עבור לתוכן

צריך המלצה לרמקולים 5.1 ...

Featured Replies

פורסם

היי,

אני מעוניין להחליף את המערכת הנוכחית שיש לי בחדר...

החלטתי לרכוש מע' 5.1 ... בעיקרון מיועדים למוזיקה בעיקר...

התקציב עומד על גג 700 ש"ח.

גודל החדר הוא 3.5*3.5 +/-.

אם יהיה גם שלט למע' אז יהיה מצויין.... :)

תודה מי שיעזור בנושא...

פורסם

אחי זה בדיוק התקציב והמוצר שאני רוצה לקנות... על איזה דגמים הסתכלת??

אני ננעלתי קצת על הmicrolab x23

השימוש שלי הוא גם מוזיקה וגם סרטים

פורסם
  • מחבר

גם אני העפתי עליהם מבט, אבל ראיתי שמבחינת מוזיקה הם לא כ"כ איכותיים....

חשבתי על אחד הדגמים של לוגיטק אבל אף אחד מהם לא מגיע עם שלט אלחוטי.... או לפחות לא דגם בגודל התקציב שלי...

פורסם

לדעתי אין לך מה לעשות עם 5.1. אתה אומר שהשימוש העיקרי הוא מוזיקה, רמקולים למוזיקה זה 2.0/2.1. אם זה למטרות גיימינג/ אתה רואה הרבה סרטים תומכים אז אתה בהחלט יכול להרשות לעצמך לקחת 5.1.

אתה אומר שהסט של microlab לא מספיק איכותיים אבל כמה איכותיים יכולים להיות רמקולים של 5.1 ב700 ש"ח? אם אתה רוצה איכות ואתה רוצה להנות מהסאונד קח 2.1 בתקציב הזה ותוכל להנות מסטים מעולים בתקציב הזה. תחשבו שאם אתה קונה 5.1 ב700 אתה קונה רמקולים בשווי של בערך 120 שקל לרמקול כשב2.1 במחיר הזה כאילו השקעת 235 לרמקול. ברור לך שיש הבדל בין רמקול בשווי 120 לרמקול בשווי 235 חוץ מהמחיר? אני ממליץ לך לוותר על הפוזה של עוד 2 אחוריים וסנטר שלא ייוסיפו לך כלום אם זה מיועד למוזיקה

פורסם

אם אתה לא רואה הרבה סרטים עם סראונד או שאתה לא משחק הרבה משחקים\מעדיף אוזניות במשחקים\לא יכול להתאים את מיקום הרמקולים כך שיהיה 5.1 אמיתי אז אין לך מה לעשות עם 5.1... באמת שלא. הם סתם לא יהיו בשימוש והם לא יהיה איכותיים במיוחד במוזיקה... אם זה המקרה, אני ממליץ שתקנה SOLO6C MICROLAB. עולים בוואלה 700 שקל ושווים כל שקל!! קניתי אותם ועוד כמה פה בפורום וכולם מאוד מרוצים. למוזיקה הם פשוט מטורפים (במיוחד למחיר).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים