עבור לתוכן

מחפש לוח אם לI5 עם יכולת OC מעולה

Featured Replies

פורסם

שלום ותודה מראש, אני מחפש לוח אם טוב שיש לו יכולת OC הכי גבוהה שאפשר למחיר של 600-800, נא לנסות כמה שפחות אבל לא על חשבון הביצועים.

מעבד I5, עדיפות ללוח עם CF וSLI

פורסם

DP55WG (לא B) של אינטל.

פורסם
  • מחבר

מה היכולת bus שלו, הכי גבוהה שהגיעו אליה?

פורסם

עכשיו שמתי לב מי כתב את ההודעה. מה נסגר בן אדם? תחליט כבר מה אתה קונה :lol:

לגבי הבאס- כ-200Mhz פלוס מינוס כמו שאר הלוחות, אינו יוצא דופן. הביקורת באתר נעשתה עם הלוח הזה, אתה יכול לראות בעצמך. חוץ מזה שבמקומך לא הייתי חותר לאוברקלוק רציני בגלל הבעיות שבתושבות/מתח.

פורסם
  • מחבר

האמת שכבר קניתי את המחשב מלפני שבועים אבל אני ממש לא מרוצה מהמהירות שלו, המהירות שבה הוא עולה, פותח תוכנות ובכלל כל פעם עד שאני מצליח להפעיל איזה מסמך שמור של C# או PHP לוקח לו איזה חצי דקה טובה..

וזה לא נראלי ייתכן כי יש לי 6GB ראם עם I5 ולוח DP55WB, חשבתי למכור את הלוח ולקנות לוח חדש שאולי יגביר את הקצב של המחשב, וגם להוסיף עוד 2GB..

אולי יתחיל לרוץ לי כמו שציפיתי ממחשב 4 ליבות עם 6GB ראם

פורסם

אולי זה הדיסק הקשיח, כמו תמיד. :)

פורסם
  • מחבר

1T של samsung, דיסק קשיח משפיע על הביצועים 0.0?

פורסם

איך בידיוק יש לך 6 ג'יגה? קנית 3 סטיקים של 2 ג'יגה? עם כן, אז שתדע שהI5 לא תומך בערוץ משולש ממה שידוע לי.

וכן הארד דיסק משפיע על ביצועים.

פורסם
  • מחבר

מזה משנה שהוא לא תומך אז יש לי 4GB ועוד יחידה שעובדת בפני עצמה, זה היה בתוך ההצעת מחיר אז לא היה לי אכפת לקחת עוד אחד במחיר של שניים.

אגב, דיסק קשיח משפיע על הביצועים בצורה קריטית?

1T של SAMSUNG לא אמור להיות בסדר?

פורסם

זה לא משנה איזה (לרוב), זה העובדה שזה דיסק קשיח ולא התקן מבוסס פלאש (SSD).

בכל מקרה תבדוק איפה אתה חווה איטיות ותדווח. תן דוגמאות מפורטות.

פורסם
  • מחבר

בעליית הWIN לווקח לו כ1-2 דקות לעלות(המחשב הקודם שלי היה אצלי 6 שנים ועלה WIN בתוך חצי דקה), כאשר המחשב עולה לוקח לו גם כחצי דקה לטעון את כל המסך ואת כל הנתונים שעליו, סתם לעשות קליק ימני על המחשב שלי לוקח איזה 10 שניות, שאני פותח קודים של C# ששמרתי לוקח לו איזה כמה דקות טובות להעלות את הפרוייקט, העברת תיקיות וקבצים מתבצעת יחסית מהר.

פורסם

הייתי מציע לך ללכת על לוח אם זה P7P55D של אסוס מסוגל לעמוד בOC כבד והצילח להגיע ל4.3 GHZ במעבד I5 עם באס של 220+

מחר אני קונה לוח אם זה ומעבד I5 ;)

פורסם
  • מחבר

אני מחכה לתגובה אולי יעזרו לי לפתור את הבעיה מבלי להוציא עוד כסף על מחשב =\..

בכל מקרה כמה עולה הלוח הזה?

פורסם

^ תוצאה סבירה לחלוטין, זו לא סיבה לקפוץ על הלוח.

HeroesCut- תריץ מבחן של HDTune ותעלה תמונה. בכל מקרה בשום אופן אתה לא אמור לחוות בביצועים ירודים (גם לא עם מערכת זולה פי 3), לכן בהמשך אעביר את הדיון לפורום המתאים, אם זה תמיכה של חומרה או תוכנה.

פורסם

הלוח זה עלה 900 שח ,נכון יקר אבל שווה את זה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים