פורסם 2003 בספטמבר 1522 שנים אני רוצה לצבוע את המקלדת בדרך הבטוחה ביותר למישהו יש מדריך? עדיף עם כמה שיותר תמונות
פורסם 2003 בספטמבר 1522 שנים 1. הוצא את המקשים בעזרת מברג שטוח (זכור את סדר המקשים).2. פרק את המקלדת.3. צבע את הכיסוי העליון.4. הרכב את המקשים והמקלדת חזרה.
פורסם 2003 בספטמבר 1522 שנים זה ממש קל. איזה מקלדת יש לך? יש מקלדות שאתה פשוט פותח כמה ברגים והפאנל העליון יוצא יחד עם כל הכפתורים, הרבה יותר קל לפרק ככה. במקלדת מולטימדיה של מייקרו$ופט למשל זה ככה.
פורסם 2003 בספטמבר 1622 שנים אתה רוצה לצבוע גם את הכפתורים ? עם כן אז תקנה יש אותיות בעיברית שהם כאלו כמו מדבקה שמדביקים אותם על המקשים וזה נראה כמו מודפס . 1. תוציא את כל הכפתורים ותרשום על דף את הסדר שלהם . 2.שחרר את הברגים מלמטה ותוריד ת הפנל מלמעלה באותה הזדמנות תשתוף אותו גם במים חמים ובסבון ואת הביפנים תשפשפ טוב טוב כי הוא מלאה ליכלוך. 3.תצבע בצבע לפלסטיק ותשתדל בשכבה אחידה למה זה יראה מגעיל עם תיהיו שיכבה על שיכבה ותשתדל שלא יהיו לך נזילות צבע למה זה גם לא נראה הכי טוב. 4.תן לזה להתייבש במקון שאין בוא אבק וכל מיניי . 5.תחבר הכל בחזרה ותהנה :D :D
פורסם 2003 בספטמבר 1622 שנים מחבר אני רוצה לצבוע את במקלדת בלי הכפתורים זאת אומרת שאני חייב חהוצי את הכפתורים?
פורסם 2003 בספטמבר 1622 שנים אני רוצה לצבוע את במקלדת בלי הכפתורים זאת אומרת שאני חייב חהוצי את הכפתורים?אתה יכול גם לכסות אותם עם מדבקות אבל אני לא חושב שזה יצא יפה כלכך....הדרך הכי טובה היא לפרק את המקלדת, להוציא את הכפתורים ולצבוע את המסגרת שלה
פורסם 2003 בספטמבר 1622 שנים אתה לא חייב לרשום את המקום של הכפתורים. אני פשוט פתחתי notepad ואפ מברג לחצתי בחורים ושמתי את המקש המתאים
פורסם 2003 בספטמבר 1722 שנים מחבר תודה!!!בקשר למדריך אני ישמח אם תודיע על שיחרורו (daneliash@hotmail.com)
פורסם 2003 בספטמבר 1722 שנים בסדר . אני חושב שאני יעשה את זה בסוף שבוע אני רק צריך לקנות ספריי מטאלי שבוהק ואז אני יאוסיף מדריך .עוד מעט יעלה האתר שלי יהיו בוא מלאה מלאה מדריכים אבל בינתיים תצטרך לחכות קצת
פורסם 2003 בספטמבר 1722 שנים לפי מה שאני יודעאם תצבעו את זה סתם ככה עם צבע פלסטיק אחרי כמה זמן כבר תיראו את זה יורד קצת ותיראו סימנים של אצבעותיש שיטה מיוחדת של צביעה בעזרת הכנסת חשמל למקלדת ואז הצבע נכנס ממש לפלסטיק והוא ניהיה חלק ממנוזה מה שאני עושה בערך אני יחפש לכם מדריך או שאני יכין אחד שאני יגמור :\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.