עבור לתוכן

שדרוג חינם לכל נייד לווינדוס 7 - בואו לבדוק אם גם לכם מגיע

Featured Replies

פורסם

לא יאמן כמה החברות גובות על משלוח דיסק.

לשם השוואה דל ארה"ב שלחה לי את הדיסק ללא עלות מצידי!

פשוט אין על השירות העסקי של דל!

פשוט תענוג

האם דל שלחו לך את הדיסק מארה"ב לארץ? או שנתת להם כתובת אמריקאית? לי הם שלחו מייל שהם לא שולחים לארץ, ושעליי לספק להם כתובת אמריקאית.

• תגובות 93
  • צפיות 17.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נכנסתי לאתר של lenovo וזה ביכלל הזמנה ולא שידרוג.

זה עולה כסף וזה לא בחינם אחי.

למשהו פה זה עובד בחינם?

פורסם

תגידו, אתם בכלל קוראים את מה שכתוב בפוסט הראשון? או שאתם סתם לוחצים על לינקים בלי הכרה?

פורסם

:goodposting:

היחידים שהרוויחו מכל העסק הזה, הם חלק מהלקוחות של דל שבאמת קיבלו בחינם.

השאר משלמים

כל חברה והמחירים שלה.

פורסם

אני חושב שבדל זה באופן גורף.

פורסם

שאלה לי אליכם - אם יש זכאות במחשב HP לוינדוס 7 32 ביט - ישנה אפשרות לשנות ל-64 ביט ? אפילו אם זה כרוך בעוד כמה שקלים או עשרות שקלים תוספת..?

אשמח לקבל תשובה...

פורסם

עלתה פה השאלה הזו ומישהוא אמר שהמס' של ה 32 מתאים גם ל 64, אבל אני לא יודע עד כמה זה מדוייק.

כנס לתוכנית השדרוג של HP ושלח להם מייל, מנסיון הם עונים.

אבל לא ל HP ישראל כי שם לא יודעים.

בהצלחה

פורסם

עלתה פה השאלה הזו ומישהוא אמר שהמס' של ה 32 מתאים גם ל 64, אבל אני לא יודע עד כמה זה מדוייק.

כנס לתוכנית השדרוג של HP ושלח להם מייל, מנסיון הם עונים.

אבל לא ל HP ישראל כי שם לא יודעים.בהצלחה

חחחחחח (על מה שמודגש), השאלה איך אפשר להיות בטוחים במיליון אחוז, כי נראה לי לא טוב לשאול את התמיכה של HP בחו"ל (או בארץ) כי בעצם זה הפסד לא ? אין הבדלי מחיר בין הגירסאות ?

מעניין אותי עוד משהו - אם אני משדרג את הוינדוס (לא משנה כרגע אם זה 32 או 64) ואני לא רוצה להתקין את זה במחשב נייד אלא בביתי ומבחינתי שהנייד ישאר עם הויסטה - זה אפשרי או שברגע שמשדרגים הקוד של הויסטה ננעל/נמחק/נפסל או איך שזה לא נקרא..?

פורסם

לא התכוונתי שתשאל את HP בחול גם חחח, יש חברה כזו שמטפלת בכל עניין המשלוח והשירות בנושא של שדרוג ה WIN, אז כנס כביכול לשדרוג תגיע לחברה הזו ושלח להם מייל.

בקשר להתקנה על מחשב אחר...לדעתי אתה יכול להתקין את זה כי אתה מקבל סריאל חדש ולא נראה שההוא של ה VISTA ננעל.

כמו כן לא ניסיתי את הדבר אז אל תתפוס במילה, אבל זה דיסק של WIN לכל דבר.

פורסם

האם דל שלחו לך את הדיסק מארה"ב לארץ? או שנתת להם כתובת אמריקאית? לי הם שלחו מייל שהם לא שולחים לארץ, ושעליי לספק להם כתובת אמריקאית.

כן,הזנתי את הכתובת בישראל.

הגיע עד לבית עם שליח של UPS.

פורסם

שאלה לי אליכם - אם יש זכאות במחשב HP לוינדוס 7 32 ביט - ישנה אפשרות לשנות ל-64 ביט ? אפילו אם זה כרוך בעוד כמה שקלים או עשרות שקלים תוספת..?

אשמח לקבל תשובה...

http://www.hp.com/united-states/consumer/windows7-upgrade/knowbefore.html

פורסם

היי לא הבנתי מהקישור שלך כל כך.. כי אני מכיר את הטבלה, אבל כמו ששאלתי - האם ישנה אפשרות לבחור 32 או 64 ביט ?

בכלל עכשיו שאני רואה שוב את הטבלה אני גם אשמח לקבל את גירסת ה-Professional.. אוף איזה באסה חבל שלא חיכיתי שזה יבוא מובנה.. באסה לשלם 200 שקלים על "שדרוג חינם".

פורסם

למיטב הבנתי - התשובה היא לא.

אתה יכול לשדרג למערכת ספציפית רק בהתאם למה שקיים אצלך כרגע.

רכשת את המחשב עם Win Vista 32BIT = תזכה לשדרוג של Win 7 32BIT.

פורסם

הדיסק עצמו מכיל גם 32BIT וגם 64BIT.

ברגע שאקבל אותו, אומר אם אפשר לעשות התקנה נקייה, ובצורה הזאת להתקין 64BIT.

פורסם

מישהו יודע מה לגבי Compaq ?

קנינו מחשב שלהם כולל ויטסה 32 לפני כמה חודשים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים