עבור לתוכן

התקנתי ווינדוס 7 64 ביט, כמה שאלות

Featured Replies

פורסם

המחשב לא מזהה לי את האוברקלוק של המעבד, כלומר לפי "מאפיינים - המחשב שלי" , רשום שם 1.86 @ 1.86 , כאשר בעיקרון לפני הפורמט היה רשום 2.20..

איך מעדכנים את זה?

אגב עד שלא נכנסתי לשם וראיתי את "rate and imporve your computer" המערכת הייתה זזה קצת מעצבן, עכשיו זה יותר טוב. אגב כמה באמת משנה הציון?

רשום לי 5.4 (בעיקר בגלל המעבד אני חושב ) - C2D 6320, Asus P5B, 2x2GB DDR2, HD 4770, DELL 2209WA.

שאלה אחרת,

בשני הכוננים אחרי שהתקנתי מספר תוכנות, הוא יצר לי תיקייה נוספת של Program Files - X86 , מה העניין עם זה?

פורסם

איך ביצעת את האוברקלוק?

עם תוכנה דרך הווינדוס או דרך הביוס?

אם זה היה דרך תוכנה בוונידוס אז מחקת את הווינדוס עם התוכנה ביחד ככה שאין לך מה שישמור על השינוי שביצעת

מאידך תבדוק גם אפשרות לעדכן את הביוס

פורסם
  • מחבר

אכן ביצעתי דרך הווינדוס..בעזרת תוכנה של ASUS .. דיי מובן האמת עכשיו

פורסם
  • מחבר

עוד שאלה, כרגע לפי ווינדוס אני עובד על 59 HERTZ, זה מפריע במשחקים, יש לי שם אפשרות לשנות את זה ל-60 דרך המוניטור, אבל גם אחרי שאני מאשר זה חוזר להיות 59.

דרך ההגדרות של הכ.מסך אם אני מנסה לשנות כבר רשום לי כביכול שזה על 60, אבל זה לא..

DELL 2209WA 1680X1050

ATI HD47770

הצעות ?

פורסם

תתקין את זה ווינדוס 7 32 ביט,אני חושב שלא תהיה בעיה

פורסם

מה זה כל הבילבולי מוח האלו?

מערכת הפעלה 64 ביט יוצרת Program files נפרד ליישומי 32 ונפרד ל64. בגלל זה יש לך שתי תיקיות.

אובקלוק לא קשור למערכת ההפעלה אלא אם כן אתה עושה אותו דרך תוכנה שמפעילה פרופיל מסויים במערכת ההפעלה.

59 במקום 60 הרץ? אתה רציני? :screwy:

פורסם
  • מחבר

מה זה כל הבילבולי מוח האלו?

מערכת הפעלה 64 ביט יוצרת Program files נפרד ליישומי 32 ונפרד ל64. בגלל זה יש לך שתי תיקיות.

אובקלוק לא קשור למערכת ההפעלה אלא אם כן אתה עושה אותו דרך תוכנה שמפעילה פרופיל מסויים במערכת ההפעלה.

59 במקום 60 הרץ? אתה רציני? :screwy:

כן זה נמצא על 59 , זה מבטל לי V-SYNC .. למישהו יש פתרון ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים