עבור לתוכן

התלבטות לגבי כ"מ לגיימינג (HD4870)

Featured Replies

פורסם

לך על הHD4890

DX11 פחות חשוב מביצועים נטו במקרה הזה.

הHD4890 הוא גם אוברקלוקר מדהים.

נראה לי שזו החלטה סובייקטיבית לחלוטין, ואני לא מסכים עם זה.

אל תטעו את הבן אדם, תנו לו לחשוב לבד.

בסופו של דבר, ה-5770 הוא overkill ל-99% המשחקים כיום, ואני רוצה לראות את מי שימשיך לשחק על DX10 כשייצא משחק DX11 וייראה יותר טוב, והוא יתקע עם ה"ביצועים" המשופרים שלו אבל עם גראפיקה מיושנת.

פורסם

ה - HD5770 לא כזה חזק כמו שאתה מציג אותו, הוא בקושי מצליח להשתוות ל - HD4870/GTX 260.

הרבה זמן הוא לא יחזיק ובוודאי לא עד שיגיעו משחקים שחוסר התמיכה של ה - HD4890 ב - DX11 יפריע לו, מה גם שאין כמעט הבדל בין DX10.1 ל - DX11 מבחינת תכונות.

פורסם

ה - HD5770 לא כזה חזק כמו שאתה מציג אותו, הוא בקושי מצליח להשתוות ל - HD4870/GTX 260.

הרבה זמן הוא לא יחזיק ובוודאי לא עד שיגיעו משחקים שחוסר התמיכה של ה - HD4890 ב - DX11 יפריע לו, מה גם שאין כמעט הבדל בין DX10.1 ל - DX11 מבחינת תכונות.

אני לא נביא וגם אתה לא, צריך פשוט לקחת החלטה איזה כרטיס ייתן תמורה לזמן ארוך יותר, כלומר האם המשחקים החדשים לא ירוצו על הכרטיס, או שייצאו לפני זה משחקים ב-dx11.

לפי מה שרואים בינתיים, רק שלושה משחקים היום לא רצים טוב על ה-5770 והם גם לא רצים טוב על ה-4890... שאר המשחקים רצים מצויין, ויש עוד הרבה FPS עד שהכרטיס מסך יתחיל להיות גבולי.

הדרישות של המשחקים בשנתיים האחרונות נמוכים מאוד, זה נראה שהמפתחות למדו את הלקח מ-crysis, או שזה בגלל הפורטים מה-xbox. ניתן לשער שכל עוד לא ייצא xbox720 הדרישות לא יעלו יותר מידי.

בכל מקרה, לי נראה ששווה לוותר על עוד ביצועים תמורת טכנולוגיה חדשה.

ה-4890 הוא אחלה כרטיס, אבל דור ישן, אין מה לעשות. ולשלם +1000 ש"ח על טכנולוגיה ישנה זה בזבוז רציני.

פורסם

זה אותו הסיפור שהיה עם DX10...

בכל מקרה, לי נראה ששווה לוותר על עוד ביצועים תמורת טכנולוגיה חדשה.

ה-4890 הוא אחלה כרטיס, אבל דור ישן, אין מה לעשות. ולשלם +1000 ש"ח על טכנולוגיה ישנה זה בזבוז רציני.

מה נותנת לך הטכנולוגיה הזאת עכשיו ? שום דבר.

לשלם את אותו הכסף על כרטיס חלש יותר נראה לי דבר מיותר לחלוטין.

http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardware-canucks-reviews/24204-xfx-radeon-hd-5770-1gb-gddr5-review.html

http://techgage.com/article/ati_radeon_hd_5770_-_directx_11_for_the_masses/

פורסם

אני עם דניס.

איזה משחקים יש היום ל-DX11? מה הטכנולוגיה הזאת שנולדה עם בלון חמצן נותנת? כלום!

או כמה משחקים מתוכננים לצאת שיתמכו ב-DX11?, כרגע מבחינת תמורה למחיר ה-4890 טוב יותר וחזק יותר מה-5770 וצריך לראות מה היכולות של הכרטיס (ה-5770) בביצועי DX11 ע"מ שנוכל לקבוע האם הוא ראוי כרגע מול ה-4890. עד שזה יקרה אני בטוח ששני הכרטיסים האלו לא יהיו רלוונטים למישהו עם "שריטה" בגימינג שיוכל לשדרג מהר כל כך (וירצה..) את ה-4890.

פורסם

ה5770 הוא כרטיס מסורס לחלוטין מבחינת ביצועי זיכרון, זו הסיבה שהתוצאות שלו במשחקים כלכך לא עקביות לעומת כרטיסי דור ביניים שאנחנו מכירים שמשתדלים להתאים את רמת המעבד לרמת הזיכרון. משחקים שפחות תלויים בזיכרון מציגים תוצאות גבוהות, אבל משחקים שכן תלויים בזיכרון פתאום מציגים תוצאות נמוכות הרבה יותר בלי פרופורציות.

אני גם חושב שעדיף כרטיס לא "חצי מסורס" מהדור הנוכחי אבל עם תוצאות יציבות יותר, בעיקר אם אפשר להשיג בזול יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים