונלוגי כבר עבר את העיבוד של המגבר של הנגן הנייד, הוא כבר התעוות ואת זה המגבר הנייד לא יוכל לתקן. סוף.

מקווה שתשמע בעצתי.

פורסם
  • מחבר

אבל לפי מה שהבנתי מסיקורים וביקורות זה משפר את הסאונד והווליום גבוה יותר.מה שמאוד חשוב בנגנים ניידים.ואתה בטוח שזה נכון?..

כי גם הגיוני לומר שהמגבר מקבל את הקובץ ומשפר אותו בדיוק כמו שהמגבר של הנגן מקבל ומפיק,לא?...

פורסם

זה מאוד תלוי בנגן הנייד - האם יש לו LINE OUT ואז הצליל יגיע לא מוגבר/מעובד, או שיש לו רק יציאת אוזניות?

הווליום אכן גבוה יותר - אבל באילו אוזניות אתה משתמש, ושוב, איזה נגן? אני יודע שעוצמה זו לא בעיה עם ה-D2 ואוזניות IEM, הוא יכול "לפוצץ את הראש".

אני רק סיפרתי לך מהניסיון שלי, הרבה אנשים גם לא נהנים להשלים עם העובדה שהוציאו כ"כ הרבה כסף ושבעצם זה לא היה משתלם. זה אכן יכול לגרום לשינוי בצליל, בד"כ זו הוספת באס שאני לא יודע עד כמה אתה צריך אותה, זה תלוי בטען אישי, ודבר כזה אפשר לעשות גם עם האקוולייזר ולקבל תוצאה לא רחוקה.

פורסם
  • מחבר

תראה בעיקרון ה"נגן" הוא מכשיר PSP...שמשמש לי כנגן מולטימדיה וגם משחקים מפעם לפעם..

האוזניות הן V700DJ שמקוריותן עומדת בספק אבל הן נשמעות מצוין ונראות מצוין(פחות חשוב לי) יחסית למחיר (127 ש"ח..)

בעתיד אני מתכוון לקנות משהו איכותי באמת פשוט כשהזמנתי אותן עוד לא ידעתי על כל הזיופים הקיימים...

בעיקרון חשוב לי הווליום כי הן לא אטומות מאה אחוז ובאס מודגש זה משהו שאני מאוד אוהב במוזיקה..

קניתי את הFIIO E5 והוא צריך להגיע השבוע בעז"ה ככה שלא בזבזתי יותר מדי כסף..אני גם רוצה לראות את התוצאה עם האוזניות שלי והPSP כדי שאדע אם כדאי להשקיע..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים