פורסם 2009 בנובמבר 416 שנים מרחק צפייה?שימושים?לא תמצא 37' במחיר כזה, ואם כן זה יהיה מוצרי מדבקה שרואים בהם גרוע.המצלתי תחסוך עוד קצת, כי זה פחות מהמינימום.
פורסם 2009 בנובמבר 616 שנים מחבר מרחק הצפייה הינו 3 מטר השימושים הם כבלים בסלון...מה המינימום לLCD שהיא לא "מוצר מדבקה" לדברייך?
פורסם 2009 בנובמבר 616 שנים בפלזמה זווית הצפיה רחבה יותר, השחור הוא באמת שחור, הצבעים טובים יותרואם השימוש העיקרי הוא SD אז באופן כללי HOT/YES יראו הרבה יותר טוב על מסך עם רזולוציה נמוכה יותר
פורסם 2009 בנובמבר 616 שנים דווקא מדאיג אותי בעיית הצריבת תמונה של הפלסמות שבסוף במקום להסתכל על הגוון של השחור הוא ינסה כל היום למצוא איך להוריד את זה
פורסם 2009 בנובמבר 716 שנים דווקא מדאיג אותי בעיית הצריבת תמונה של הפלסמות שבסוף במקום להסתכל על הגוון של השחור הוא ינסה כל היום למצוא איך להוריד את זהזה כבר לא ממש קורה
פורסם 2009 בנובמבר 716 שנים ^אז איך פתרו את זה?ופותח הדיון: נראה לי שלאף אחד אין מושג מה להציע לך בתקציב שנתת בלי שזאת תיהיה טלוויזיה ג'נרית גרועהאולי תשאל גם ב www.hometheater.co.il
פורסם 2009 בנובמבר 716 שנים יש כל מיני מנגנוני הגנה, כל חברה "והשיטה" שלה (ובכולם זה כרוך בכך שיש תזוזה של הפיקסלים שהעין לא רואה)ובכלל המסכים פחות רגישים היום לנושא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.