פורסם 2009 באוקטובר 3016 שנים יש לי דיסק של WIN 7 64BIT עם בוט והכל.. ואני רוצה להתקין אותו במקום הויסטה שיש לי שהוא 32BITכאשר עולה ההתקנה של WIN7המחשב מראה לי שהוא קולט את הדיסק מתחיל לעשות סריקה ואז הוא כותב את ההודעה הבאה:"Windows had encountered a problem communicating with a device connected to your computer.This error can be caused by unplugging a removable storage device such as an external USB drive while the device is in use, or by faulty hardware such as a hard drive or CD-ROM drive that is failing. Make sure any removable storage is properly connected and then restart your computerמה עליי לעשות ?הכונן CD שלי הוא SATA וגם ההאקד דיסק הוא SATA..
פורסם 2009 באוקטובר 3116 שנים מחבר חוץ מהם מחוברים עוד התקני איחסון?יש לי כונן DVD שהוא גם צורב ..מחובר על SATAועוד 2 הארדיסקים שמחוברים על SATAחוץ מזה כלום..
פורסם 2009 באוקטובר 3116 שנים תנסה לנתק את הדיסק שאתה לא רוצה להתקין עליו את ה WINDOWS ותנסה להתקין שוב ובסיום ההתקנה תחזיר את הדיסק.
פורסם 2009 בנובמבר 1316 שנים מחבר תנסה לנתק את הדיסק שאתה לא רוצה להתקין עליו את ה WINDOWS ותנסה להתקין שוב ובסיום ההתקנה תחזיר את הדיסק.ניסיתי.. לא הלךיש עוד אפשרויות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.