פורסם 2003 בספטמבר 1522 שנים תהפוך את המאוורר האחורי כדי שיוציא אוויר.הייתי מוסיף מאוורר בגג שיוציא, ומוסיף מאורר למטה מקדימה שיכניס
פורסם 2003 בספטמבר 1522 שנים כדאי שהCFM שהמאווררים המכניסים יכולים לספק יהיה זהה לCFM שיכול לצאתתהפוך את האחורי שיוציא אויר ותוסיף עוד מאוורר אחר בדלת שיזרוק אויר על המעבד
פורסם 2003 בספטמבר 1522 שנים מחבר תהפוך את המאוורר האחורי כדי שיוציא אוויר.הייתי מוסיף מאוורר בגג שיוציא, ומוסיף מאורר למטה מקדימה שיכניסאין לי שם מקומות למאוררים ואני לא ממש רוצה לעשות מודינגכדאי שהCFM שהמאווררים המכניסים יכולים לספק יהיה זהה לCFM שיכול לצאתתהפוך את האחורי שיוציא אויר ותוסיף עוד מאוורר אחר בדלת שיזרוק אויר על המעבדהמאורר שמוציא אויר זה של הספק-כוח האחרים זה 80 מ'מ, אין לי מקום בדלת ואני לא רוצה לעשות מודינגויש כבר את המאורר בספק כוח שמוציא אויר למה צריך שיהיה עוד אחד?
פורסם 2003 בספטמבר 1522 שנים אז רק תהפוך ת'אחוריהמאוורר של הספק מוציא אוויר מהספק, לא מהמארזאבל האויר שהוא שואב מגיע מהמארז...
פורסם 2003 בספטמבר 1522 שנים אבל זה לא "מזיז" בהרבה..והוא לא לוקח את האויר מתוך סביבת הצ'יפסט/מעבד ככה שזה לא הכי יעיל.כמו שמסטר נרגילה אמר, תהפוך את המאוורר האחורי.
פורסם 2003 בספטמבר 1522 שנים המאוורר של הספק לא מקרר את המארז מ2 סיבות:1. הספק די אטום ואין לו ממש מאיפה לשאוב אוויר2. המאוורר ממש חלש
פורסם 2003 בספטמבר 1622 שנים האיורור של חרא זה כמו בסאונה במארז שלח יש לך מערבולות אוויר עם המאורור האחורי שדוחף והקידמי שדוחף .המואורור של הספק זה כלום הוא מוציא אוויר חם מהספק.תהפוך את המאורור האחורי שיוציא אוויר.ולמה אין לך מאורור שמכניס מלמטה ? ? ? ?.אתה לא יכול להוסיף סתם ככה מאורור כי אז הוא לא יכניס אוויר מבחוץ ויריץ אוויר חם בתוך המארז .צריך מודינג!!!!!!!!!!
פורסם 2003 בספטמבר 1622 שנים מחבר טוב בדקתי בכמה תוכנות בסנדרה זה על 49-55 במנוחה ,ו67-74 במאמץ, בsppedfan זה על 40-42 במנוחה ו65-72 במאמץ, בAIDA32 זה על 41-43 במנוחה ו64-72 במאמץ. בביוס זה בכלל 85-88 אבל לא נראה לי שזה מדייק.במאורר אחד קרתה לי תאונה קטנה, ונשבר שם להב אחד והתחיל לרעוד, אז שמתי משהו שיחזיק אותו בפתח של הכוננים, זה משפיע הרבה על הcfm?אחרי שזה נשבר הפעלתי את המחשב לכמה דקות והמטפרטורה עלתה ל60 במנוחה (בדקתי עם סנדרה) והמחשב נהיה הרבה יותר איטי. עכשיו עם המאורר זה עדיין איטי מה לעשות? ???לזה שאמר לעשות מודינג אני לא רוצה להתעסק עם הדברים האלה שלא יקרו לי עוד תאונות..אה והמעבד שלי זה p3 800 והלוח נראה לי tuv4x או cuv4x או משהו כזה
פורסם 2003 בספטמבר 1622 שנים הטמפרטורות שלך ממש גבוהות...א םאתה לא רוצה להתעסק עם מודינג אז לפחות כדאי שתמרח משחה טרמית מחדש ותסדר קצת את הכבלים במארז.... זה המינימום שאשפר לעשות
פורסם 2003 בספטמבר 1622 שנים מחבר סידרתי את הכבלים לפני כמה ימים ומשחה טרמית גם מרחו לי אבל לא נראה לי שזה טוב הזמנתי מpch את Nanotherm Blue 2 Thermal Grease שזה יגיע אני ימרח מחדש.עכשיו המאורר האחורי מוציא אויר הטמפרטורות בערך אותו דבר אבל בביוס זה ירד ל60 מעלות.
פורסם 2003 בספטמבר 1622 שנים תן את הדלת לאיזה איש מקצוע שמתעסק עם כאלה דברים כמו זגג או משהו והוא יסדר לך כמה חורים שאתה צריך ואיפה שאתה צריך למאורים תמורת סכם קטן. מעניין איך נשברה לך הקנף של המאורור ? ? ? ? ? .המחשב של זה מנגל זה הרבה מאד
פורסם 2003 בספטמבר 1722 שנים מחבר תראו פתחתי את המארז משתי הצדדים, ושמתי בצד אחד מאורר גדול על העוצמה הכי חזקה והטמפרטורות 40 מנוחה ו70 במאמץ :-\יכול להיות שהבעיה במעבד?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.