פורסם 2009 באוקטובר 2916 שנים שלום הכרטיס מסך שלי נשרף ואני מעוניין בלקנות כרטיס מסך חדש. מטרה: לשחק משחקים באיכות גבוהה (exp: call of duty 4 באיכות הכי גבוהה או משחקים באותה שנה באיכות גבוהה) ממשק חיבור PCIE (אני לא ממש יודע כמה Bit החיבור 128 או 256...) תקציב: בסביבות 600 שקל אני מצרף את מפרט המחשב שלי: מעבד : intel conroe 1.86g (core2duo לוח אמ: intel iselton ddr2 מהירות 667m זכרון: generic 1G/ddr2 האם המפרט של המחשב שלי בצירוף כרטיס מסך נכון (שאתם תמליצו ) יכול להריץ משחקים באיכות גבוהה. אני ממש אודה לכם אם תוכלו לעזור לי תודה. [br]פורסם בתאריך: 29.10.2009 בשעה 14:38:41 סליחה, שכחתי נתון נוסףאני מעוניין שתהיה יציאה לכרטיס מסך HDMI.
פורסם 2009 באוקטובר 2916 שנים מחבר אני לא ממש יודע, המפרט של המארז שלי מכיל הספק אני מניח שזה זה:Elita 1138case side ATX/500W/SF/black/fuאולי?
פורסם 2009 באוקטובר 2916 שנים כמה נמאס לראות איך דוחפים לאנשים שלא מבינים ספקים ג'נריים למפרט רק כדי לסחוט כסף בעתיד על התיקונים http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8023 יתאים לך יפה מאוד, לא צורך כמעט חשמל ולכן אין צורך להעמיק בספק, למרות שעל הספק הנוכחי שלך לא הייתי סומך לאורך זמן.
פורסם 2009 באוקטובר 3016 שנים מחבר קודם כל תודה על ההערה בקשר לספק. יכול להיות שבגלל זה הכרטיס מסך הקודם שלי נשרף?לא עדיף להחליף כבר ספק כוח על מנת לפתוח אפשרויות נוספות בבחירה של כרטיס מסך?בונגע לכרטיס מסך, ראיתי שהוא חיבור PCIE2 ואני לא בטוח שזה החיבור שקיים אצלי במחשב.אני יכול להגיד שהכרטיס מסך הקודם שהיה לי Gigabyte Ati x700אולי ממנו אפשר לדעת איזה חיבור יש לי בלוח אם?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.