עבור לתוכן

התלבטות: SAMSUNG T220P או DELL 2209WA

Featured Replies

פורסם

אחרי קריאת ההודעות הרבות בפורום החכמתי מאד, ותודתי נתונה לכותבים כולם.

אני מתלבט כרגע במסך עבור עבודת עימוד טקסטים שחור על לבן.

אציין, שבמשך כל היום כולו [מעל 10 שעות] אני יושב מול המסך, וקרוב אליו.

ניסיתי לעבוד עם מסך 26, ומאד הפריעה לי העובדה שרואים את הריבועים הקטנים של הLCD, וכתוצאה מכך הפונטים יוצאים 'מפוקסלים' [כרגע אני עם מסך 17 ולא רואים ריבועים בכלל, אלא הגופנים חדים מאד].

באופן טבעי, אחרי המלצות כה רבות בפורום על 2209WA - חשבתי לעבור אליו מחמת הפאנל IPS. גם מהסיבה שהוזכרה כאן, שהאותיות אינם מתעוותות כאשר מסובבים את המסך כPIVOT.

אבל כנגד זה, למסך T220P יש רזולוציה גבוהה ביותר 1900X1620 שאינה קיימת בעוד מסכים של 22" - וזה נותן לי הרגשה שלא אראה בכלל את הריבועים, והפונטים יהיו חדים כתער.

כפי שכתבתי כבר, תאורה חזקה בשולי המסך, או עיוות צבעי תמונה - אינם רלוונטים לגבי, כי אני מעוניין במסך לשימוש בטקסט שהגופנים יהיו חדים מאד.

השאלה היא, האם תאורת לד אחורית של 2209 מומלצת יותר לעבודה של יותר מ10 שעות מול המסך?

ושוב תודה רבה על הכל.

פורסם

רק אתה יכול לדעת האם טקסט ברזולוציה טבעית של 1680X1050 במסך 22" יהיה עבורך מספיק חד או לא.

לדעתי, האישית, עם Cleartype מופעל, זה יהיה חלק ומספק.

תנסה אולי למצוא מסך בגודל כזה עם רזולוציה כזו אצל חבר או בתצוגה ולהתרשם.

בכל שאר הדברים, ה2209WA עולה משמעותית על הT220P, אז חבל לוותר.

ואל תשב קרוב למסך. זה לא בריא בלי שום קשר.

פורסם

קח המלצה,דל,שרפ,לך לאןפיס דיפו,יש שם מסכים מעןלים וזולים.

פורסם
  • מחבר

תודה על ההצעה.

אופיס דיפו הפסיקו את התצוגה שלהם,

כנראה הם הגיעו למסקנה שהאנשים באים רק להתרשם מהתצוגה והחדות, משגעים את הנציגים, והולכים לקנות את זה באינטרנט בכמה מאות ש"ח זול יותר...

פורסם

לי יש את הP2250 של סמסונג עם רזולוציה של 1920*1080. לT220P יש רזולוציה של 1920*1200 מה שלכאורה נשמע עדיף כי במסך יש יותר פיקסלים אבל בעצם המסך הוא ביחס של 16:10 לעומת המסכים האחרים ברזולוציה של 1920*1080 שהם ביחס של 16:10 כך שההבדל היחידי הוא שהמסך הזה פשוט טיפה יותר גדול...

פורסם

יש בכלל התלבטות בין הדל לסמסונג? יש לך כמויות אדירות של ת'ראדים בנושא של הדל, אתה מוזמן לקרוא אותם ולהבין לבד

פורסם

אבל בעצם המסך הוא ביחס של 16:10 לעומת המסכים האחרים ברזולוציה של 1920*1080 שהם ביחס של 16:10 כך שההבדל היחידי הוא שהמסך הזה פשוט טיפה יותר גדול...

אם... מה? :s05:

1920X1080 זה 16:9. באותו אורך אלכסון, המסך יהיה קצת יותר רחב, ופחות גבוה. וכמובן יש בו פחות פיקסלים.

פורסם

ניסיתי לעבוד עם מסך 26, ומאד הפריעה לי העובדה שרואים את הריבועים הקטנים של הLCD, וכתוצאה מכך הפונטים יוצאים 'מפוקסלים'

איזה הוא המסך המדובר? האם עבדת עם הרזולוציה הטבעית שלו? אתה אמור לראות טקסט חד ולא מפוקסל במסך כזה אם אתה משתמש ברזולוציה טבעית.

השאלה היא, האם תאורת לד אחורית של 2209 מומלצת יותר לעבודה של יותר מ10 שעות מול המסך?

פעם ראשונה שאני שומע של-2209 יש תאורת לד אחורית....

פורסם

מניסיון שלי לפני כ- 3 חודשים היה לי מסך סמסונג T220 וסבלתי איתו, לא הייתי מסוגל לקרוא טקסט לאורך זמן.

מכרתי את המסך ב-650 ש"ח וקניתי את 2209 של דל

ומאז אני יכול להגיד שאני נהנה מכל רגע מול המחשב .

פורסם
  • מחבר

יפה מאד!

בדיוק לכזו עדות המתנתי.

אבל עכשיו נוספה דילמה חדשה האם כדאי להשקיע סכום כפול בשביל עוד שתי אינץ'... U2410 קורץ שם.

במחיר שלו אפשר לקנות שתי 2209

פורסם

המסך הזה יקר,אם יש לך את התקציב,תקנה אןתו,אני לא מכיר את המסך

האם כדאי להשקיע סכום כפול בשביל עוד שתי אינץ'=לא

פורסם

אופיס דיפו לא הפסיקו את התצוגה שלהם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים