עבור לתוכן

מבקש המלצה לנייד 13.3" במשקל נמוך, בסך של עד 4000 ש"ח (גמיש)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני רוצה לקנות מחשב נייד, וכמו בכל קנייה של משהו חדש אני צריך את עזרתכם.

המחשב ישמש אותי בעיקר לאינטרנט, מוסיקה וסרטים.

מדי פעם אני יוצר סירטונים, ואני מאמין שאם הוא יאפשר לי אז אני אתקין עליו איזה משחק או שניים, ובשנתיים הקרובות הוא יטייל איתי הרבה, לכן חשוב לי מאוד שהוא יהיה קל כמה שאפשר, יכלול זיכרון גדול (3 GB), מסך LED איכותי וכרטיס מסך סביר+, ורצוי גם שהסוללה תהיה עם חיים ארוכים.

יש עוד דברים שחשובים לי, אבל הם פחות קריטים, כמו:

DVI/HDMI,2XUSB, Wi-Fi, DVD/RW וכמובן ש-Windows 7.

אני חדש יחסית בשוק של מחשבים ניידים ככה, שאני לא ממש יודע מחירים, אבל ברור לי שהדרישות שלי גבוהות בניגוד לתקציב, שהוא בינוני.

תודה רבה, ושבוע טוב לכולם!

נ.ב- כמו שציינתי בכותרת:

תקציב- 4000 ש"ח (+/-)

גודל- 13.3"

פורסם

לפני חודש בערך קניתי את המחשב dv3-2150 אני מרוצה מאד.

ממליץ בחום, אם תרצה פרטים נוספים עליו אז בכיף..

פורסם
  • מחבר

נראה לי אחלה, בכמה אתה קנית אותו?

אתה יודע כמה בערך יעלה לשדרג לווינדוס 7, ול-HD 320GB (7200RPM)1?

אני מניח שעדיף ווינדוס 7 - 64Bit, נכון?

אני אשמח אם תגיד לי כמה זמן עבודה הסוללה שלו מחזיקה, ואיזה משחקים הוא יכול להפעיל, והכי חשוב, מאיפה אתה ממליץ לקנות?

שוב תודה לך!

פורסם

טוב במחיר הכי זול שאפשר לקנות אותו הוא 4590 לתשלומים ועוד 100 ש"ח הנחה בערך למזומן ב KSP.

אם תראה יש אותו בזאפ במחיר זול קצת יותר אבל המסך ברוזולוצייה שונה, משהוא מוזר שם כי לא קיים מחשב כזה ברוזולוצייה שהם רושמים (לא המשכתי לחקור).

בקשר לשדרוג אז זה ככה אתה משלם 49$ על המשלוח של ה - 7 אני כבר הזמנתי ואני צריך לקבל את זה, בקשר ל 64 ביט לא יודע איך זה עובד כי אני חושב שהשדרוג תופס רק על מע' הפעלה בעלת אותן תכונות - משמע 32 ביט home premium.

שדרוג HD גם נראה לי לא כל כך אפשרי במסגרת הקניה כיוון שהמחשב מובנה כבר תנסה לדבר עם HP עצמה ולוודא אם ניתן לעשות זאת בהזמנה מיוחדת.

הפעלתי עליו משחקים כמו GTA IV בצורה לא רעה בכלל בכלל אפשר לשחק בכיף, Prototype אם אתה מכיר גם משחק שדי דורש אמצעים, אני מרוצה.

סוללה מחזיקה בסביבות שעתיים ו 20 בביצועים גבוהים, אני סטודנט שמתי לו על צריכת חשמל וראיתי מצגת בהרצאה ומעט גלישה באינטרנט משכתי איתה לכיוון ה 3 וחצי 4 שעות, לא רע.

עוד דבר נחמד שיש שם זה תאורת מקלדת - בשבילי שימושי.

אם יש לך עוד שאלות בכיף.

פורסם

ממליץ על HP 4310s, קניתי אחד לפני חודש וחצי, נהנה מכל רגע. עלה 3900 ועוד 700 על הרחבה ל3 שנים אחריות.

פורסם

יש משהו טוב במחשב הזה, zv כבר תלוי בהעדפות של המשתמש..ע"פ מיטב הבנתי הבנייה של המחשב שהצעת טובה יותר - אך לא להבהל גם ה 2150 בעל איכות בנייה לא רעה מקלדת נוחה צירים בסדר גמור יציב ולא מרעיש.

אז השיקול שלך הופך לעניין של מפרט ואם דיברת קצת על משחקים עדיף לך את כרטיס המסך של הסדרה הצרכנית שהצעתי.

הבנתי שהסוללה של הסדרה החצי עסקית הזו לא רעה בכלל.

לשיקולך.

פורסם

חפש הודעות קודמות שלי לביקורות על ה-DV3.

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם על התגובות, לא יצא לי להיות ממש מול מחשב במהלך השבוע.

ה-DV 3 נראה לי יותר, למרות שאני עדיין לא סגור, אבל זה נראה כאילו ההבדלים זניחים.

שאלה נוספת:

אם אני מגדיל את התקציב ל-5500 ש"ח, יש משהו יותר טוב משמעותית להציע? (אני מעדיף שלא, אלא אם זה משמעותי מאוד)

לדוגמא, ראיתי מחשבים של DELL במחיר הזה, ושמעתי ממספר אנשים שעדיף מחשב של DELL, מה אתם אומרים על זה?

פשוט, עם תוספת אחריות למחשב של HP יוצא לי גם כ-5100 ש"ח.

נ.ב- רן, אני חושב שהתבלבלת במחיר? ראיתי אותו ב-4590 (לא 2590)

פורסם

כן התבלבלתי שם...

כל השאר לשיקולך...

פורסם
  • מחבר

הסתכלתי ובחנתי עוד מס' מחשבים, ואני חושב שהוא יהיה הבחירה שלי - DV3-2150

פורסם

בהצלחה..

פורסם
  • מחבר

מזל טוב לי!

היום קניתי את ה-DV3, כרגע הוא בטעינה -24 שעות.

רן, במקרה שיהיו לי שאלות, אני אוכל לשאול אותך בפרטי?

תודה לכל מי שעזר או ניסה לעזור... שבת שלום!

פורסם

כן בכיף תעבור איתי לפרטי תשאל מה שבא לך אני אעזור...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים